Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga ja czytałam w książce o żywieniu, że nie trzeba przechodzić. Tak jak nie trzeba z 1 ns 2. Nie można w drugą stronę. Te mleka im mają wyższy numer tym są mnie dokładnie przygotowywane, w sensie muszą mniej norm spełnić, mają też mniej kcal, ale są też pod względem witamin Ja chyba zostanę przy 2, opłacało by się gdyby 3 była tańsza, ale enfamil to kwestia 1 zł czy 2
-
Wszystkiego dobrego dla każdego kto dzis obchodzi swoje święto
Zosiu ja tez sobie niewyobrażam powrotu do pracy jak to wszystko ogarnę .
Vayn ja wczoraj wieczorem wysłałam zaproszenie na ta grupę alli na fb i dzis przyjęto mnie.
Roberta ok czekam na fotki,ale on sie tylko minimalnie rozkłada prawda?nie ze jest pozycja półleżąca?natalica06 lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego Dziewczynki! :*
Z Małżem planowaliśmy dziś dzień totalnego lenistwa. Tzn bez ruszania się z domu (pada u nas i pogoda pod psem). Chciałam trochę w chałupie ogarnąć ale jak zwykle plany poszły w łeb. Mężu do pracy musiał jechać i będzie dopiero wieczorem. Młody od kilku dni jęczy i jęczy, kręci się w nocy jak wsza na grzebieniu a w ciągu dnia uśpić go to cud. Ślini się na potęgę, dziąsła spuchnięte a nic nie idzie. Jeszcze dziś rano mleko zwymiotował. Dołujący dzień dziśnatalica06, Bruśka lubią tę wiadomość
-
No właśnie ja chyba nie będę przechodzić na 3. Pociągnę z 2 bo mam zamiar jakoś do 1,5 roku max mlekiem poić. Później krowie pójdzie w ruch jak już. Teraz mamy 3 porcje mleka w ciągu dnia ale chcę do 10-11 miesiąca zejść na dwie. A później na noc tylko.
-
O Lexi właśnie myślałam, że może dolegliwości ciążowe ci dają w kość i leżysz
Waham się z tym przejściem na 3, bo też bym chciała aby jadł krowie mleko w końcu niedługo i czy jest sens... Muszę może składy porównać...
No bo tak jak Natalica pisze - też czytałam, że 1 jest restrykcyjniej produkowana. no ale noworodek ma inne zapotrzebowania niż połroczniak i przeszłam. A teraz już mi się nie wydaje. -
Biedroneczko witaj w klubie. U mnie tez @ przylazla, a bylo tak wspaniale przez 9 m-cy. Wciąż karmie pieria, ale w ciagu dnia 2 posilki juz zastapione, no i troszke lepiej od jakiegos czasu spi w nocy, w sumie odkad dwa pierwsze zabki wyszly. Kolejnych na razie nie widac. Pewnie poziom prolaktyny spadl i stad @. Popatrz na to z innej strony: mozna zacząc starac sie o rodzenstwo dla SofijkiSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Brusia zimniaki daje za każdym razem ale sa mielone z innymi warzywami,chodziło mi konkretnie o same pyry np z sosem.
Agulineczka co tak mało tutaj zaglądasz?? Paskudna @ !!!!ja narazie drugiego dziecka nie chce.A Ty cos planujesz??