Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo tak Tuli swoje porcje zjada, a od nas podjada. Nie zjada tego jakiejś kolosalnych ilości, bardziej smakowanie. W kuchni zadługo stać nie mogę bo jest wrzask bo ona "wie/myśli" że mama przygotowuje jedzenie. Jeść przy niej przy niej nie powinniśmy bo zaraz jest przy nas i paszczydełko otwiera. No takie dziecko ciekawskie.
Z tymi wspólnymi posiłkami to niestety u nas niewypali. Ja nie zjem obiadu wczęsniej niż 17.30 - czyli wtedy kiedy mąż wraca z pracy, w weekendy też tak jemy. Taki rytm sobie wypracowałam i mi to odpowiada.tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tuli wszystkiego dobrego dla Jagódki
No u nas jak jest moze tez napisze haha
Cyc na żądanie plus:
8 piętka od chleba/bułka - zeby zjeść śniadanie w spokoju
11 starte jabłko/owoc z tubki/kaszka ze 150ml wody z owocem/jajko - zazwyczaj zjada pol poprcji
16 obiad ostatnio 3 łyżki i pluje
18 daje jeszcze czasem banana lub chrupki na przegryzke
To tyle, cycki opadają jak ja sie nagotuje, a nic mi nie zje
-
Wszystkiego dobrego dla Igusia, Wojtusia i Jagódki :* Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam a jeśli pominęłam, to wyznaczam sobie karę w postaci zjedzenia chrupciów
Jakaś w niedoczasie ostatnio jestem. Noce niby są spokojne a i tak nie mogę się wyspać. To chyba jesienne zmęczenieLexi150, Kri lubią tę wiadomość
-
u nas Blanka pije z butelki z uchwytem, nie chce pić z niekapka, tylko go gryzie, bo jest gumowy i co pociągnie to wypluje. Moje dziecko się zepsuło. Zasypianie masakra - ciągle siada zamiast spać, w końcu płacze ze zmęczenia, a dalej nie chce leżeć tylko siada. Jeść jej nie mogę dać, bo po pierwsze siada i ciągle się wierci, że jej wypada z buzi, a po drugie sama chce wkładać sobie jedzenie do buzi...jak ma sobie 9 miesięczne dziecko włożyć do buzi obiad...wszystko upitolone, a dalej głodna, ale jak zbliżam łyżkę i jej nie dam to drze się jak poparzona. Ciągle ją muszę przebierać, bo jest brudna, albo mokra i ciągle jęczy, niczym nie chce na dłużej się zająć, padam na twarz.
-
Jagódka samych uśmiechów Księżniczko!
Wiecie co, u nas ten black friday to taki zapożyczony pic na wodę. Niby taniej, ale głównie niby
Baga udało mi się zamówić te listy - 50%. Trzeba wpisać ELFI50
Biedronko I HATE YOU! Tak wyglądałam 3 lata temu jak ważyłam 52 kg. K...wa muszę się wziąć za siebie bo mi źle. Muszę zrzucić 8-10 kg. Chęci są ale brak fizycznie siłyTusiaa lubi tę wiadomość
-
haha! Widzę posty zdublowałyśmy. Cały dzień cię nie było to napisałam.
Właśnie robię. Mam nadzieję, że chrześniak się posra w gacie jak zobaczy
A wiecie, że jest też pierwszy list od Mikołaja dla nowonarodzonego dziecka? Chyba zamówię tak na pamiątkęchlip, chlip.
-
Baga ja dostałam ten film dla bratanków i powiem Ci, że sama bym się posikała na ich miejscu
mój Małżon chciał dla babci zamówić
hahahahaha
I dzisiaj domówiłam jeszcze listy. Skoro za pół ceny to niech mająwzięłam im te zestawy
Dla mojego Księciunia wzięłam teżwłaśnie ten co napisałaś
będzie na pamiątkę
a co!
Tylko ja podopisywałam jeszcze tam jakieś pierdoły, że Mikołajowi podobał się list od nich i rysunki -
Patrząc na brzuch Biedronki ktora uzyskała go bez niczego, uznałam ze zrobię sobie dzisiaj wieczorem duuuzego hot-doga. Mniaaaam. Od porodu jeszcze nie jadłam.
Natalica współczucia, moje dziecko tez cos przy wszystkim kombinuje. Przy zasypianiu cały czas wstaje w łóżeczku i potem płacze z zmęczenia. Jeść je, ale czasem jest strasznie zmierzly i uderza mi w rękę czyli wszystko co na łyżeczce laduje na mnie na nim i na podłodze
-
Pierwszy nasz bidon i dzis najpierw gryzła tą rurkę, ale przechyliłam jak dopicie z butelki i załapała tylko jeszcze za duże łyki robi.
Dzis nie miałam czasu górować i kupiłam słoik gerber ma nowe smaki i było to leczo i co i smakowało pol słoika zjedzone, a jak sama zrobie to 3lyzeczki z trudem...chyba żadna ze mnie kucharka
Dziewczyny na deezee.pl -40% na buty
Na stylowebuty.pl chyba -25% i darmowa dostawa od 50zl
Kupiłam sobie sneakersy, chodziły za mną od jakiegoś czasu, a nie chciałam wydawać fortuny