Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszko a to może Twoj interes ? Czy faktycznie koleżanki ?czy wspólny ?
Mamusia synusia ja wlasnie jeszcze nie wiem co bede robic,myslalam o czymś do jedzenia .
I na pewno bedzie impreza w domu bo w domu zrobie tak jak ja chce -
Myszko wiem niestety z doświadczenia, że jest lipa na rynku z fajnymi ciuszkami dla chłopców. Może ściągnijcie z Ali te śmieszne i eleganckie zestawy? Widziałam, że na allegro nawet średnio ładne z wysyłką z Chin (czyli 4 tyg.) ludzie kupują. A dziewczyny od nas takie ładne zamawiały, że raczej by schodziły jak świeże bułeczki
Biedronko ja też robię w domu bo nie planuję obiadu na ciepło. Bo wtedy bym wzięła restaurację. No i mam już wizję i moje dekoracjetylko jeszcze menu muszę trochę dopracować
Oczywiście zamówię ten dekorowany tort, zrobię muffiny z niebieskim kremem jagodowym i kolorową posypką (hihi przypadkiem kupiłam gotowe), bezę cytrynową z owocami, stuningowany kopiec kreta (otoczony biszkoptami i z czekoladowymi ozdobami na górze), niebieską galaretkę z bitą śmietaną, oczywiście fondue z czekoladą (do maczania świeże owoce i jakieś rurki i wafelki) no i gwóźdź programu czyli kolorowa wata
jeszcze parę pierduł no i dlatego myśle o czymś normalnym, na wypadek gdyby kogoś zemdliło
czyli przystawki i dipy, może deska serów z kabanoskami. Chcę też uniknąć komunistycznych półmisków z wędlinami. To przecież roczek dziecka, no i impreza bezalkoholowa. Będzie tylko szampan na toast. Uhhhh ale się rozpisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 15:31
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
myslalysmy otym ale te materialy nie sa ze 100% bawelny a jednak nam na tym zalezy zeby bylo to porzadne. zobaczymy co z tego wyniknie ale chce jej pomoc rozreklamowac stad tu wrzucilam link
-
Mamusia!!! Aaaaaa-mifinki z kremem jagodowym!!!chyba i ja zrobie :-p
A corka Lubego sobie na gwiazdke co zazyczyla??? Swiezaka-Jagode :-p
Kompletnie nie mam pomyslu co Jagodzie kupic na mikolajki,na roczek, na gwiazdke... Czy szczeniaczkami uczniaczkami bawia sie Wasze pociechy? -
mój na chrzciny dostał uczniaczka i nie bawi się nim w ogole nic a nic. Było u nas dziecko starsze o 4ms od mojego i też się nie bawiło - dla mnie poki co to niewypał, może jak będzie już umiał mówić to będzie z nim śpiewał
Z tego dumla też jest fajna arka noego ja mu chyba to kupie na gwiazdkę.
a od mojej mamy ma stoliczek z 1 str taki edukacyjny z 2 z platformą do budowania z klocków i klocki, rozłożyłam na próbe bo mam go już w domu i mały się bawił i to chyba zabawka na dłużej, potem najwyżej jak będę mieć klocki innej marki to przerobię blat na taki pasujący bo są na ali do kupienia spody to przekleję17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Natalica my też mamy tę sowe, mały dostał
najlepsze z niej to są te kuleczki nie sama Sowa, ale potrafi w niej gmerac.
A noc to masakra, łącze się w bólu. Przespal godzinę od 20 do 21 i normalny wrzask do23 tylko noszenieparacetamol ani viburcol nie pomógł, zaglądam do buzi a tam dwójka górna! I jeszcze ten katar na raz wszystkiego. Buuu. Dziś musi być lepiej bo oszaleje, nie jestem przyzwyczajona do takich akcji.
A i zrobiłam te placki z bananów. Super. Ale broda czerwona chyba uczulenie na jajko jednak fuck. A i zamecze was - zielona dwójka od dwóch dni. Może być od nowej kaszki? Kupiłam holle i lebenswert. -
Tuli ja przypadkiem w sklepie zobaczyłam gotowe babeczki GELLWE z jakiejś limitowanej edycji Auta (więc dla chłopca) no i z gotowym niebieskim kremem (w proszku) właśnie tym jagodowym i jeszcze jest kolorowa posypka
jak dla mnie super bo już wcześniej myślałam o tych muffinach z kremem tylko obawiałam się, że jak sama go zrobię to czy będzie dobra konsystencja
a tu włala i jest!
Kri oczywiście, że podczas rozszerzania diety i nowych rzeczy dwójka może być zielona. Dlatego jak u nas była ze 2 czy 3 razy taka, to nawet nie zwracałam uwagiAle... też może być od kataru. U nas raz tak było.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
http://www.toysrus.pl/toys/bru-interaktywny-st-2w1/TRUP9511290001
ja go kupiłam za 115 był w promo tydzień temu'
do klocków jest jeszcze z mega bloks ale to tylko do klockówWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 18:12
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Duzo zdrówka dla Jasia
No własnie Brusia gdzie taki traktor za taka cene? im czesciej przegladam zabawki tym gorzej mi sie zdecydowac . Na pewno kupie ten pociag 3w1 z pchaczem, jezdzikiem pod choinke.
Na roczek nie mam pojecia myslałam o tej ciuchci z fisher price . Zreszta pewnie beda sie dziadkowie pytac i chfrzestni co kupic. Chciałabym cos fajnego i niedrogiego w cenie do 100zł max a najlepiej tak za 60zł a o to cieżko .Kubuś