X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie że po powrocie do pracy nasz wątek naturalnie umrze?

201602111680.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się wydaje że z czasem tak, le ja d roboty planuje iść od września, chociaż zapewne będę szukać nowej to nie wiem ile mi to zejdzie

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz watek i tak dlugo trwa w porownaniu z innymi. Pamietacie kilka razy pisaly styczniowki czy tam marciwki ze u nich cisza..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L dzięki czuję się super. Czasami zamdli ale ogólnie zupełnie inaczej niż z Igorem.

Młody obudził się z płaczem, temp podwyższona. Dałam ibufen bo chyba ząbki się dają we znaki.

Ja mam nadzieję, że nawet jak wrócimy do pracy chociaż od czasu do czasu będziemy się odzywać tutaj ;)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia jeszcze takie znalazłam https://m.facebook.com/profile.php?id=608011132544718&hc_location=ufi

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu a nie przecierasz owoców przez sito? Ja to z każdego kompotu przecieram, lepszy ten kisielek wtedy jest :)

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle, ze chybs wlasnie przez to że nasz wątek jest taki "kameralny" to sobie dalej żyje, no i smutno byłoby gdyby nie przetrwał, bym sie zastanawiała co u Was ;)

Vayn nie przecieram, bo nie wiem co to za owoce w tej paczce, ciezko odróżnić co tam zamrozili i w jakim stanie ;) jakbym miała swoje to bym przetarła, następnym razem planuje dac starte jabłko, jeszcze tylko ciasteczka brakuje i przypomni mi sie przedszkole ;)

Serka homo nie jem i nie daje, jakos dr z mleka mnie zraził, ze od nich sie jakies zlogi w jelitach robią (w sensie jadłam na przerwie i sie pozniej mnie czepił) i obrzydził mi i koniec

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • L Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi no to może córeczka będzie :-)

Ja z kilkoma dziewczynami z forum z pampersa do tej pory utrzymujemy kontakt . Mamy grupę na fb i raz na jakiś czas piszemy co u nas nowego. A to już 8 lat minęło. Może i z nami się uda fajnie by było w końcu znamy się już ponad rok :-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko mi kaka kojarzy się z kupa?

Fajne czapki mikolajowe są na smyk.com no i dostawa darmowa, więc się opłaca :-). Kupilam też dwie zwykle, oby chociaz jedna uszy zaslaniala..

Pół nocy noszenia na rekach, snu to moze lacznie z 4 godziny mialam.. w dzień tez ciężko, temperatura co chwile wracala, a Tymoniasty się męczył no i ja razem z nim. Plecy mi siadają, boję sie nocy :-( tylko mama może nosić.
    w dzien to samo. A tuli sie do mnie jak maly koala. Widzę że się męczy biedulek. Oby jutro było lepiej'h skoro to trzydniowka to powinno.

Dziewczyny duzo siły w powrotach do pracy, nie zazdroszczę, ale takie czasy niestety. Sciskam

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia widzę że masz uraz jak ja po mięsie jakoś nigdy nie przepadalam za biała kiełbasa ale jak na zajęciach ja robiliśmy tak nie tkne do tej pory.
    Zosia a gdzie konczylas technologie?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L głowa do góry. Będzie dobrze. Trzymam jciuki. Zobacz masz to szczęście że masz z jim dziecko zostawić a mój bidok skazaby na żłobek będzie. Wczoraj w pracy rozmiawial z koleżanką jej syn jest o pół roku straszy i waży 9,700 więc sądzę że mój przetrwa jak nie sprytem to siła

marissith, dana222, L, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wywołałaś wilka z lasu :D
    L współczuję powrotu do pracy. Mnie to czeka dopiero we wrześniu chyba,że do tego czasu coś nowego znajdę.
    Bruśka Jasiek sobie w życiu poradzi!
    Lexi nie jestem na bieżąco, więc wybacz pytanie, ale czy mdłości to na ciążę? Można już gratulować?
    Pozdrawiamy serdecznie wszystkie ciocie <3

tysiaa93, L, Lexi150, Kri lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L silna jesteś, dasz sobie radę :*

Mamusia te bombki tez bardzo fajne :) ciekawe czy ta moja kiedyś dotrze ha ha

Mari tak Lexi w ciąży, może się nie pogniewa ze za nią odpowiadam hihi

A nasz wątek to będzie trwał do końca świata i dłużej :D

L, marissith lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 03:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kiedyś ńie rozumiałam osób piszących na forach internetowych, skąd oni biorą czas zeby pisać. Nieraz w ciazy jak cos mnie niepokoiło to w Google wpisywałam problem i zazwyczaj jakieś forum wyskakiwało i sie zastanawiałam ze im sie chce tak pisać i odpowiadać. Jak założyłam konto na ovu to tam chyba w ogole z forum nie korzystałam i po miesiącu jak przeszłam na belly to zerkałam ale chyba tylko na problemy, na ogólne dopiero zerkałam w listopadzie jak byłam na L4 i mńie wciągało. Teraz juz rozumiem osoby piszące na forach, dzieki dziewczyny:) dobrze ze Was odkryłam

L, Kri, tysiaa93 lubią tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my się nie pochwalismy że po drzemce prawie 3 h! Co u mojego syna to rzadkość był sukces nocnikowy! dziś od rana działamy pełno śniegu a Baga u nas zero bobofrutow.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska, biore sie i ja za nocnik:-p
    Bylby czad gdybysmy za 15 lat omawialy problemy wieku dojrzewania!!! :-p

Bruśka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli powodzenia i wytrwałości. Dacie radę. Ja wczoraj piczytalam na fb na grupie o nicniku to dziewczyny piszą że im to na tyle idzie ze 2/3 pampersy zużywają. Ze od miesiąca tylko już na nocniku nr 2. Byłam zdumiona.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • She86 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Nasz watek i tak dlugo trwa w porownaniu z innymi. Pamietacie kilka razy pisaly styczniowki czy tam marciwki ze u nich cisza..

My marcowki mamy swoją grupe na fb i na bieżąco piszemy ;)

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Miłego dzionka. U nas taki będzie jeśli nas nie wywieje.

Nie wiem co to się w nocy działo, ale tak wiało, że się obudziłam i usnąć nie mogłam. cały czas słuchałam czy mały się nie obudzi, no i jak w horrorze. Nie pamiętam takiego czegoś (wiatr, deszcz, grad) A, że łóżko mam pod oknem dachowym to w ogóle.
    U kogoś jeszcze takie warunki pogodowe? Na spacer to tylko z cegłówkami w kieszeniach :)

U nas Brusia bobofruty stały tak od czoła alejki dzieciowej.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Mari w ciąży jestem. Ale to sam początek więc póki co na gratulacje trochę wcześnie :)

Baga u nas w nocy to samo było. Ale teraz już spokój.

Miłego dnia Mamusie!

marissith, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
‹‹ 2265 2266 2267 2268 2269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ