Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo zamówiłam Poli spódniczkę tutu czerwono-białą będzie jak znalazł do tych bodziaków
Brusia mama mówiła, że oczopląsu dostawała tyle pięknych ciuchów no ale największe 12-18 mcy i takie nam kupili. Body pewnie będą dobre, komplety bluzy+spodnie jeszcze poczekają znając rozmiarówkę FF -
Buziaki dla dzisiejszych solenizantow! Dużo zdrówka dla Was na kolejnych 9 miesięcy :-*
Dziewczyny od 1 grudnia wracam do pracy:-( z jednej strony się cieszę bo myślałam że zostanę na lodzie ale z drugiej nie wyobrażam sobie zostawić małej na 8 godzin. Kurcze gdyby tak można było dłużej z dzieckiem zostać
Fajne te bodziaki świąteczne szkoda że u nas Tesco w pobliżu nie ma.Lexi150, Kri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vayn brałam roczny urlop macierzyński ale jakbym teraz się nie zdecydowała na powrót później pracy bym nie miała. A teraz tak ciężko z pracą przynajmniej u nas w okolicy i jeszcze z budową domu ruszamy w przyszłym roku i jak tu odmówić pracy ehhh
w ogóle to wiedzialyscie ze na macierzyńskim można podjąć pracę bez utraty zasiłku? Dzwoniłam wczoraj do zusu i tam babka mówi że nie muszę to skracać bez problemu mogę być na macierzyńskim i pracować. Kurcze dziwne to dla mnie
-
Lexi150 wrote:Ojoj L ale szybko! Obyście dobrze to zniosły obydwie!
Lexi nie śpię od 6 choć mała śpi i myślę jak to będzietak sobie powtarzam że przecież krzywda się jej dziać nie będzie. teściowa dobrze się nią opiekuje a teścia uwielbia więc powinnam być spokojna...powinnam a nie jestem.
-
Kri śliczna chyba bluzka? Mały twstuje nasza cierpliwisc a mój mąż to miękka faja już drugi raz po mleku nie poszedł spać tylko buszowal do 21 jak nas pozbadnie to będzie tylko gorzej i hulal do północy i w nicy znów przerwa i znów się rzuca i mój mąż oczywiście bezradny a jak się nauczy wyczuje że może to będzie to wykorzystywał.
Wczoraj babcia sobie pierwszy raz zazyczyla żeby jej jaska przywieźć ze z nim pisiedzi odwieziony 9;20 wracał już po 11 bo płakał jak tylko drzwi się zamknęły ww co nie wierzę bo musiała go zostawić samego w pokoju nawet na moment o czym jej mówiłam że ma nie robić ale chciała być pewnie madrzejsza. A jak się go zostawi to pitrafi się rozryczec na amen. Yrzeba obdzwonic żłobki. -
Dzien dobry,ale mamy dziś paskudna deszczowa pogodę
Tak dziewczyny tam bedzie pole namiotowe koło "Lili"haha
Bez ćwiczeń,bez diety,bez odchudzania,z obzeraniem sie wszystkiego na co ma sie ochotewiem ze jeszcze nie jest "wow" ale moze zechce mi sie poćwiczyć zeby do Laty było "wow" ale watpie w to ze bedzie mi sie chciało.
http://static.pokazywarka.pl/i/7109375/811851/image.jpg
dana222, Zosia_wop, Lexi150, Mila920, Bagabaga, vayn, tysiaa93, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
L to Cie pewnie zaskoczyli. Nawet nie ma duzo czasu zeby sie przygotować, ale z drugiej strony to chyba trudno przygotować dziecko na to ze nagle nie bedzie mamy widzieć przez tyle godzin.
A moje dziecko dzisiaj cała noc było z nami w łożku, co go odłożyłam to by ryk, a ja sie złe czułam wiec nie byłam w stanie go uspokajać inaczej niz wziac go do siebie, a juz sie martwiłam ze bedzie jelitówką, ale rano juz jest ok ufff
-
Wszystkiego dobrego dla Wojtusia!
L współczujemi jest przykro, ze te jedyne chwile w życiu z takim maluchem spędzę w pracy, ale cuz za gos żyć trzeba
Buedroneczko Ty nie kop leżących tu haha moge pomarzyć o takiej figurze, nawet jak ważyłam 53kg to tak nie wyglądałam ehhh taki pech moj
Dana moje dziecko tez sie nie da odłożyć do łóżeczka terazKri lubi tę wiadomość
-
L to smutna wiadomość, ale przynajmniej wiesz, że zostawiasz dziecko w dobrych rękach. Ja będę musiała oddać małą do żłobka, chyba, że się z ciążą uda, ale i tak prędzej czy później pójdzie "w obce ręce".
Co do macierzyńskiego to jest to możliwe, bo jak ja mam DG to na macierzyńskim mogę pracować, wystawiać faktury itp., więc na etacie może jest tak samo. -
L ciesz się że masz z kim małą zostawić.
Syn kuzyna chodzi do żłobka ma 2,5roku i są tam też dzieci co mają uwaga 6ms masakra jakaś jak sobie wyobrażę że zanim je ktoś przewinie to.... albo jak się będą uczyły wstawać to tyle razy się wywrocą bo wiadomo że jak opiekunka ma kilkanaście dzieci to za jednym łazić nie będzie ;/
Ja obczaiłam dwa żłobki które mają pakiety godzinowe i od kwietnia mojemu wykupię i będę go dawać na np. 3h dziennie 2 razy w tygodniu żeby się oswajał i od września pewno na pełny etat ale w naszym przypadku to nie 8h tylko pewno 10h ;( chociaż mi dalej z pracy znać nie dali co z moją umową to będę pewno nowej szukać. Jakbym miała babcie czy ciocie na miejscu to bym wróciła w lutym do pracy ale cóż...
Moj nienawidzi spać w swoim łóżeczku (ja byłam taka sama) za mało miejsca ma.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedroniu jest
Look what I found on AliExpress
http://www.aliexpress.com/item/32757651675/32757651675.html
Moze taniej tez sie znajdzie, bo to taki pierwszy lepszy link gdzie sa zamówienia