X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baga jakbym Kube widziała. Mój sie taki złosnik zrobi ze od razu krzyczy, drze sie , nieraz jak go trzymam to telepie rekami , nogami i głowa do tyłu. jakbym nie trzymała to by zajebał o podłoge .. Dzisiaj Kuba stał przy narożniku , fakt była od niego metr ale puscił sie i dał szybkiego kroka w moja strone :D tak jakby biegiem to zrobił. dwa razy tez sie puscił i chwile na nogach stał. Do pchacza podchodzi szybkim raczkiem wstaje i zapinadala . trak szybko ze az strach sie bac :O nie patrzy ze ma przeszkody tylko idzie i juz pare razy sie wywalił .

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę przejść, bez problemu jakby co. Bo tu juz długo się " znamy ", gadamy różne głupoty a wszyscy mogą to czytać i oglądać foty.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się nie załapałam na foty. Ale sto lat dla Jaśka! :*

Ja też raczej wolałabym tutaj zostać.

Dana my mieliśmy chyba 4 czy 5 takich dużych kwiatów ale wszystkich się pozbyliśmy przed urodzeniem Małego.

PS. Beta pięknie rośnie ;)

Mamusia_synusia, Tusiaa, tysiaa93, Mila920, d84, Bruśka, natalica06, L, dana222, Kri lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie nie zalapalam na focie Jasiulka,sto lat i samych pogodnych dni :)

Lexi super.rosnijcie zdrowo :)

Bruśka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczko nie odebralam tego zle :) ale rozumiem ze pytalas bo ludzie czesto pisza ze kolezanka a to o sobie. U nas jest tak ze ona zalozyla firme i wszystko ogarnia, a ja zainwestowalam troszke pieniedzy, troche pozyczylam no i staram sie jej wlasnie rozreklamowac ;)
    macie racje z tymi innymi watkami, pospamuje tam xd

ale ostatnie zachecenie - do polubienia fan page ;) moze ktos z waszych znajomych zobaczy i mu sie spodoba ;) takze ostatni spamowy link::)

https://www.facebook.com/babelusklep/?fref=ts

mlodego dzis polozylismy pozniej! o 20 30 zamiast po 19, mial super humor, swietnie sie z nami bawil. oby to sie przelozylo na lepsze spanie ;D

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na fejsie się właśnie robi pierdolnik bo milion komentarzy a tutaj wszystko ładnie jedno pod drugim. Nie uciekajcie na fejsa! ;)

Wygrzebywanie ziemi z kwiatków to jedno z ulubionych zajęć Gabrysi :P Ale rzadko w tym pokoju gdzie są kwiatki na ziemi przebywa.

Moja pelzala jakieś półtora miesiąca i potem zaczęła raczkowac. A tak jej to pełzanie sprawnie szło, ze myslalam ze juz tak zostanie. Ale zalapala ze na kolanach szybciej i mniej meczaco niż na brzuszku

Myszka polajkuje jutro z komputera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 21:25

szara myszka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko stronke polubilam i fajnie jakbyscie tam tez powstawialy rzeczy :) Fb ma sile :)

szara myszka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko rownież polubiłam, chciałam jeszcze Twój Kri polubić, ale nie pamietam jak sie nazywał funpage ;)

Mi tp tam obojętnie czy fb czy tu, jak co moge przejść, moge tez zostac. Choc wtedy by belly juz umarł całkiem, a jak Mila pisała nie wszyscy maja fb

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas szczeniaczek jest cacy. Te piosenki sa fajne. Sama śpiewam :) a Miszowaty "tańczy". Ulubiony przycisk to serce i nawet wychodzi mu z tego naciskania "bardzo czerwony" :) jak widać każde dziecko jest inne :)

Arkę tez obczajalam, ale rodzice krytykowali, ze nie da sie ściszyć ani wyłączyć, a zwierzątka z dolnego pokładu złe sie wyciągają i Noe jest bardzo wrażliwy na byle nacisk. zrezygnowalam wiec.

Ogólnie chciałabym pozostałe zabawki takie mniej gadający, grające, bo co za dużo stymulacji to nie zdrowo dla rozwoju dziecka i naszego spokoju umysłu :)

tulipanna lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez polubiłam :)

czy widzialyscie w kaufie bobofruty sliwka, jabłko , gruszka ? w tym na promo ? bo u mnie nie było albo zle patrzyłam . kupiłam 4 op haha i 2 bebilony 2 :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia u mnie były, ale nie na półce z soczkami, a tak wystawione na tych bocznych w alei jak sie idzie do kasy gdzie zawsze promocje wystawiają. Tak samo te pantsy sie naszukałam w głównej alejce były tylko 5 i 6 i mysle wykupili, a na tej bocznej było jeszcze full i zaraz na następnej te bobofruty

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unas bobofruty razem z mlekami były gdzies tak z boku przy kosmetykach . narpawde niewleika ilosc i patrzyłam czy gdzies jeszcze i nie było. O widzisz po ile te pantsy kupiłas? w tesco sa od wczoraj po 22,99 24 szt. a sa jakies rozmiary jak np 4+ ? ja zapomniałam ze tez chcoałam kupic :D no kurde bez kartki z tym co trzeba kupic to ciezko chodzic po sklepie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 22:23

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 06:58

natalica06, Mila920 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, zapomniałam skomentować Jaska fryzurę :) jak wokalistka Roxette albo Limal tylko bez dywanu z tylu :) zaje..... !

Zacałowałabym tak w ogóle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 23:05

atdc6iyei0o27of5.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas misiu raczej się sprawdzał, póki nie pojawiło się wiaderko z klockami. Blanka coraz lepiej pełza ale pelza nie raczkuje, tylko jak zobaczy miskę z kocie jedzeniem to zaczyna pelzac z prędkością światła. Tak samo z kaloryferem jak zobaczy to nic jej nie zatrzyma. Lexi150 jeszcze raz gratki. Moja mama pasztet upiekla Blance z mięsa mielonego nie z odpadków zobaczymy jutro czy jej zasmakuje :-) pachnie nieziemsko, dobrze że dla nas tez zrobiła tyle ze z solą :-zD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 22:52

201602111680.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na grupie Ali na FB pojawiła sie recenzja queitbooka z ogonkami. Mam i ja :) polecam dla tych, co lubią książeczki.

U nas najwspanialszy jest ogonek króliczy :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • L Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Mój nie raczkuje tak normalnie tylko jak małpka na pupci, jedną nogą się odpycha i na rekach, już kiedyś pytałam czy Wasze dzieci tez tak raczkuja, ale mi nikt nie odpisał :-P

Mila moja tak potrafi właśnie jedną nogą się oddychać śmiesznie to wygląda :-) ale ale potrafi też normalnie na czworakacha albo wymyśla coś innego w zależności od podłoża ;-)

U nas dzisiaj do dziewczyn moich Mikołaj przyszedł...będzie radość po przebudzeniu :-) wiem że wcześnie ale w tygodniu nie będę miała jak go zorganizować.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sie juz przyzwyczailam tutaj:) a fb nie kazdy ma i sie posypie.
    Dziekuje za opinie na temat szczeniaczka. Chyba kupimy:)
    Myszko jesli o mnie chodzi to i u nas wklepuj linka co jakis czas jak Wam sie asortyment powiekszy z rozmiarami.
    Brusiu-Jasio miodzio, cudolinowy!
    Dziewczyny, nie pogniewajcie sie tylko, ale co Wasi lekarze mowia na to ze dzieci nie raczkuja???Ja wiem ze dzieci rozwijaja sie roznie to wiadomo, ale chodzi mi o to, ze znajoma to dostala sierowanie do neurologa jak syn w 9 miesiacu nie siadal, nie raczkowal.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli nasza lekarka to sie nawet nie pytała czy raczkuje albo siada. Wiec to chyba mama musi wykazać jakaś obawę. Ale w sumie wyszło w porządku. Teraz pomyka jak stary.

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2270 2271 2272 2273 2274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ