Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia to lipa z tą bombką
ja też mam na nią oko, ale w weekend zaczynają malowanie bombek w galeriach, więc wstrzymam sie chwilę. Powiedz mi, ona jest taka średniej wielkości, nie taka jak te duże na stojakach? Bo już pytałam w takim stoisku i za bombkę chcą 20 zł, 3 napisy 10 zł no i pogadam czy zamiast ozdobników może zrobić te stopki. Bo ta z allegro z przesyłką i tak wyjdzie 36 zł a jest mniejsza
-
Mamusia nie mam pojęcia, na zdjęciach nie wygląda na taką małą. Na aukcji napisane, że ma 10 cm wysokości. Oni mi niby to zamówienie już wysłali ale napisalam im, że zamawiałam z inną dedykacją, inny kolor i że jej nawet nie odbiorę czyli nie zapłacę bo wzięłam opłatę przy odbiorze. Nie wiem czy to zamówienie anulowali czy nie bo na razie cisza.
Edit: Podobno allegro im źle przyporządkowuje numery aukcji do wiadomości i podobno wysłali bombkę taką jak chciałam, no cóż, zobaczymy, obyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 12:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dałam małemu kaki bardzo mu smakowało jutro więc ide kupić kilka i zamrożę mu mus z nich, w sam raz będzie do kaszki lub jako farsz do naleśników.
Potem wyżebrał ode mnie 5 fasol z fasolki po bretońsku
a jak jadł blw w krzesełku to tylko porozwalał
ostatnio je tylko na stojąco17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri no to dałam lajeczka
Baga prawidłowa forma to "z powrotem"
https://jaksiepisze.pl/z-powrotem-czy-spowrotem/
A ja myślałam, że spowrotem, nie wiem jak tak dobrze zdałam maturę z polskiego haha
Dzisiaj pierwszy raz robiłyśmy z Gabrysią pierniczki, wyszły koślawe ale zjadliweA jak zmiękną to będą jeszcze lepsze mam nadzieję
Kri lubi tę wiadomość