Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdrowka dla Maluchów! :* odpukać u nas na razie cisza, oprócz tego Rota z lipca, którego przeszła bardzo łagodnie, za to ja i mąż byliśmy juz po 2raxy chorzy, a Mała spi ze mną i ma szczęście wsio ok.
D współczuje, ale ci zle zszyli? Beda robic Ci histeroskopie zeby to sprawdzić? Jak nie urok to... Lepiej idz jeszcze zapytaj u innego lekarza.
Ja mam troche gadżetów z Ali dzis mi przyszły wykałaczki z obrazkiem świnki peppy, mam jedna girlande, napis happy birthday jest niby w drodze, zamówiłam jeszcze balony z jedynka takie zwykle różowe i 2 balony jedynka pies a drugi w serduszka i taka ozdobę na tort happy birthday z myszka miki czyli misz masz, ale u nas to tylko dziadki będą to bez szału.
Poszłam chwile na dwor ale zimno jak diabli, w koło komina obudziłam troche zaczęło sypać i jak tylko weszłam do domu to patrzę a na dworze zamieć dosłownie snieg wirował, szczęście ze zdążyłyśmy -
D jak mozna miec zjebana blizne? nie rozumiem?
U nas tragedia jest . Non stop sie drze. Co sie chwile czyms zajmie a poźniej znowu ryk. połozysz na ziemi ryk, wezmiesz na rece tez ryk, na wszystko ryk. A spanie katastroofa. Nawet w dzien nie spi tzn spi moze 30 min i sie drze jak wstanie. CVo sie porobiło. Dzisiaj strzelił kloca takiego mega duzego niby buraczanego i mega ciemnego. Mis ie wydaje ze go troche bąki mecza bo on nigdy tak nie pierdział. I jest ryk a poźniej bąk ale nie zawsze . Czasme i baki bez ryku sa.Kubuś
-
nick nieaktualnyD a jak byłaś na kontroli po porodzie to nikt nic nie mówił na temat blizny? Mi to tylko ocenił stan w marcu, a teraz jak byłam po receptę na antyki to usg już nie zrobił...Chodzi o zrosty? Czy jakieś ogniska endometriozy?
Dziewczyny ja nie wiem co z Polką... RYk taki przez 20 minut że myślałam że mi się zaniesieUspokoiłam, chciałam dać obiadku. ZJadła kilka łyżeczek i ryk. Poszła się położyć na poduszce i zasnęła
Odechciewa mi się tej całej imprezy urodzinowej jak patrze jaka ona słabiutka jest
-
więc dziś byłam na nfz bo mi babka którą robiła mi kolposkopię dała skierowanie kiedyś i facet na moje pytanie jak wygląda blizna powiedział że źle i mam jakiś ZACHYŁEK wielkości 5x8mm i w tym się zbiera płyn. Z Zewnątrz blizna jest praktycznie nie widoczna i nic mnie nie bolało. On mi nic więcej nie mówił tylko powiedział że lekarz prowadzący mnie pokieruje a do niego mam wizyte umówiona na początku grudnia na czerwiec i nic wolnych terminów nie ma wcześniej. Więc ide prywatnie do tej u której ciąże prowadziłam, a że zależy mi na czasie to zapewne zabiegi prywatnie, bo na nfz to juz widze jak mi da w czerwcu skierowanie hah
Zosia chyba on mówiło o tej histeroskopii- miał to ktoś?
Do mojej gin sie umówiłam na nastepny piątek
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
A mi w sumie nic nie wspominała teraz o bliźnie. W sierpniu tylko mówiła że jeszcze nie jest do końca ok a teraz nawet nic nie wspominała.
Dla wszystkich chorowitków dużo zdrówka. :*
Nasz ostatnio odpukac ale śpi ładnie. W nocy od 21-22 do 8-9. I w ciągu dnia dwie drzemki po co najmniej godzinę. No i połowę nocy u siebie w łóżeczku. Nie zasypia już na klacie ale spaceruje po łóżku aż w koncu pada.
Ale za to od 2 dni nam kupki nie zrobił i dziś czopek poszedł w ruch. Zrobil po nim tylko 3 nieduże bobki i to z wielkim wysiłkiem. Z tej okazji dziś mleczny dzień co by troszkę pomóc brzuszkowi.
A no i Igor miał dzis pierwszy kontakt ze śniegiem. Podobało mu się. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu jeszcze będzie to tata na sanki zabierze -
Zdrowka dla chorych maluszków :*
U nas na roczek bedzie tort kot bo Sofijka lubi koty
Zosiu jak mam wystawić na Alli opinie ze zdjęciem ? Bo kiedys widziałam to a teraz gapie się jak szpak w pi...i nie widze.
A my dzis spacerowalysmy uwielbiam skrzypiący śnieg pod nogami
http://static.pokazywarka.pl/i/7217037/291307/image.jpg
Lexi150, Mamusia_synusia, Kri, tysiaa93, Tusiaa, Bruśka, Zosia_wop, dana222 lubią tę wiadomość
-
Mamusia synusia mówisz ze jak jest się na urlopie wychowawczym i dostanie zwolnienie lekarskie w między czasie to ten czas urlopu się wydłuża ? Możesz dać linka do tych gadżetów fotobudkowych?
Lexi opuściłaś mnie z tym ze Igi śpi prawie sam ? Hehe jak to zrobiłaś? -
Kri z wychowawczym to nie wiem, ale przedłuża się zwykły, zaległy urlop ten co bierzesz po macierzyńskim a przed wychowawczym.
No i link 4 U http://allegro.pl/rekwizyty-do-fotobudki-zdjec-na-sesje-x15-zdlag15-i6400385135.html
U tego sprzedawcy są też inne fajne zestawy do fotobudki, no i oczywiście tona dekoracji na roczek
D to coś pokręciłam, bo myślałam, że to Ty.
Dziewczyny jak macie możliwość to przysuńcie łóżeczka do swoich łóżek i wyjmijcie szczebelki. Dzieci będą czuły, że śpią blisko i to może zadziała, żeby jednak były w łóżeczkuKsięciunio śpi nogami u siebie a główką u mnie pod pachą albo na moim udzie
Kri lubi tę wiadomość
-
Tusia łóżeczko mam obniżone na maxa i jest niższe od mojego o 5 cm
więc poziomy są podobne. Ale oczywiście Księciunio ostatnio skumał, że u niego jest jednak niżej i "schodzi" tyłem tak jak z kanapy
hahahahahaha
Ale to jest meeega wygodne zwłaszcza podając pierdylion razy smoka -
Tysia heheh gorzej jak bedziecie chcieli sie starac o maluszka a Gabi nadal bedzie chciała spac z Wami
a w trakcie orgi obudzi sie
myslisz ze do 7 r.ż sie oduczy ?
Ja bym nie mogla spac z Kuba . Bo musze czujnie spac. i w ogołe nie moge sie zwinac w kłebek jak spie sama
wygodniej mi samej spac .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 21:36
Kubuś
-
Do 7 roku życia? Ja tak sobie myślę, że się sama oduczy jak będzie miała ze 3 latka
Pożyjemy, zobaczymy
W tym momencie śpi sobie w łóżeczku więc potrafi. Ale ja za wygodna jestem, wolę spać z nią i w miarę się wyspać niż wstawać do niej po milion razy
-
Ja tez śpię jak tp gdzieś widziałam z pijana ośmiornica która szuka kluczyków do auta haha śpię zawsze na skraju prawie spadam bo szefowa sie rozwala
a ja ciiiii byle by tylko nie obudziła sie i przymykam oko i mnie nie ma haha
Biedrobeczko ja na tel to robię to klikam na takie krzyżyki w kwadracie zaraz po pierwszej ocenie gwiazdkowej i komentarzu...ana kompie to nie wiem teraz
Ja juz sie boje jak to bedzie jak wrócę do pracyi jeszcze ta operacja nie wiem czy isc na nią i kiedy, teraz karnie i tez nie chce zostawiać tak małego dziecka na 3 dni, a pozniej do pracy wracam i co na 2tyg zwolnienia? Przeciez mnie zjedzą...ehhhh