X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 20:04

Mamusia_synusia, Zosia_wop, vayn, Tusiaa, L, tysiaa93 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasiu samych uśmiechów :) ależ on słodki :)

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego dla Jasiulka :*

Szara Myszko stronka fajna, ubranka ładne. Z tym, że ze mnie słaby klient, jak mam kupic cos przez neta to to mysi byc taniej niz w sklepie, a tak to wole obejrzeć i dotknąć, sprawdzić rozmiarówkę. Ale sa dziewczyny, ktore dostępu do sklepów nie maja i beda kupować, tylko trzeba do nich trafić. Zareklamuj sie tak jak juz nie pamietam kto pisał na innych wątkach tu na belly, szczegokolwiek mamom ktore kompletują wyprawkę i tez na innych forach. Reklama darmowa w zasadzie, najtrudniej zacząć i zbudować markę.

Bruśka, szara myszka lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym mogła przejsc na fb . Wtedy nikt obcy by nie czytał co my tu piszemy :P i bedziemy mogły jeszcze bardziej ponarzekac na męzów, nie męzów , tesciów haha :D

Jasio cudny :)

Mamusia_synusia, Bruśka, Biedroneczka29, Kri lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Tusia dałaś najlepsze powody!

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie było już kiedyś propozycji przejścia na fb? Sporo dziewczyn nie chciało... mi to tam jedno

Brusia śliczny Jaś
    Ten komplet świąteczny mega! Na jaki rozmiar wzięłś? Nam kupiła moja mama na 86 i obawiam się że będzie na Polkę zaduży :/

Bruśka lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica chyba mamy tą samą sowkę, Gabrysia ją bardo lubi :)

U mnie tak napadalo śniegu, ze od rana nie było światła. Dobrze, ze wlaczyli jak się zaczęło sciemniac. Pożytek z tego taki, ze posprzatalam szafy :D

Mamusia synusia przyszła dzisiaj ta bombka, na szczęście taka jak zamawialam. Śliczna jest ale myslalam, ze napis będzie jednak troche większy.

Jasiu sto lat przystojniaku :*

Ja za FB nie jestem. Trochę zostanie tu, trochę przejdzie tam i się grupa rozsypie.

Bruśka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczeniaczka mamy i lubi go, przytula się i w ogóle, jak włączam piosenki to od razu jest radość :) ale mamy go jakos od sierpnia a już nie działa reka

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz szczeniaczek czeka na Mikołajki. Ale w mega kryzysie w kartonie go interesował. C te piosenk są fajne bo można samemu śpiewać i od razu radość jest.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tylko drażni q belly to że nie mogę płynnie zdjęć dodawać bo ja tylko na komórce. Bo od przeprowadzki nawet komputera nie rozpakowalismy. Jakoś czasu nie mamy. A tu liczę te zdjęcia nie te się dodają masakra.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia ja zdjecia też tylko z komórki. Z kompa nie mam czasu. Ale fajnie tu, że można usunąć. A na fejsie stają sie ich własnością i gdzieś dalej tkwią.

atdc6iyei0o27of5.png
  • L Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasiu sto lat kochany dużo zdrówka i uśmiechu na codzień :*

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamusia synusia u nas tez bedzie na roczku kolorowo i slodko ale co jeszcze to musze usiasc i pomyslec :)

Myszko nie zebys zle to odebrala tak sie zapytalam bo bylam ciekawa.Bede zagladac do Was i jak cos sie spodoba to na pewno kupie :)

szara myszka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy macie jakieś kwiatki na podłodze, bo ja mam 2 takie duże ze nie mogę ich dac na meble i jak widzę ze młody pełza do pokoju to juz wiem po co, pogrzebać rączkami w ziemi. Oczywiście robię siii, beee, nie wolno i zabieram go z tego miejsca lub na szybko daje inna zabawkę ale to nic nie daje, to jest silniejsze. Ja juz nie wiem jak mu obrzydzić te kwiatki.

Czy sa tutaj dzieci ktore pełzaly i nauczyły sie raczkować? Bo moj 2 miesiace pełza i nie widać zeby chciał raczkować

Mi jest lepiej forum, wiem ze złe dodaje sie tutaj zdjecia ale na fb jest jakis temat a potem w komentarzach zaraz jest rozmowa o czymś innym i taki temat sie ciągnie w nieskończoność. Ńie wiem czy zrozumiałe to napisałam

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasiu najlepszego!!!

Bruśka lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    danna moja tez nie raczkuje :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też długo pełzał. W potem w jeden dzień postanowił podnieść dupcię :)
    Ale ja to twierdzę, że po zabawie z kuzynem, który przy nim tak chodził na czworaka (bo straszy jest) i zabierał zabawki, za którymi on musiał iść.

A ja to może nie kwiatki, ale sprzęt od TV małemu zakazuje czy kontakty nawet zatkane. A on się obecnie w twarz śmieje jak mówię nie wolno. A jak robię "nunu" to mnie przedrzeźnia :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana mój pełzał nawet długo i zaczał raczkowac :D przy ninm raczkowałam i czasem pokazywałam mu jak kleczał : brałam jego reke i do przodu poźniej noge :D mi sie wydaje że jednak na nic sie to nie zdało :D no ale próbowałam hehehe

jesli bysmy miały przejsc to wszystkie obowiazkowo !! a nie że troche tam troche tu :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zdążyłam zobaczyć Jasia :-(

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie raczkuje tak normalnie tylko jak małpka na pupci, jedną nogą się odpycha i na rekach, już kiedyś pytałam czy Wasze dzieci tez tak raczkuja, ale mi nikt nie odpisał :-P

Na fb juz część dziewczyn przeciez przeszła, bo im hormony szalaly i się poobrazaly :-D. Ja nie mam fb, niby bym mogła założyć, ale po co? Tutaj Wam źle niewdzieczne?! :-P mi tam belly tak się fajnie kojarzy, ze nigdy stąd nie odejdę hehe

Jasiu rosnij zdrowo! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 20:58

tysiaa93, Bruśka lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
‹‹ 2269 2270 2271 2272 2273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ