Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego dobrego dla Jasiulka :*
Szara Myszko stronka fajna, ubranka ładne. Z tym, że ze mnie słaby klient, jak mam kupic cos przez neta to to mysi byc taniej niz w sklepie, a tak to wole obejrzeć i dotknąć, sprawdzić rozmiarówkę. Ale sa dziewczyny, ktore dostępu do sklepów nie maja i beda kupować, tylko trzeba do nich trafić. Zareklamuj sie tak jak juz nie pamietam kto pisał na innych wątkach tu na belly, szczegokolwiek mamom ktore kompletują wyprawkę i tez na innych forach. Reklama darmowa w zasadzie, najtrudniej zacząć i zbudować markę.Bruśka, szara myszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA nie było już kiedyś propozycji przejścia na fb? Sporo dziewczyn nie chciało... mi to tam jedno
Brusia śliczny Jaś
Ten komplet świąteczny mega! Na jaki rozmiar wzięłś? Nam kupiła moja mama na 86 i obawiam się że będzie na Polkę zadużyBruśka lubi tę wiadomość
-
Natalica chyba mamy tą samą sowkę, Gabrysia ją bardo lubi
U mnie tak napadalo śniegu, ze od rana nie było światła. Dobrze, ze wlaczyli jak się zaczęło sciemniac. Pożytek z tego taki, ze posprzatalam szafy
Mamusia synusia przyszła dzisiaj ta bombka, na szczęście taka jak zamawialam. Śliczna jest ale myslalam, ze napis będzie jednak troche większy.
Jasiu sto lat przystojniaku :*
Ja za FB nie jestem. Trochę zostanie tu, trochę przejdzie tam i się grupa rozsypie.Bruśka lubi tę wiadomość
-
mamusia synusia u nas tez bedzie na roczku kolorowo i slodko ale co jeszcze to musze usiasc i pomyslec
Myszko nie zebys zle to odebrala tak sie zapytalam bo bylam ciekawa.Bede zagladac do Was i jak cos sie spodoba to na pewno kupieszara myszka lubi tę wiadomość
-
Czy Wy macie jakieś kwiatki na podłodze, bo ja mam 2 takie duże ze nie mogę ich dac na meble i jak widzę ze młody pełza do pokoju to juz wiem po co, pogrzebać rączkami w ziemi. Oczywiście robię siii, beee, nie wolno i zabieram go z tego miejsca lub na szybko daje inna zabawkę ale to nic nie daje, to jest silniejsze. Ja juz nie wiem jak mu obrzydzić te kwiatki.
Czy sa tutaj dzieci ktore pełzaly i nauczyły sie raczkować? Bo moj 2 miesiace pełza i nie widać zeby chciał raczkować
Mi jest lepiej forum, wiem ze złe dodaje sie tutaj zdjecia ale na fb jest jakis temat a potem w komentarzach zaraz jest rozmowa o czymś innym i taki temat sie ciągnie w nieskończoność. Ńie wiem czy zrozumiałe to napisałam
-
Mój też długo pełzał. W potem w jeden dzień postanowił podnieść dupcię
Ale ja to twierdzę, że po zabawie z kuzynem, który przy nim tak chodził na czworaka (bo straszy jest) i zabierał zabawki, za którymi on musiał iść.
A ja to może nie kwiatki, ale sprzęt od TV małemu zakazuje czy kontakty nawet zatkane. A on się obecnie w twarz śmieje jak mówię nie wolno. A jak robię "nunu" to mnie przedrzeźnia -
Dana mój pełzał nawet długo i zaczał raczkowac
przy ninm raczkowałam i czasem pokazywałam mu jak kleczał : brałam jego reke i do przodu poźniej noge
mi sie wydaje że jednak na nic sie to nie zdało
no ale próbowałam hehehe
jesli bysmy miały przejsc to wszystkie obowiazkowo !! a nie że troche tam troche tuKubuś
-
Mój nie raczkuje tak normalnie tylko jak małpka na pupci, jedną nogą się odpycha i na rekach, już kiedyś pytałam czy Wasze dzieci tez tak raczkuja, ale mi nikt nie odpisał
Na fb juz część dziewczyn przeciez przeszła, bo im hormony szalaly i się poobrazaly. Ja nie mam fb, niby bym mogła założyć, ale po co? Tutaj Wam źle niewdzieczne?!
mi tam belly tak się fajnie kojarzy, ze nigdy stąd nie odejdę hehe
Jasiu rosnij zdrowo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 20:58
tysiaa93, Bruśka lubią tę wiadomość