Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaka to kupa - to jasne:) Więc my jemy owoc kupy ?!
A na roczek, to chyba zależy gdzie się robi. Ale generalnie jeśli zrobimy przyjęcie to po obiedzie pewnie będą wnoszone ciasta i przekąski.
Kawka i herbatka do zrobienia na stole z boku (tam też widzę fontannę z czekoladyalbo jeśli w innej knajpie to kelnerka zbiera zamówienia jak w restauracji.
Wieczorem znowu coś ciepłego.
Jakbym robiła w domu to pewnie byłoby podobnie -
nick nieaktualnyJa dzisiaj po niedśnieżonym chodniku jechałam. Kobiecie w wózku z piankowymi kołami musieli pomagać i nieść wózek :o. Jak wracałyśmy to już niebo lepiej chodniki wyglądały.
Pola namiętnie kręci nadgarstkiem i mówi Tola
No widzisz Tuli jak szybko odpowiedź dostałaś czemu marcówek temat umarł. Swoją drogą na bieżąco muszą nas czytać
Ja kiedyś podczytywałam inne wątki, ale odkąd nie ma tej zakładki z odwiedzanymi to nie chce mi sie ich szukaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 12:14
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
my tez po spacerze wróciłam cała spocona i zmęczona bo nic nie poodsnieżane a polazłam do parku i byłam sama i przepchanie wózka to masakra
właśnie szukam fajnej zabawki wydającej dzwięki zwierząt
moja mama chce kupic małemu cos takiego
http://allegro.pl/pojazd-dla-dzieci-jezdzik-jezdzidlo-pchacz-mega-ca-i6628428032.html#thumb/5
ale nie wiem czy rowerek nielepszy17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Potrafię przewidywać przyszłość!!! Wyświetla mi się, że Baga dodała post o 13.33 a na moim kompie godzina 13.31
Matko jak ja się dziś nudzę
Blanka śpi już 4 godzinę. Ani coś robić, bo ją obudzę, ani nic nie robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 13:35
-
Biedroneczka29 wrote:Myszko ciuszki fajne ceny tez ale zbyt mały wybór
ja juz byłam chętna na body w zyrafki ale nie bede jednej rzeczy zamawiać bo sie nie opłaca
Kochana wiem ze mały wybórboje się o to właśnie, ona nie miała więcej kasy żeby zainwestować a ja wiem ze to problem z tym małym wyborem
musimy próbować mimo wszystko, a jak na złość problemy techniczne przez wiatr ma shoper na którym mamy sklep i strona drugiego dnia nie działa <beczy>
-
Myszka to chyba strona zupełnie nie dla nas, bo większość rzeczy rozm. 62 lub 68. No i w śpiochach też coraz rzadziej nasze dzieci chodzą, moja np. tylko śpi. Myślę, że powinnaś się zareklamować na innych wątkach, które tu są na belly u mam z młodszymi dziećmi albo w ciąży
EDIT: sory ja w coś źle wlazłam i mi tylko śpiochy pokazywałoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 14:40
-
tulipanna wrote:A mnie babelu dziala:)ceny mnie powalily.. Myszko.. Przyznam szczerze ze taniej jest w smyku.. A tu mowisz ze to rzeczy z Ali..
Kilka rzeczy z aliwłaściwie to 4
reszta Pinokio koala itd polskie dobre marki