Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiem wiem musze sprawdzić w końcu te jego alergie ale wiecie zwyczajnie się boje akcji szpital. Aaaaa jakie fajne pomysły dzięki! A dacie przepis na te muffinki owocowe i placuszki bananowe? Pliz.
Tak wogle dziś mały obudził się o4 nie wiedziałam o co kaman, to już wiem 5 ty ząbek.Może to ta gorączka trochę z tego była. Ale smarki dalej męczą
Myszka myślałam właśnie dziś dlaczego nie piszesz! Heeh. I Moni dawno nie było i Mari...
Gratulacje dla Twojego maleństwa! To Ty przecierasz szlaki w powrotach do pracymarissith lubi tę wiadomość
-
Zosia ja własnie tez myslałam zeby tylko na noc albo chociaz na co drugi dzien.
ooo dzieki Lexi ! na pewno dam Kubusiowi kompocik z bobofrutaTylko jeszcze pytanie czy aby można gotowac bobofruta .. hmmm...
a jak sie robi np z soku z malin ? tez takie proporcje? bez wody ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 20:30
Kubuś
-
Bruśka wrote:Dziewczyny wybaczcie ale jtoras z nas dziś wróciła do pracy. Trzymam mocno kciuki życzę powodzenia i na relacje z tego dnia. Miałam pisać wczoraj ale ten kalafior...
Brusia tak tak wróciłam do pracy dzisiaj. Dziękuję za kciuki :*
Dziewczyny masakra poryczalam się w pracy jak małą w telefonie usłyszałamdobrze że przynajmniej dużo do ogarnięcia i czas szybko mi zleciał. Jak wróciłam to się przyssalam do małej. Dziewczyny cieszcie się z każdego dnia jaki możecie spędzić z dzieckiem...jest tak cenny.
-
nick nieaktualny
-
L pierwsze koty za płoty. Trzymam za Was kciuki Dziewczyny żeby rozłąka była jak najmniej bolesna.
Tusia ja nigdy nie robiłam tego kisielu ale słyszałam że można i znalazłam przepis. Bobofrut to sok więc wydaje mi się że gotować można jak każdy inny. I wydaje mi się że z domowym będą takie same proporcje. -
Boże ale naskrobałyscie
czytam i końca niewiedzę.
Jubilatom oczywiście dużo zdrówka życzę!!!
Myszko fajnie że mogłaś na pół etatu wrócić do pracy 4 h to mały nawet nie odczuje pewno twojej nieobecności.
Biedronka ja często gotuję kompot z jabłek mała bardzo lubi polecam.Bruśka lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam z Bobofruta. Jest tak pyszny ze zrób więcej
będziesz podjadać. A jeszcze jak sie tam świeżych owoców nakroi do środka...mniam!
Tak jak Brusia pisała Bobofruty w Kaufie w promo! Jutro u nas będzie kisiel z kakialbo bananem, Małpa lubi banany
-
L współczuje, ale przyzwyczaicie sie, trzeba isc do przodu, teraz z praca noe ma lekko, trzeba tez myślec o przyszłości i kuc żelazo puki gorące
A ja kupuje mrożonkę w kałlandzie owocowa ma kompot i z tego robię kisiel po prostu odlewam dla niej troche tego bez owoców i troche maki ziemniaczanej z woda, zalewam i jest, ostatnio było bardzo kwaśne to dodałam troszke syropu klonowego, zeby tej kwasoty sie pozbyć
Butków tez mamy troche, ale to był bezsensowny zakup, latem wszystkie gubiła, a teraz w śpiworze to nie potrzebne, chyba ze w fotelu jedzie to mamy ugg z futerkiem z Ali, ale zaraz trzeba bedzie kupic buty do chodzenia i juz sie zacznie - kolejna kobieta w domu i milion par butów -
Biedronko pamiętasz jak uczyłam Cię robić krochmal do kąpieli? To teraz wodę zastępujesz soczkiem, trochę gotujesz i włala - masz kisiel
Myszko dzisiaj miałam Cię wywoływać bo dawno Cię nie byłoa miałam zapytać jak Twoja praca bo chciałaś chyba rozkręcać własny biznes? Ja właśnie też czasami mam takie myśli
L ojojojojojoj biedulko o Tobie też myślałam, bo dzisiaj pierwszy dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 21:20
-
Baga mi tęskno za czasami kiedy z brzuszkiem się siedziało przed komputerem i wyczekiwalo na poród. Tyle wtedy pisalysmy pamiętacie? W ubiegłym roku od 1 grudnia byłam na L4 i w końcu odpoczywalam a w tym roku pracę zaczęłam.jak to szybko zleciało