Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNas waga ani wzrost nie goni.. Mierzyłam Polę i ma coś ok 74 cm także pewnie trochę jeszcze pojeździ. W ogóle małżu odkrył że w naszym recaro jest przedłużany zagłówek
Jakieś 3 centymetry się wydłuża fotelik, zawsze coś.
Bruśka lubi tę wiadomość
-
mam głupie pytanie prosze sie nie smiac

Moze szukam nie wiadomo czego hehe no ale do rzeczy. Czy w fotelikach takich od 9-25 które sie reguluje w 5 pozycjach leżenia dziecko lezy podobnie jak w tych fotelikach 0-13kg? czy moze jak dziecko zaśnie rozłoze niby do najlepszej połleżącej i głowa i tak bedzie mu opadac na klatke i wtedy spi w pozycjoi bardziej siedzacej niz lezącej ?Kubuś

-
A jeszcze apropos fotelików to jak to to nosić teraz z tymi 9 kg? Mi sie ręce urywają
a jak mam wyjmować i wkładać to równie dobrze moze byc stacjonarny...
Vayn nasz tez ma ok74cm. I ma ledwie 1 cm do granicy przy głowie. Ale wy macie to inne recaro, nie?
A ja myślałam ze 18 kg to pózniej bedzie mój 4 letni bratanek wazy 14 i jakos sie tym posugerowalam.
Tez przewiduje nowy fotelik na przechodni. Jak bezwypadkowy to myśle ze sie nada
-
Co do fotelików to Wam powiem co ostatnio widziałam -ja to zawsze przestrzegam przypisana w foteliku i itd a ostatnio ktos na obcej rejestracji jechał człinkeczento (nie wiem jak to sie pisze
) i wyobraźcie dobie dwoje małych dzieci ale takich 4-5lat - jeden w foteliku dla bejbikow nogi mu wystawały i głowa, nie przypięty pasami, a drugi bez niczego że sie tak ludzie nie boją jechac do innego miasta, pozniej widziałam laske z bobasem na kolanach, no i śmiac mi sie raz chciało jak dziadki wiozły dziewczynkę w wózku plus fotelik a ona taka duza ze i głowa i nogi poza fotelem - tez pewnie tak przyjechali do miasta ehhh tl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 13:06
-
Ja nie wymieniam fotelika, narazie o tym nie myślę u nas jeszcze czas.
Kupiłam bidon z Biedry ze składaną rurką i mały pił! Sukces! Butla nie, niekapek be, a z tego normalnie od razu załapał i pił i to zwykłą wodę!
Miałam wczoraj wychodne wieczorem, z przyjaciółką do galerii, oczywiście co, oglądałam rzeczy tylko dla dziecka Hehehe.
dziecko nie chciało zasnąć beze mnie, płacz był ale idealnie wróciłam...
A czy wasze jedzą papki czy już kawałki? Bi mój dlawi się kawałkami takimi jak np w słoikach po 7 mcu. Masakra. A przyjaciółki dziecko tydzień starsze zasuwa posiekane wszystko takie duże kawały... Co ja dam to się zakrztusza...
-
U nas fotelik niby do 13 kg ale Igor głowę ma na styk więc już drugi czeka w kolejce. Na początku roku podejrzewam, że zmienimy.
A kawałki w słoiczkach memla. Odgryza też kawałki z placka, chleba i je. Jadł też pulpety pogniecione widelcem. Ale nie mogę mu np dawać skorki od chleba czy piętki bo całą do buzi wpycha i się dusi.
Spróbuj Kri z czymś miękkim np. kawałeczkiem chleba albo placuszka jakiegoś. W końcu załapie. -
my jeszcze nie zmieniamy fotelika.
Zamówiłam wczoraj dwa filmiki od mikołaja ido tej pory ich nie mam,dostałyście swoje z wczoraj?
Używacie już poduszeczki i kołdry dla dzieci? Mój póki co śpi pod kocykiem w śpiworku ale chyba mu kupię bo uwielbia się wtulać w poduszki jak jest na dużym łóżku. Jaki rozmiar sie kołdry kupuje na to łóżeczko ze szczebelkami dokładnie taki jak łóżeczko czy większy?17/2/2016 B
11/3/2018 I