Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baga jakbym Kube widziała. Mój sie taki złosnik zrobi ze od razu krzyczy, drze sie , nieraz jak go trzymam to telepie rekami , nogami i głowa do tyłu. jakbym nie trzymała to by zajebał o podłoge .. Dzisiaj Kuba stał przy narożniku , fakt była od niego metr ale puscił sie i dał szybkiego kroka w moja strone
tak jakby biegiem to zrobił. dwa razy tez sie puscił i chwile na nogach stał. Do pchacza podchodzi szybkim raczkiem wstaje i zapinadala . trak szybko ze az strach sie bac
nie patrzy ze ma przeszkody tylko idzie i juz pare razy sie wywalił .
Kubuś
-
Ja też się nie załapałam na foty. Ale sto lat dla Jaśka! :*
Ja też raczej wolałabym tutaj zostać.
Dana my mieliśmy chyba 4 czy 5 takich dużych kwiatów ale wszystkich się pozbyliśmy przed urodzeniem Małego.
PS. Beta pięknie rośnieMamusia_synusia, Tusiaa, tysiaa93, Mila920, d84, Bruśka, natalica06, L, dana222, Kri lubią tę wiadomość
-
biedroneczko nie odebralam tego zle
ale rozumiem ze pytalas bo ludzie czesto pisza ze kolezanka a to o sobie. U nas jest tak ze ona zalozyla firme i wszystko ogarnia, a ja zainwestowalam troszke pieniedzy, troche pozyczylam no i staram sie jej wlasnie rozreklamowac
macie racje z tymi innymi watkami, pospamuje tam xd
ale ostatnie zachecenie - do polubienia fan pagemoze ktos z waszych znajomych zobaczy i mu sie spodoba
takze ostatni spamowy link:
https://www.facebook.com/babelusklep/?fref=ts
mlodego dzis polozylismy pozniej! o 20 30 zamiast po 19, mial super humor, swietnie sie z nami bawil. oby to sie przelozylo na lepsze spanie -
No na fejsie się właśnie robi pierdolnik bo milion komentarzy a tutaj wszystko ładnie jedno pod drugim. Nie uciekajcie na fejsa!
Wygrzebywanie ziemi z kwiatków to jedno z ulubionych zajęć GabrysiAle rzadko w tym pokoju gdzie są kwiatki na ziemi przebywa.
Moja pelzala jakieś półtora miesiąca i potem zaczęła raczkowac. A tak jej to pełzanie sprawnie szło, ze myslalam ze juz tak zostanie. Ale zalapala ze na kolanach szybciej i mniej meczaco niż na brzuszku
Myszka polajkuje jutro z komputeraWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 21:25
szara myszka lubi tę wiadomość
-
Myszko rownież polubiłam, chciałam jeszcze Twój Kri polubić, ale nie pamietam jak sie nazywał funpage
Mi tp tam obojętnie czy fb czy tu, jak co moge przejść, moge tez zostac. Choc wtedy by belly juz umarł całkiem, a jak Mila pisała nie wszyscy maja fb
-
U nas szczeniaczek jest cacy. Te piosenki sa fajne. Sama śpiewam
a Miszowaty "tańczy". Ulubiony przycisk to serce i nawet wychodzi mu z tego naciskania "bardzo czerwony"
jak widać każde dziecko jest inne
Arkę tez obczajalam, ale rodzice krytykowali, ze nie da sie ściszyć ani wyłączyć, a zwierzątka z dolnego pokładu złe sie wyciągają i Noe jest bardzo wrażliwy na byle nacisk. zrezygnowalam wiec.
Ogólnie chciałabym pozostałe zabawki takie mniej gadający, grające, bo co za dużo stymulacji to nie zdrowo dla rozwoju dziecka i naszego spokoju umysłutulipanna lubi tę wiadomość
-
Tusia u mnie były, ale nie na półce z soczkami, a tak wystawione na tych bocznych w alei jak sie idzie do kasy gdzie zawsze promocje wystawiają. Tak samo te pantsy sie naszukałam w głównej alejce były tylko 5 i 6 i mysle wykupili, a na tej bocznej było jeszcze full i zaraz na następnej te bobofruty
-
unas bobofruty razem z mlekami były gdzies tak z boku przy kosmetykach . narpawde niewleika ilosc i patrzyłam czy gdzies jeszcze i nie było. O widzisz po ile te pantsy kupiłas? w tesco sa od wczoraj po 22,99 24 szt. a sa jakies rozmiary jak np 4+ ? ja zapomniałam ze tez chcoałam kupic
no kurde bez kartki z tym co trzeba kupic to ciezko chodzic po sklepie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 22:23
Kubuś
-
U nas misiu raczej się sprawdzał, póki nie pojawiło się wiaderko z klockami. Blanka coraz lepiej pełza ale pelza nie raczkuje, tylko jak zobaczy miskę z kocie jedzeniem to zaczyna pelzac z prędkością światła. Tak samo z kaloryferem jak zobaczy to nic jej nie zatrzyma. Lexi150 jeszcze raz gratki. Moja mama pasztet upiekla Blance z mięsa mielonego nie z odpadków zobaczymy jutro czy jej zasmakuje
pachnie nieziemsko, dobrze że dla nas tez zrobiła tyle ze z solą :-zD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 22:52
-
Mila920 wrote:Mój nie raczkuje tak normalnie tylko jak małpka na pupci, jedną nogą się odpycha i na rekach, już kiedyś pytałam czy Wasze dzieci tez tak raczkuja, ale mi nikt nie odpisał
Mila moja tak potrafi właśnie jedną nogą się oddychać śmiesznie to wyglądaale ale potrafi też normalnie na czworakacha albo wymyśla coś innego w zależności od podłoża
U nas dzisiaj do dziewczyn moich Mikołaj przyszedł...będzie radość po przebudzeniuwiem że wcześnie ale w tygodniu nie będę miała jak go zorganizować.
-
Ja to sie juz przyzwyczailam tutaj:) a fb nie kazdy ma i sie posypie.
Dziekuje za opinie na temat szczeniaczka. Chyba kupimy:)
Myszko jesli o mnie chodzi to i u nas wklepuj linka co jakis czas jak Wam sie asortyment powiekszy z rozmiarami.
Brusiu-Jasio miodzio, cudolinowy!
Dziewczyny, nie pogniewajcie sie tylko, ale co Wasi lekarze mowia na to ze dzieci nie raczkuja???Ja wiem ze dzieci rozwijaja sie roznie to wiadomo, ale chodzi mi o to, ze znajoma to dostala sierowanie do neurologa jak syn w 9 miesiacu nie siadal, nie raczkowal.