X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze Cie tez zainteresują podświetlane literki ;)fajne jakbym miała pokoj dka dziecka to bym brała minimum piersza literkę imienia :D

Look what I found on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/32739808825/32739808825.html

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby na lilushop -40% na wszystko, a większość rzeczy typu kocyki, kołderki, poduchy ze sklepu zniknęły...ale moze kogos zainteresuje kod BLACKFRIDAY

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko no i ciebie też nienawidzę! Nie przyjade do ciebie i już! :P

Mam cos dola od wczoraj właśnie na tym punkcie. Nie wiem juz co robić.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Vayn brałam roczny urlop macierzyński ale jakbym teraz się nie zdecydowała na powrót później pracy bym nie miała. A teraz tak ciężko z pracą przynajmniej u nas w okolicy i jeszcze z budową domu ruszamy w przyszłym roku i jak tu odmówić pracy ehhh :-( w ogóle to wiedzialyscie ze na macierzyńskim można podjąć pracę bez utraty zasiłku? Dzwoniłam wczoraj do zusu i tam babka mówi że nie muszę to skracać bez problemu mogę być na macierzyńskim i pracować. Kurcze dziwne to dla mnie :-/

Tak, juz dawno tak jest. Luka w prawie:)

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny współczuję.. ja do pracy wczesniej niż przed przedszkolem nie pójdę, chyba ze gdzieś na pół etatu. Zawsze mówiłam Lubemu, ze nikomu dziecka nie oddam na tyle godzin i obiecał, ze sobie poradzimy. Co innego jak dobra praca zdobywana iles tam lat czeka, na mnie nic nie czeka, a według mnie to najgorszy czas na zaczynanie kariery. Wcześniej pracowałam w barze, więc raczej niczego nie tracę :-P w wakacje na pewno sobie dorobie tyle ile będę mogła z mamą zostawić Kurczaka. No i oczywiście, jeżeli mu się odmieni, bo jak narazie to nie mogę wyjść z domu na 1h, bo syrena i wracać do domu.. dzisiaj pojechałam na zastrzyk i myślę zajade na szybko do biedronki zobaczyc te bidony i talerzyki. Zaraz telefon, ze maly po mieszkaniu mnie szukal, nie znalazł i ryk taki ze nie słyszałam co do mnie mówi przez słuchawkę. Nawet Pani w kolejce usłyszała i puściła mnie przed nią eh. Cycus mamusi :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę do pracy jak skończy 1,7. Wykorzystam zaległe urlopy i zwolnienia. I potem tez żłobek :( chyba ze coś nam sie w życiu zmieni.

No Mila do Baru to rzeczywiście by mnie nie ciągnęło. Chyba, ze to wlasny wymarzony interes...

atdc6iyei0o27of5.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki ciocie ;-) to pajacyk taki kupiłam zanim się urodził ;-)
    Co do wyprzedaży to wielki pic na wodę, czasem tak śmieszne, że np zniżka 10 proc przy zamówieniu za min 400 zł. Bez przesady. A w dziecięcych rzeczach nie widziałam nic mega tanio.
    Ja mam iść na wychowawczy na rok i zająć się w tym czasie firmą męża trochę... Ale jak sobie pomyślę, że cały czas ten dom to doła łapię bez kitu... Ostatnio wogle chyba deprecha, ciemno o 16 i dzień mija nie wiadomo kiedy.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę po cichu w kuchni malwmu zupa się gotuje dziś miks z kalafiorem. Znów mnie kurwa zawialo. Boli mbie ta szyja. 4 dzień proszę żeby nadzial mi śpiwór do wózka i nic. Nie wyjdę z nim bo chlidno a jak mam tachac małego wózek koc i zapinke to mi się nie chxe i jeszcze ta szyja to już cgyba 4 raz w tym roku. Na noc znów muszę wziąć konska dawkę i się wysmarowac.
    Ja powiem tak że bym chętnie poszła do pracy ale zobaczę co mnie tam czeka.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie są Tuli, Szara Myszka, chyba Tysi dawno nie było, standard Evans no i Madzia.rka wróciła tylko na chwilkę. Kogo dawno nie było. Lexi u Was lepiej już?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adelki też dawno nie było :(

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej... Jagoda skonczyla 10 miesiecy...
    Ktoras z Was pytala o fotelik-my mamy Maxi Cosi i baaaardzo sobie chwale,naprawde polecam.
    Moja Jagoda nie umie pic z niekapka:/ tylko butla..
    A wczoraj wieczorem jak ja karmilam to tak mnie naszedl zal ze juz nie cycujemy... Nie wiem czemu ale tak mnie naszlo..
    Ja mam 52 dni zaleglego urlopu z 2015 i 2016-obiliczylam ze do 04.04 bym byla w domu i jak troche biezacego wezme to po swietach wielkanocnych bym do pracy wrocila. Ale nie chce mi sie do pracy:/ na szczescie mam nienormowany czas pracy to Jagode bede mogla zaprowadzac i odbierac wczesniej przez 3 dni w tyg bo w pozostale w biurze. No i mama tez trzymala urlop to z nia posiedzi-moze do 2 rz sie przehustamy :)

vayn, d84, Lexi150, dana222, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miałam Wam napisać z tym alliexpres co miałam problem. W razie gdyby Wam też coś się trafiło to zakladajcie spór. Za termometr, który dostałam i pokazywał zła temperaturę odzyskałam pieniądze, chociaż gdy pisałam do skosnookiego to wmawial mi, ze to normalne. No i za bluzkę która nie przyszła, a minął czas, a ja nie przypilnowalam też mi zwrócili kasę. Chociaż dostałam też wiadomość od sprzedawcy, ze paczka jest już w moim kraju i zebym cierpliwie czekała :-) no ale pączki nie ma, ale najważniejsze ze hajs się zgadza! ;-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy maxi cosi priori sps i do drugiego auta tez kupimy ten fotelik, no chyba ze jakas okazja trafi się na inny. Tymonek pokochał jazdę w aucie na nowo, w koncu ludzie nie oglądają się za mną gdy spiewalam i prawie tanczylam za
    kierownica, żeby jakoś dojechać do celu :-P

Sto lat Jagodko! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 12:03

tulipanna lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie myślałam, że Jagoda w dwucyfrówkę weszła albo dziś albo jutro, bo to był termin mojego porodu :)

Sto lat piękna dzidziu! prosimy foty :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia piękne te literki!Dodaję do listy życzeń. Mam teraz własnoręcznie szytą chmurkę, ale jak z niej wyrośnie to taka litera byłaby fajna :)

tylko musiałabyś mieć straaasznie duży pokój aby jej całe imię tymi literkami ozdobić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 12:12

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ja ciągle czekam na buciki dla małego. pan mi przedłużył do stycznia okres ochronny, ale obawiam się, że prędzej z nich wyrośnie niż przyjdą bo zamówione 13 września. Jak dzisiaj ich w skrzynce nie znajdę to zakładam spór.

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodowy spam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 10:24

vayn, Bruśka, Kri, d84, Lexi150, dana222, tysiaa93, Mila920, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj w Tesco. U mnie było wszystko, trochę się zdziwiłam. I nawet mało ludzi, wszyscy w pracy :P

• L Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Jogody, zdrówka i uśmiechu na codzień :-*

Właśnie przynajmniej tyle dobrego że mała w domu będzie z osobą która będzie tylko dla niej i krzywda na pewno dziać się jej nie będzie. Muszę pozytywów szukać.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga wybacz :*

Zosiu dziekuje pozniej popatrze czy ma ktos taniej :) na insta babka chce 119zl za A5 i tez musze czekac bo zbiera zamówienia i pisała ze 20-40dni.

Wszystkiego dobrego dla solenizantow.

Kurczę zastanawiam sie nad śpiworkiem ale siostra mowi ze po co taki drogi brac jak on mi posłuży 2msc i w sumie ma troche racji w tym.Nie moge znaleść tych co kiedys któraś pokazywała

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
‹‹ 2233 2234 2235 2236 2237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ