Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mój jechał tym maxi tobi ok 80km jak kuzyn nas na pendolino wiózł (a zapomniałam się pochwalić że już mamy jakiś czas za sobą rozdziewiczonne pendolino przez malego
i super zniósł drogę)Ale wracając do fotelika to mi się pdobał, małemu było wygodnie, co prawda ważył wtedy między 8-8,5kg ale nic w nim nie jojczał, czego o naszym pieprz**** cybexie powiedzieć nie można.
Ale sama nie wiem czy jego kupić czy ten do 25kg17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tadamm
http://static.pokazywarka.pl/i/7107342/917192/image.jpg
Natalica a mamusiek to juz nie zapraszasz na rybkę hahah ??
Ja wlasnie ogorkowa wcinam
Brusia moja jeszcze nigdy nie przespała od 20 do 4 hahha marzenieBruśka, Mamusia_synusia, Lexi150, Tusiaa, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i ja po lekarzu. Ropne zapalenie gardła, na szczęście osłuchowo czysto. Oczywiście antybiotyk bo jakże by inaczej.
Miał mnie mąż zawieżć bo urwał się z pracy ale młoda spała więc poszłam z buta. Dziewczyny jaki wrzask że mamy nie ma, o ja nie mogę. Ten z nią skakał, tańczył cuda wianki a ona cały czas płacze, dopiero jak weszłam to mama i mama i spokój. Nie wiem jak ja ją oddam za 2 miesiące do żłobka, no nie wyobrażam sobie tego -
Buziaki dla Solenizantów :*
Biedronko to faktycznie irysy bo też takie mam w ogródkurozumiem, źe obok nich rozstawiłam nasze namioty?
Baga jutro na black friday podobno ma być -50% na elfi za filmy i listy
Kurde też od jakiegoś czasu myślę o tym następnym foteliku, ale staram sie odciągnąć temat jak najdłużejLexi150 lubi tę wiadomość
-
Vayn współczuje
kurczę dzisiaj na spacerze pomyślałam jak to było jeszcze 3 lata temu jak macierzyński był tylko poł roku
przecież rok to dla mnie tez za mało
Ja też jak skończyłam cyckowanie to miałam mieszane uczucia, ale docelowo poczułam ulgę. Mama wychodzi bez ograniczenia czasowego bo mleczko w butliNo i nie wyobrażam sobie jak bym miała teraz takiego dużego bobasa cycować zwłaszcza w dzień.... Aaaa i mój Księciunio też już na sam koniec wzgardził cycem, więc obojgu było dobrze
-
nick nieaktualnyMi właśnie to cycowanie nie przeszkadzało
Bardzo to lubiłam, no ale jak nie to nie będę na siłę trzymała przy cycku. Pójdzie w ruch jeszcze jedna butla mleka i tyle
Tylko kurka boję się zastojówWiem, że pewnie już tego mleka jak na lekarstwo no ale mimo wszystko
Za to mąż już podjarany cały bo antykoncepty zacznę brać
Muszę sie do gina umówić
A i tak rok to zamało, tak do 1,5 roku byłoby fajnie posiedzieć -
Wszystkiego naj dla solenizantow.
Dobrze wiedzieć ze w Tesco promo moze kupie jakiegoś Mikołajka bo z Ali sie spóźniłam
A ja sie zastanawiam nad greentom moge kupic za 840zl i zastanawiam sie czy potrzebny mi drugi wozekLexi150 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Dziewczyny jakie kaszki dajecie/polecacie dziecku? Ja do tej pory dawalam porcje zboz bobovity, ale cos nie do konca mnie przekonuje jej dlugi sklad.
My holle, sunbaby i mamuko (holle sa w auchan)