X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie że po powrocie do pracy nasz wątek naturalnie umrze?

201602111680.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się wydaje że z czasem tak, le ja d roboty planuje iść od września, chociaż zapewne będę szukać nowej to nie wiem ile mi to zejdzie

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz watek i tak dlugo trwa w porownaniu z innymi. Pamietacie kilka razy pisaly styczniowki czy tam marciwki ze u nich cisza..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L dzięki czuję się super. Czasami zamdli ale ogólnie zupełnie inaczej niż z Igorem.

Młody obudził się z płaczem, temp podwyższona. Dałam ibufen bo chyba ząbki się dają we znaki.

Ja mam nadzieję, że nawet jak wrócimy do pracy chociaż od czasu do czasu będziemy się odzywać tutaj ;)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia jeszcze takie znalazłam https://m.facebook.com/profile.php?id=608011132544718&hc_location=ufi

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu a nie przecierasz owoców przez sito? Ja to z każdego kompotu przecieram, lepszy ten kisielek wtedy jest :)

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle, ze chybs wlasnie przez to że nasz wątek jest taki "kameralny" to sobie dalej żyje, no i smutno byłoby gdyby nie przetrwał, bym sie zastanawiała co u Was ;)

Vayn nie przecieram, bo nie wiem co to za owoce w tej paczce, ciezko odróżnić co tam zamrozili i w jakim stanie ;) jakbym miała swoje to bym przetarła, następnym razem planuje dac starte jabłko, jeszcze tylko ciasteczka brakuje i przypomni mi sie przedszkole ;)

Serka homo nie jem i nie daje, jakos dr z mleka mnie zraził, ze od nich sie jakies zlogi w jelitach robią (w sensie jadłam na przerwie i sie pozniej mnie czepił) i obrzydził mi i koniec

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • L Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi no to może córeczka będzie :-)

Ja z kilkoma dziewczynami z forum z pampersa do tej pory utrzymujemy kontakt . Mamy grupę na fb i raz na jakiś czas piszemy co u nas nowego. A to już 8 lat minęło. Może i z nami się uda fajnie by było w końcu znamy się już ponad rok :-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko mi kaka kojarzy się z kupa?

Fajne czapki mikolajowe są na smyk.com no i dostawa darmowa, więc się opłaca :-). Kupilam też dwie zwykle, oby chociaz jedna uszy zaslaniala..

Pół nocy noszenia na rekach, snu to moze lacznie z 4 godziny mialam.. w dzień tez ciężko, temperatura co chwile wracala, a Tymoniasty się męczył no i ja razem z nim. Plecy mi siadają, boję sie nocy :-( tylko mama może nosić.
    w dzien to samo. A tuli sie do mnie jak maly koala. Widzę że się męczy biedulek. Oby jutro było lepiej'h skoro to trzydniowka to powinno.

Dziewczyny duzo siły w powrotach do pracy, nie zazdroszczę, ale takie czasy niestety. Sciskam

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia widzę że masz uraz jak ja po mięsie jakoś nigdy nie przepadalam za biała kiełbasa ale jak na zajęciach ja robiliśmy tak nie tkne do tej pory.
    Zosia a gdzie konczylas technologie?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L głowa do góry. Będzie dobrze. Trzymam jciuki. Zobacz masz to szczęście że masz z jim dziecko zostawić a mój bidok skazaby na żłobek będzie. Wczoraj w pracy rozmiawial z koleżanką jej syn jest o pół roku straszy i waży 9,700 więc sądzę że mój przetrwa jak nie sprytem to siła

nick nieaktualny, dana222, L, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wywołałaś wilka z lasu :D
    L współczuję powrotu do pracy. Mnie to czeka dopiero we wrześniu chyba,że do tego czasu coś nowego znajdę.
    Bruśka Jasiek sobie w życiu poradzi!
    Lexi nie jestem na bieżąco, więc wybacz pytanie, ale czy mdłości to na ciążę? Można już gratulować?
    Pozdrawiamy serdecznie wszystkie ciocie <3

tysiaa93, L, Lexi150, Kri lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L silna jesteś, dasz sobie radę :*

Mamusia te bombki tez bardzo fajne :) ciekawe czy ta moja kiedyś dotrze ha ha

Mari tak Lexi w ciąży, może się nie pogniewa ze za nią odpowiadam hihi

A nasz wątek to będzie trwał do końca świata i dłużej :D

L, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 03:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kiedyś ńie rozumiałam osób piszących na forach internetowych, skąd oni biorą czas zeby pisać. Nieraz w ciazy jak cos mnie niepokoiło to w Google wpisywałam problem i zazwyczaj jakieś forum wyskakiwało i sie zastanawiałam ze im sie chce tak pisać i odpowiadać. Jak założyłam konto na ovu to tam chyba w ogole z forum nie korzystałam i po miesiącu jak przeszłam na belly to zerkałam ale chyba tylko na problemy, na ogólne dopiero zerkałam w listopadzie jak byłam na L4 i mńie wciągało. Teraz juz rozumiem osoby piszące na forach, dzieki dziewczyny:) dobrze ze Was odkryłam

L, Kri, tysiaa93 lubią tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my się nie pochwalismy że po drzemce prawie 3 h! Co u mojego syna to rzadkość był sukces nocnikowy! dziś od rana działamy pełno śniegu a Baga u nas zero bobofrutow.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska, biore sie i ja za nocnik:-p
    Bylby czad gdybysmy za 15 lat omawialy problemy wieku dojrzewania!!! :-p

Bruśka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli powodzenia i wytrwałości. Dacie radę. Ja wczoraj piczytalam na fb na grupie o nicniku to dziewczyny piszą że im to na tyle idzie ze 2/3 pampersy zużywają. Ze od miesiąca tylko już na nocniku nr 2. Byłam zdumiona.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • She86 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Nasz watek i tak dlugo trwa w porownaniu z innymi. Pamietacie kilka razy pisaly styczniowki czy tam marciwki ze u nich cisza..

My marcowki mamy swoją grupe na fb i na bieżąco piszemy ;)

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Miłego dzionka. U nas taki będzie jeśli nas nie wywieje.

Nie wiem co to się w nocy działo, ale tak wiało, że się obudziłam i usnąć nie mogłam. cały czas słuchałam czy mały się nie obudzi, no i jak w horrorze. Nie pamiętam takiego czegoś (wiatr, deszcz, grad) A, że łóżko mam pod oknem dachowym to w ogóle.
    U kogoś jeszcze takie warunki pogodowe? Na spacer to tylko z cegłówkami w kieszeniach :)

U nas Brusia bobofruty stały tak od czoła alejki dzieciowej.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Mari w ciąży jestem. Ale to sam początek więc póki co na gratulacje trochę wcześnie :)

Baga u nas w nocy to samo było. Ale teraz już spokój.

Miłego dnia Mamusie!

nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
‹‹ 2265 2266 2267 2268 2269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ