Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze Cie tez zainteresują podświetlane literki ;)fajne jakbym miała pokoj dka dziecka to bym brała minimum piersza literkę imienia
Look what I found on AliExpress
http://www.aliexpress.com/item/32739808825/32739808825.html -
L wrote:Vayn brałam roczny urlop macierzyński ale jakbym teraz się nie zdecydowała na powrót później pracy bym nie miała. A teraz tak ciężko z pracą przynajmniej u nas w okolicy i jeszcze z budową domu ruszamy w przyszłym roku i jak tu odmówić pracy ehhh
w ogóle to wiedzialyscie ze na macierzyńskim można podjąć pracę bez utraty zasiłku? Dzwoniłam wczoraj do zusu i tam babka mówi że nie muszę to skracać bez problemu mogę być na macierzyńskim i pracować. Kurcze dziwne to dla mnie
Tak, juz dawno tak jest. Luka w prawie:) -
Dziewczyny współczuję.. ja do pracy wczesniej niż przed przedszkolem nie pójdę, chyba ze gdzieś na pół etatu. Zawsze mówiłam Lubemu, ze nikomu dziecka nie oddam na tyle godzin i obiecał, ze sobie poradzimy. Co innego jak dobra praca zdobywana iles tam lat czeka, na mnie nic nie czeka, a według mnie to najgorszy czas na zaczynanie kariery. Wcześniej pracowałam w barze, więc raczej niczego nie tracę
w wakacje na pewno sobie dorobie tyle ile będę mogła z mamą zostawić Kurczaka. No i oczywiście, jeżeli mu się odmieni, bo jak narazie to nie mogę wyjść z domu na 1h, bo syrena i wracać do domu.. dzisiaj pojechałam na zastrzyk i myślę zajade na szybko do biedronki zobaczyc te bidony i talerzyki. Zaraz telefon, ze maly po mieszkaniu mnie szukal, nie znalazł i ryk taki ze nie słyszałam co do mnie mówi przez słuchawkę. Nawet Pani w kolejce usłyszała i puściła mnie przed nią eh. Cycus mamusi
-
Dzięki ciocie
to pajacyk taki kupiłam zanim się urodził
Co do wyprzedaży to wielki pic na wodę, czasem tak śmieszne, że np zniżka 10 proc przy zamówieniu za min 400 zł. Bez przesady. A w dziecięcych rzeczach nie widziałam nic mega tanio.
Ja mam iść na wychowawczy na rok i zająć się w tym czasie firmą męża trochę... Ale jak sobie pomyślę, że cały czas ten dom to doła łapię bez kitu... Ostatnio wogle chyba deprecha, ciemno o 16 i dzień mija nie wiadomo kiedy. -
Siedzę po cichu w kuchni malwmu zupa się gotuje dziś miks z kalafiorem. Znów mnie kurwa zawialo. Boli mbie ta szyja. 4 dzień proszę żeby nadzial mi śpiwór do wózka i nic. Nie wyjdę z nim bo chlidno a jak mam tachac małego wózek koc i zapinke to mi się nie chxe i jeszcze ta szyja to już cgyba 4 raz w tym roku. Na noc znów muszę wziąć konska dawkę i się wysmarowac.
Ja powiem tak że bym chętnie poszła do pracy ale zobaczę co mnie tam czeka. -
Jej... Jagoda skonczyla 10 miesiecy...
Ktoras z Was pytala o fotelik-my mamy Maxi Cosi i baaaardzo sobie chwale,naprawde polecam.
Moja Jagoda nie umie pic z niekapka:/ tylko butla..
A wczoraj wieczorem jak ja karmilam to tak mnie naszedl zal ze juz nie cycujemy... Nie wiem czemu ale tak mnie naszlo..
Ja mam 52 dni zaleglego urlopu z 2015 i 2016-obiliczylam ze do 04.04 bym byla w domu i jak troche biezacego wezme to po swietach wielkanocnych bym do pracy wrocila. Ale nie chce mi sie do pracy:/ na szczescie mam nienormowany czas pracy to Jagode bede mogla zaprowadzac i odbierac wczesniej przez 3 dni w tyg bo w pozostale w biurze. No i mama tez trzymala urlop to z nia posiedzi-moze do 2 rz sie przehustamyvayn, d84, Lexi150, dana222, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
A miałam Wam napisać z tym alliexpres co miałam problem. W razie gdyby Wam też coś się trafiło to zakladajcie spór. Za termometr, który dostałam i pokazywał zła temperaturę odzyskałam pieniądze, chociaż gdy pisałam do skosnookiego to wmawial mi, ze to normalne. No i za bluzkę która nie przyszła, a minął czas, a ja nie przypilnowalam też mi zwrócili kasę. Chociaż dostałam też wiadomość od sprzedawcy, ze paczka jest już w moim kraju i zebym cierpliwie czekała
no ale pączki nie ma, ale najważniejsze ze hajs się zgadza!
-
My też mamy maxi cosi priori sps i do drugiego auta tez kupimy ten fotelik, no chyba ze jakas okazja trafi się na inny. Tymonek pokochał jazdę w aucie na nowo, w koncu ludzie nie oglądają się za mną gdy spiewalam i prawie tanczylam za
kierownica, żeby jakoś dojechać do celu
Sto lat Jagodko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 12:03
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Zosia piękne te literki!Dodaję do listy życzeń. Mam teraz własnoręcznie szytą chmurkę, ale jak z niej wyrośnie to taka litera byłaby fajna
tylko musiałabyś mieć straaasznie duży pokój aby jej całe imię tymi literkami ozdobićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 12:12
-
Baga wybacz :*
Zosiu dziekuje pozniej popatrze czy ma ktos taniejna insta babka chce 119zl za A5 i tez musze czekac bo zbiera zamówienia i pisała ze 20-40dni.
Wszystkiego dobrego dla solenizantow.
Kurczę zastanawiam sie nad śpiworkiem ale siostra mowi ze po co taki drogi brac jak on mi posłuży 2msc i w sumie ma troche racji w tym.Nie moge znaleść tych co kiedys któraś pokazywała