Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
d84 wrote:Dana sprawdza Ci się to z ali co kupowałaś na chusteczki do wózka?
Ja jestem zadowolona, tylko trzeba ładnie wyciągnąć 20 chusteczek z opakowania zeby wsadzić do tego plastiku. A i używać regularnie bo ja jak dłużej nie używałam a miałam tam mało chusteczek to troche wyschły. Dla mńie najważniejsze ze lekkie i mało miejsca zajmuje.
-
A ja tez sobie kupiłam sukienkę, zawsze chciałam czarna bez niczego zeby była na każda okazje tylko miałam problem z długością bo wszystkie były krótkie a ta w końcu jest do kolana. Jeszcze metek z niej nie oderwałam jakby w piątek miały byc jakieś wyprzedaże online w reserved i by była tańsza to bym ja zamówiła i oddala ta, choć w sumie az taka droga nie była
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all-1/clothes/dresses/px574-99x/ladies-dress
-
nick nieaktualny
-
Lexi ładna kiecka
Mamusia synusia toz to mały rajdowiec
Baga wow to Misza zrobił postęp brawo.
Moja nadal bez zębów,nie raczkuje,na nóżki jak ja stawiam to kica jak zajączek mało kiedy stanie stabilnie.Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Mój Synuś konczy dziś 9 miesięcy!
Wojtusiu dużo uśmiechów!
My dziś wstalismy i tylko lekko Młody noskiem pociąga także nie jest źle. A ja już nic nie czuje wiec chyba się obronilismy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 19:49
natalica06, dana222, vayn, d84, Kri, Mila920, Zosia_wop, L, tysiaa93 lubią tę wiadomość