Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja Wam przedstawie moje zabezpieczenie
narazie sie spawdza :
http://static.pokazywarka.pl/i/7127515/595733/img-20161201-174435772.jpg
Lexi150, vayn, tysiaa93, Zosia_wop, d84, Biedroneczka29, Kri, dana222, L, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki! dawno u Was nie bylam, przepraszam ale juz nie nadrobie. wrocilam do pracy na pol etatu a reszte jestem zajeta caly czas malym
mamy 5 zebow!
kochane moja przyjaciolka zalozyla sklep dla maluszkow, ma kilka rzeczy z ali ale nie hejtujcie prosze, clo i vat zaplacila wielki takze drogo ja to i tak wyszlo, ale poza tym ma dobre polskie produkty, sliczne ubranka, zajrzyjcie prosze albo przeslijcie znajomym, bede wdzieczna bardzo
www.babelu.pl
mam nadzieje ze niedlugo do Was napisze cos wiecej, postaram sie, ale narazie musze pisac raport do pracypapapapa jak to mowi malutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 18:13
Lexi150, vayn, Zosia_wop, Bruśka, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
ok moze uda mi sie teraz cos napisac
maly je juz duzo innych rzeczy, lubi bardzo chleb ale daje mu po kawaleczku do zupy albo serka z jogurtem, boje sie caly czas dawac mu wiekszych kawalkow ;/
w nocy sie teraz budzi 3 razy ;/ zasnie o 19. budzi sie o 21 potem 1 i 4 i wstaje o 7 ;/ nie wiem czemuuuuuu straszne jest isc rano na 8 do pracy ;/
powoli chce go odstawiac, zastepowac posilki ale on nadrabia w nocy ;/ pomozcie moze ktos to przechodzil?
tak to jest kochany, wstaje juz i chodzi przy meblach!!!!Lexi150, Kri, Bruśka, dana222 lubią tę wiadomość
-
Moja myszka zrobił dzis pierwszy kroczek stała sama i sie zdecydowała ruszyć
ale zaraz upadła
niby nic, a matka sie cieszy jak głupia
Vayn szukam tego ubranka, ale jakos nie widze, moze jest na podstronie, bo duzo podobnych.
Liski mamy bardzo je lubieszkoda tylko, ze o tej porze nadają sie tylko w mieszkaniu
Dobra miałam cos napisać jeszcze, ale nie pamietam Hmmm
Aaa cos mi die przypomniało Tusia ja tez chce te pantsy na noc vo mi ucieka po kąpieli i jest jeden wielki krzyk to bym na noc zakładała, bo troche drogo wychodzą ogólnie
vayn, Lexi150, d84, tysiaa93, Biedroneczka29, Kri, Tusiaa, dana222, Mamusia_synusia, natalica06 lubią tę wiadomość
-
ja biedronka mam z ali cos takiego jak w linku, ale dopiero jak bedzie ładnie chodził to mu je ubiore czyli za pare miesiecy. mają one mięciutką skórke na podeszwie. Na allergo też sa pod nazwa paputki itp po 40-50zł i na wielu blogach itp sa polecane jako kapcie domowe, nie są nigdzie sztywne.
https://pl.aliexpress.com/item/Soft-Leather-Baby-Boys-Girls-Infant-Shoes-Slippers-0-6-6-12-12-18-18-24/32250206897.html?spm=2114.13010608.0.0.ceE95w&detailNewVersion=&categoryId=200000942
mam te ze smokiem sa super jakościowo
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyBierdroncia ja nie kupuję, Pola nie może mieć nic innego poza skarpetką na nodze inaczej jest ryk. Ostatnio nauczyła się zdejmować nie tylko skarpetki ale i getry... no nie wiem czy jej szelek nie kupie. Chwilę ją spuszczę z oczu a ona biega w samych body...
Zosia jakie niby nic?! Brawo dla Florci
Zamówiłam sukienkę, no kurde tak mi się spodobała. Obiecałam sobie, że dopóki nie przyjdą rzeczy z 11/11 to nie będę zamawiać.. ehe
https://pl.aliexpress.com/item/2015-Newborn-Baby-Party-Dresses-Flower-Girls-Princess-Dresses-Kids-Beautiful-Baby-tutu-Dress-Summer-Wear/32345597536.html?spm=2114.13010208.99999999.272.Nbe5TF&detailNewVersion=&categoryId=31002 -
co do chodzenia to mój przy meblach szybko i ładnie chodzi, przejdzie między dwoma meblami jak sa blisko, trzymając się jedna ręką jednego np od ławy do kanapy, chwytając kanapy. Opanował też już ładne schodzenie z pozycji stojącej do czworaczej. Często chodzi trzymając się jedną reką lub bawi się stojąc nie trzymając się tylko opierając brzuchem lub łokciami. Chodzi tylko na boki hehhe, bo jak go daje przy pchaczu to nie wie że może dać nogi do przodu.
dana222 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
pozniej odpalę pegazusa i zobacze co tam polecacie i zakupilyscie
Moja jakoś się nie garnie do wstawania na nogi,jak ja stawiamy to chwilkę postoi i zaraz siada albo kica sobie ,widocznie jeszcze nie jest gotowa.
Baga nie widac bucików .
Dziewczyny wlasnie miałam pytac mozna ju dawać kisiel ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 19:18
-
Kri,z tego co pamietam to Ty nie probowalas dawac Malenu nic mlecznego bo po cycu go sypie i jestes na diecie. Ale jogurty to juz przetworzone mleko i raczej nie uczulaja. Maslo tez spribuj. Lepiej zebys wiedziala niz dasz do przedszkola i ci napasa panie przedszkolanki czyms dziecko i nawet nie bedziesz wiedziec. Przede wsszystkim nalezy znac wroga- ja znam wszystkie alergeny swoje no chyba ze sie z czyms pierwszy raz stykam,bo np nie wiem czy na mieso malpy mialabym uczulenie czy foki bo nigdy nie jadlam.