X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko a to może Twoj interes ? Czy faktycznie koleżanki ?czy wspólny ?

Mamusia synusia ja wlasnie jeszcze nie wiem co bede robic,myslalam o czymś do jedzenia .
    I na pewno bedzie impreza w domu bo w domu zrobie tak jak ja chce :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczko pozyczylam kolezance pieniadze dlatego mi zalezy poza tym to moja przyjaciolka od dziecka. wrzucilam link, nie zmuszam :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko wiem niestety z doświadczenia, że jest lipa na rynku z fajnymi ciuszkami dla chłopców. Może ściągnijcie z Ali te śmieszne i eleganckie zestawy? Widziałam, że na allegro nawet średnio ładne z wysyłką z Chin (czyli 4 tyg.) ludzie kupują. A dziewczyny od nas takie ładne zamawiały, że raczej by schodziły jak świeże bułeczki ;)

Biedronko ja też robię w domu bo nie planuję obiadu na ciepło. Bo wtedy bym wzięła restaurację. No i mam już wizję i moje dekoracje :D tylko jeszcze menu muszę trochę dopracować ;) Oczywiście zamówię ten dekorowany tort, zrobię muffiny z niebieskim kremem jagodowym i kolorową posypką (hihi przypadkiem kupiłam gotowe), bezę cytrynową z owocami, stuningowany kopiec kreta (otoczony biszkoptami i z czekoladowymi ozdobami na górze), niebieską galaretkę z bitą śmietaną, oczywiście fondue z czekoladą (do maczania świeże owoce i jakieś rurki i wafelki) no i gwóźdź programu czyli kolorowa wata ;D jeszcze parę pierduł no i dlatego myśle o czymś normalnym, na wypadek gdyby kogoś zemdliło ;) czyli przystawki i dipy, może deska serów z kabanoskami. Chcę też uniknąć komunistycznych półmisków z wędlinami. To przecież roczek dziecka, no i impreza bezalkoholowa. Będzie tylko szampan na toast. Uhhhh ale się rozpisałam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 15:31

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslalysmy otym ale te materialy nie sa ze 100% bawelny a jednak nam na tym zalezy zeby bylo to porzadne. zobaczymy co z tego wyniknie ale chce jej pomoc rozreklamowac stad tu wrzucilam link :)

f2wlj48apsehglf6.png

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko wiem, że nie jest to bawełna, ale i tak są to ubranka "na wierzch" ;) A jak chcesz coś kupić a nie ma nic ładnego albo śmiesznego to wtedy ja nie patrzę na skład materiału ;) i tak pod spód lecą bodziaki ;) ale to tylko taka moja luźna propozycja :)

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki mamusiu :) pomyslimy tylko musimy najpierw cos zarobic :D

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga wrote:
    Jeśli chodzi o zwierzątka to my się czaimy na to:
    http://www.smyk.com/dumel-traktor-z-przyczepa.html

My to mamy polecam. Michas sie tym duzo bawi i dźwięki sa znośne dla ucha:)

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest za 69,99 ten traktor

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia!!! Aaaaaa-mifinki z kremem jagodowym!!!chyba i ja zrobie :-p
    A corka Lubego sobie na gwiazdke co zazyczyla??? Swiezaka-Jagode :-p
    Kompletnie nie mam pomyslu co Jagodzie kupic na mikolajki,na roczek, na gwiazdke... Czy szczeniaczkami uczniaczkami bawia sie Wasze pociechy?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli my go mamy i zazwyczaj nie zwraca na niego uwagi ale były takie dni ze z pół godziny się nim bawił ale może ze 4 razy a mamy go od dawna

tulipanna lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia gdzie?!

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój na chrzciny dostał uczniaczka i nie bawi się nim w ogole nic a nic. Było u nas dziecko starsze o 4ms od mojego i też się nie bawiło - dla mnie poki co to niewypał, może jak będzie już umiał mówić to będzie z nim śpiewał

Z tego dumla też jest fajna arka noego ja mu chyba to kupie na gwiazdkę.

a od mojej mamy ma stoliczek z 1 str taki edukacyjny z 2 z platformą do budowania z klocków i klocki, rozłożyłam na próbe bo mam go już w domu i mały się bawił i to chyba zabawka na dłużej, potem najwyżej jak będę mieć klocki innej marki to przerobię blat na taki pasujący bo są na ali do kupienia spody to przekleję

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Kri Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica my też mamy tę sowe, mały dostał ;-) najlepsze z niej to są te kuleczki nie sama Sowa, ale potrafi w niej gmerac.
    A noc to masakra, łącze się w bólu. Przespal godzinę od 20 do 21 i normalny wrzask do23 tylko noszenie :-( paracetamol ani viburcol nie pomógł, zaglądam do buzi a tam dwójka górna! I jeszcze ten katar na raz wszystkiego. Buuu. Dziś musi być lepiej bo oszaleje, nie jestem przyzwyczajona do takich akcji.
    A i zrobiłam te placki z bananów. Super. Ale broda czerwona chyba uczulenie na jajko jednak fuck. A i zamecze was - zielona dwójka od dwóch dni. Może być od nowej kaszki? Kupiłam holle i lebenswert.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D a jakiej firmy ten stolik? Pokażesz? :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli ja przypadkiem w sklepie zobaczyłam gotowe babeczki GELLWE z jakiejś limitowanej edycji Auta (więc dla chłopca) no i z gotowym niebieskim kremem (w proszku) właśnie tym jagodowym i jeszcze jest kolorowa posypka ;) jak dla mnie super bo już wcześniej myślałam o tych muffinach z kremem tylko obawiałam się, że jak sama go zrobię to czy będzie dobra konsystencja ;) a tu włala i jest! ;)

Kri oczywiście, że podczas rozszerzania diety i nowych rzeczy dwójka może być zielona. Dlatego jak u nas była ze 2 czy 3 razy taka, to nawet nie zwracałam uwagi ;) Ale... też może być od kataru. U nas raz tak było.

tulipanna lubi tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.toysrus.pl/toys/bru-interaktywny-st-2w1/TRUP9511290001

ja go kupiłam za 115 był w promo tydzień temu'

do klocków jest jeszcze z mega bloks ale to tylko do klocków

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 18:12

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo zdrówka dla Jasia :)

No własnie Brusia gdzie taki traktor za taka cene? im czesciej przegladam zabawki tym gorzej mi sie zdecydowac . Na pewno kupie ten pociag 3w1 z pchaczem, jezdzikiem pod choinke.
    Na roczek nie mam pojecia myslałam o tej ciuchci z fisher price . Zreszta pewnie beda sie dziadkowie pytac i chfrzestni co kupic. Chciałabym cos fajnego i niedrogiego w cenie do 100zł max a najlepiej tak za 60zł a o to cieżko .

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w smyku stacjonarnym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 20:03

d84, Tusiaa, Mamusia_synusia, Zosia_wop, vayn, L, tysiaa93 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 20:04

Zosia_wop, Tusiaa, L, tysiaa93, d84 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny musimy chyba na fb przejść bo ja tutaj zdjęć jak dodaje to mnie wkurw bierze wybieram a nie te się dodaja

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 2268 2269 2270 2271 2272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ