Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zamówiłam 2 albumy
małemu na BN kupuję, a raczej moja mama to:
http://www.toysrus.pl/toys/bru-interaktywny-st-2w1/TRUP9511290001
widziałam dziś w sklepie i idę jutro po to
100 lat dla Jagódki i Biedronkowego kaloryfera, bo przy mojej oponie z bieżnikiem zimowym to kaloryfer pierwsza klasa
az mnie poniosło na wieczór heheh z tym opisemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 21:42
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
a ja dzis zjadłam cała czekolade i dobrze mi z tym
brzusio jest zwija sie w rulonik heheh
Brusia powiedz mi bo jestem ciemna masa jakie funkcje ma ten fotelik?
Moje dziecko tez nie chciało spac w nocy ale chyba przez to ze kupy nie mógł zrobicpostekiwał w nocy. od 2-ok 4 spal ze mna a poźniej go przeniosłam do łózeczka bo wczesniej sie nie dał bo od razu wstawał na nogi i jeczał. Głodny tez nie był bo sie nie darł
zjadł dopiero o 6 rano i spał do 9 także nawet sie wyspałam. Na szczescie dzisiaj kupe zrobił tzn pare , dałam i sliwke i poźniej czopka i super sie wyproznił. Mam nadzieje, że przespi całą noc bo nawet mu sie to zdarza
mówio coraz czesciej tata, tata.
Vayn a mi sie wydaje , że Twoja Polena sie nauczyła , że zawsze jej dajecie jedzonko jak sami jecie. Npo i sie tak nauczyła i wymusza płaczem. Mój ostatio patrzy tylko po talerzach i jak mu sie da spróbowac to chce i chce mimo ze nie jest głodny . Jak mu niechce dac to on zaczyna krzyczec i płakac . No ale ja mu nie daje
dzisiaj w tesco kupiłam body na rozm 86cm 2 opakowania po 5 sztWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 21:46
Kubuś
-
Tusia a o jakie funkcje chodzi. Powiem tak że on testów adac nie ma bo testy te są przeprowadzane tylko na fotelikach na rynku niemieckim dostępnych. A testy te polegają na tym że firma się zgłasza opłaca i wtedy jest robiony test a nawet jak pidejdzie i nie przejdzie testu pizytywnie to testujacy adac bez zgody nie może upublicznic danych.
Ma przeprowadzone testy na rynku polskim odpowiednik adac -pimot i jest tam polecany.
A z takich funkcji dodatkowych to jest plus w montażu bo z regulu w jeździe przodem pasem tylko mocujesz cokół fotelika a tu dodatkowo jeszcze pas przytwierdza fotelik u góry jest Montowany tak jakby przrz dwie części pasa na ich stronie zobaczysz o co kaman avionaut.pl chyba. I my wzięliśmy ta wersje softy taka welurowa jest taka przyjemna w dotyku. -
Musze intensywnie pomysleć
ja to chyba wymienię fotelik przed wyjazdem do pl zeby maluka miała duzo miejsca itp w tym mi sie wydaje ze jest ciasno.Ten cybex tez mnie sie strasznie podoba ale co za knur wymyślił ten "stolik"
-
Na domiar złego mąż od rana do wieczora w pracy wychodzi o 6.30 wraca 20.30 a my cały dzień same. Nie powiem kasa zawsze się przyda, ale czasem się zastanawiam czy jest tego warta
15 kg to do około 3-4 lat niestety, dlatego mocno się zastanawiam nad wydatkiem 2 tys. Na dwa lata. Wolalabym nawet zapłacić 4 tys. Ale kupić już jakiś raz na zawsze i mieć z głowy. Może jak się uda mi być w ciąży to kupimy, wtedy by był trochę bardziej wykorzystany