X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko a to może Twoj interes ? Czy faktycznie koleżanki ?czy wspólny ?

Mamusia synusia ja wlasnie jeszcze nie wiem co bede robic,myslalam o czymś do jedzenia .
    I na pewno bedzie impreza w domu bo w domu zrobie tak jak ja chce :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczko pozyczylam kolezance pieniadze dlatego mi zalezy poza tym to moja przyjaciolka od dziecka. wrzucilam link, nie zmuszam :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko wiem niestety z doświadczenia, że jest lipa na rynku z fajnymi ciuszkami dla chłopców. Może ściągnijcie z Ali te śmieszne i eleganckie zestawy? Widziałam, że na allegro nawet średnio ładne z wysyłką z Chin (czyli 4 tyg.) ludzie kupują. A dziewczyny od nas takie ładne zamawiały, że raczej by schodziły jak świeże bułeczki ;)

Biedronko ja też robię w domu bo nie planuję obiadu na ciepło. Bo wtedy bym wzięła restaurację. No i mam już wizję i moje dekoracje :D tylko jeszcze menu muszę trochę dopracować ;) Oczywiście zamówię ten dekorowany tort, zrobię muffiny z niebieskim kremem jagodowym i kolorową posypką (hihi przypadkiem kupiłam gotowe), bezę cytrynową z owocami, stuningowany kopiec kreta (otoczony biszkoptami i z czekoladowymi ozdobami na górze), niebieską galaretkę z bitą śmietaną, oczywiście fondue z czekoladą (do maczania świeże owoce i jakieś rurki i wafelki) no i gwóźdź programu czyli kolorowa wata ;D jeszcze parę pierduł no i dlatego myśle o czymś normalnym, na wypadek gdyby kogoś zemdliło ;) czyli przystawki i dipy, może deska serów z kabanoskami. Chcę też uniknąć komunistycznych półmisków z wędlinami. To przecież roczek dziecka, no i impreza bezalkoholowa. Będzie tylko szampan na toast. Uhhhh ale się rozpisałam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 15:31

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslalysmy otym ale te materialy nie sa ze 100% bawelny a jednak nam na tym zalezy zeby bylo to porzadne. zobaczymy co z tego wyniknie ale chce jej pomoc rozreklamowac stad tu wrzucilam link :)

f2wlj48apsehglf6.png

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko wiem, że nie jest to bawełna, ale i tak są to ubranka "na wierzch" ;) A jak chcesz coś kupić a nie ma nic ładnego albo śmiesznego to wtedy ja nie patrzę na skład materiału ;) i tak pod spód lecą bodziaki ;) ale to tylko taka moja luźna propozycja :)

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki mamusiu :) pomyslimy tylko musimy najpierw cos zarobic :D

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga wrote:
    Jeśli chodzi o zwierzątka to my się czaimy na to:
    http://www.smyk.com/dumel-traktor-z-przyczepa.html

My to mamy polecam. Michas sie tym duzo bawi i dźwięki sa znośne dla ucha:)

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest za 69,99 ten traktor

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia!!! Aaaaaa-mifinki z kremem jagodowym!!!chyba i ja zrobie :-p
    A corka Lubego sobie na gwiazdke co zazyczyla??? Swiezaka-Jagode :-p
    Kompletnie nie mam pomyslu co Jagodzie kupic na mikolajki,na roczek, na gwiazdke... Czy szczeniaczkami uczniaczkami bawia sie Wasze pociechy?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli my go mamy i zazwyczaj nie zwraca na niego uwagi ale były takie dni ze z pół godziny się nim bawił ale może ze 4 razy a mamy go od dawna

tulipanna lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia gdzie?!

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój na chrzciny dostał uczniaczka i nie bawi się nim w ogole nic a nic. Było u nas dziecko starsze o 4ms od mojego i też się nie bawiło - dla mnie poki co to niewypał, może jak będzie już umiał mówić to będzie z nim śpiewał

Z tego dumla też jest fajna arka noego ja mu chyba to kupie na gwiazdkę.

a od mojej mamy ma stoliczek z 1 str taki edukacyjny z 2 z platformą do budowania z klocków i klocki, rozłożyłam na próbe bo mam go już w domu i mały się bawił i to chyba zabawka na dłużej, potem najwyżej jak będę mieć klocki innej marki to przerobię blat na taki pasujący bo są na ali do kupienia spody to przekleję

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Kri Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica my też mamy tę sowe, mały dostał ;-) najlepsze z niej to są te kuleczki nie sama Sowa, ale potrafi w niej gmerac.
    A noc to masakra, łącze się w bólu. Przespal godzinę od 20 do 21 i normalny wrzask do23 tylko noszenie :-( paracetamol ani viburcol nie pomógł, zaglądam do buzi a tam dwójka górna! I jeszcze ten katar na raz wszystkiego. Buuu. Dziś musi być lepiej bo oszaleje, nie jestem przyzwyczajona do takich akcji.
    A i zrobiłam te placki z bananów. Super. Ale broda czerwona chyba uczulenie na jajko jednak fuck. A i zamecze was - zielona dwójka od dwóch dni. Może być od nowej kaszki? Kupiłam holle i lebenswert.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D a jakiej firmy ten stolik? Pokażesz? :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli ja przypadkiem w sklepie zobaczyłam gotowe babeczki GELLWE z jakiejś limitowanej edycji Auta (więc dla chłopca) no i z gotowym niebieskim kremem (w proszku) właśnie tym jagodowym i jeszcze jest kolorowa posypka ;) jak dla mnie super bo już wcześniej myślałam o tych muffinach z kremem tylko obawiałam się, że jak sama go zrobię to czy będzie dobra konsystencja ;) a tu włala i jest! ;)

Kri oczywiście, że podczas rozszerzania diety i nowych rzeczy dwójka może być zielona. Dlatego jak u nas była ze 2 czy 3 razy taka, to nawet nie zwracałam uwagi ;) Ale... też może być od kataru. U nas raz tak było.

tulipanna lubi tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.toysrus.pl/toys/bru-interaktywny-st-2w1/TRUP9511290001

ja go kupiłam za 115 był w promo tydzień temu'

do klocków jest jeszcze z mega bloks ale to tylko do klocków

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 18:12

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo zdrówka dla Jasia :)

No własnie Brusia gdzie taki traktor za taka cene? im czesciej przegladam zabawki tym gorzej mi sie zdecydowac . Na pewno kupie ten pociag 3w1 z pchaczem, jezdzikiem pod choinke.
    Na roczek nie mam pojecia myslałam o tej ciuchci z fisher price . Zreszta pewnie beda sie dziadkowie pytac i chfrzestni co kupic. Chciałabym cos fajnego i niedrogiego w cenie do 100zł max a najlepiej tak za 60zł a o to cieżko .

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w smyku stacjonarnym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 20:03

d84, Tusiaa, Mamusia_synusia, Zosia_wop, nick nieaktualny, L, tysiaa93 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 20:04

Zosia_wop, Tusiaa, L, tysiaa93, d84 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny musimy chyba na fb przejść bo ja tutaj zdjęć jak dodaje to mnie wkurw bierze wybieram a nie te się dodaja

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 2268 2269 2270 2271 2272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ