X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baga jakbym Kube widziała. Mój sie taki złosnik zrobi ze od razu krzyczy, drze sie , nieraz jak go trzymam to telepie rekami , nogami i głowa do tyłu. jakbym nie trzymała to by zajebał o podłoge .. Dzisiaj Kuba stał przy narożniku , fakt była od niego metr ale puscił sie i dał szybkiego kroka w moja strone :D tak jakby biegiem to zrobił. dwa razy tez sie puscił i chwile na nogach stał. Do pchacza podchodzi szybkim raczkiem wstaje i zapinadala . trak szybko ze az strach sie bac :O nie patrzy ze ma przeszkody tylko idzie i juz pare razy sie wywalił .

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę przejść, bez problemu jakby co. Bo tu juz długo się " znamy ", gadamy różne głupoty a wszyscy mogą to czytać i oglądać foty.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się nie załapałam na foty. Ale sto lat dla Jaśka! :*

Ja też raczej wolałabym tutaj zostać.

Dana my mieliśmy chyba 4 czy 5 takich dużych kwiatów ale wszystkich się pozbyliśmy przed urodzeniem Małego.

PS. Beta pięknie rośnie ;)

Mamusia_synusia, Tusiaa, tysiaa93, Mila920, d84, Bruśka, natalica06, L, dana222, Kri lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie nie zalapalam na focie Jasiulka,sto lat i samych pogodnych dni :)

Lexi super.rosnijcie zdrowo :)

Bruśka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczko nie odebralam tego zle :) ale rozumiem ze pytalas bo ludzie czesto pisza ze kolezanka a to o sobie. U nas jest tak ze ona zalozyla firme i wszystko ogarnia, a ja zainwestowalam troszke pieniedzy, troche pozyczylam no i staram sie jej wlasnie rozreklamowac ;)
    macie racje z tymi innymi watkami, pospamuje tam xd

ale ostatnie zachecenie - do polubienia fan page ;) moze ktos z waszych znajomych zobaczy i mu sie spodoba ;) takze ostatni spamowy link::)

https://www.facebook.com/babelusklep/?fref=ts

mlodego dzis polozylismy pozniej! o 20 30 zamiast po 19, mial super humor, swietnie sie z nami bawil. oby to sie przelozylo na lepsze spanie ;D

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na fejsie się właśnie robi pierdolnik bo milion komentarzy a tutaj wszystko ładnie jedno pod drugim. Nie uciekajcie na fejsa! ;)

Wygrzebywanie ziemi z kwiatków to jedno z ulubionych zajęć Gabrysi :P Ale rzadko w tym pokoju gdzie są kwiatki na ziemi przebywa.

Moja pelzala jakieś półtora miesiąca i potem zaczęła raczkowac. A tak jej to pełzanie sprawnie szło, ze myslalam ze juz tak zostanie. Ale zalapala ze na kolanach szybciej i mniej meczaco niż na brzuszku

Myszka polajkuje jutro z komputera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 21:25

szara myszka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko stronke polubilam i fajnie jakbyscie tam tez powstawialy rzeczy :) Fb ma sile :)

szara myszka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko rownież polubiłam, chciałam jeszcze Twój Kri polubić, ale nie pamietam jak sie nazywał funpage ;)

Mi tp tam obojętnie czy fb czy tu, jak co moge przejść, moge tez zostac. Choc wtedy by belly juz umarł całkiem, a jak Mila pisała nie wszyscy maja fb

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas szczeniaczek jest cacy. Te piosenki sa fajne. Sama śpiewam :) a Miszowaty "tańczy". Ulubiony przycisk to serce i nawet wychodzi mu z tego naciskania "bardzo czerwony" :) jak widać każde dziecko jest inne :)

Arkę tez obczajalam, ale rodzice krytykowali, ze nie da sie ściszyć ani wyłączyć, a zwierzątka z dolnego pokładu złe sie wyciągają i Noe jest bardzo wrażliwy na byle nacisk. zrezygnowalam wiec.

Ogólnie chciałabym pozostałe zabawki takie mniej gadający, grające, bo co za dużo stymulacji to nie zdrowo dla rozwoju dziecka i naszego spokoju umysłu :)

tulipanna lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez polubiłam :)

czy widzialyscie w kaufie bobofruty sliwka, jabłko , gruszka ? w tym na promo ? bo u mnie nie było albo zle patrzyłam . kupiłam 4 op haha i 2 bebilony 2 :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia u mnie były, ale nie na półce z soczkami, a tak wystawione na tych bocznych w alei jak sie idzie do kasy gdzie zawsze promocje wystawiają. Tak samo te pantsy sie naszukałam w głównej alejce były tylko 5 i 6 i mysle wykupili, a na tej bocznej było jeszcze full i zaraz na następnej te bobofruty

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unas bobofruty razem z mlekami były gdzies tak z boku przy kosmetykach . narpawde niewleika ilosc i patrzyłam czy gdzies jeszcze i nie było. O widzisz po ile te pantsy kupiłas? w tesco sa od wczoraj po 22,99 24 szt. a sa jakies rozmiary jak np 4+ ? ja zapomniałam ze tez chcoałam kupic :D no kurde bez kartki z tym co trzeba kupic to ciezko chodzic po sklepie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 22:23

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 06:58

natalica06, Mila920 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, zapomniałam skomentować Jaska fryzurę :) jak wokalistka Roxette albo Limal tylko bez dywanu z tylu :) zaje..... !

Zacałowałabym tak w ogóle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 23:05

atdc6iyei0o27of5.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas misiu raczej się sprawdzał, póki nie pojawiło się wiaderko z klockami. Blanka coraz lepiej pełza ale pelza nie raczkuje, tylko jak zobaczy miskę z kocie jedzeniem to zaczyna pelzac z prędkością światła. Tak samo z kaloryferem jak zobaczy to nic jej nie zatrzyma. Lexi150 jeszcze raz gratki. Moja mama pasztet upiekla Blance z mięsa mielonego nie z odpadków zobaczymy jutro czy jej zasmakuje :-) pachnie nieziemsko, dobrze że dla nas tez zrobiła tyle ze z solą :-zD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 22:52

201602111680.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na grupie Ali na FB pojawiła sie recenzja queitbooka z ogonkami. Mam i ja :) polecam dla tych, co lubią książeczki.

U nas najwspanialszy jest ogonek króliczy :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • L Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Mój nie raczkuje tak normalnie tylko jak małpka na pupci, jedną nogą się odpycha i na rekach, już kiedyś pytałam czy Wasze dzieci tez tak raczkuja, ale mi nikt nie odpisał :-P

Mila moja tak potrafi właśnie jedną nogą się oddychać śmiesznie to wygląda :-) ale ale potrafi też normalnie na czworakacha albo wymyśla coś innego w zależności od podłoża ;-)

U nas dzisiaj do dziewczyn moich Mikołaj przyszedł...będzie radość po przebudzeniu :-) wiem że wcześnie ale w tygodniu nie będę miała jak go zorganizować.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sie juz przyzwyczailam tutaj:) a fb nie kazdy ma i sie posypie.
    Dziekuje za opinie na temat szczeniaczka. Chyba kupimy:)
    Myszko jesli o mnie chodzi to i u nas wklepuj linka co jakis czas jak Wam sie asortyment powiekszy z rozmiarami.
    Brusiu-Jasio miodzio, cudolinowy!
    Dziewczyny, nie pogniewajcie sie tylko, ale co Wasi lekarze mowia na to ze dzieci nie raczkuja???Ja wiem ze dzieci rozwijaja sie roznie to wiadomo, ale chodzi mi o to, ze znajoma to dostala sierowanie do neurologa jak syn w 9 miesiacu nie siadal, nie raczkowal.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli nasza lekarka to sie nawet nie pytała czy raczkuje albo siada. Wiec to chyba mama musi wykazać jakaś obawę. Ale w sumie wyszło w porządku. Teraz pomyka jak stary.

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2270 2271 2272 2273 2274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ