Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zarzucę temat:
Macie na roczek jakieś inspiracje? W sensie wiecie już co zrobicie? Ja wydrukuję po jednym zdjęciu z każdego miesiąca i powieszę na wstążce. Mam też balony z imieniem, wielką jedynkę, balony z minnie i te mam już roczek. I to tyle z moich pomysłów. Dawajcie to może wzajemnie pokorzystamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 14:19
-
Brusia nie chodziło mi o cały urlop (bo to oczywiste) tylko o zaległy i te 2 dni okolicznościowego.
Tysia ja oprócz zakupu moich wszystkich możliwych ozdób na roczek, planuje właśnie wydrukować takie zdjęcia i jeszcze zrobię okrągłe naklejki takie ok. 5 cm z buzią małego i napisem MAM ROCZEK. Będę mogła je dowolnie naklejać np. na girlandę, na wykałaczki do muffinek, na pudełeczka ze słodyczami itd.
jest ich chyba 200 szt. więc będę miała pole do popisu
-
Tysia ja mam Elmoplan

Girlanda z napisem w stylu Ulicy Sezamkowej, ale w sumie nie wiem jakim.. Czy Sto lat czy happy birthday..
Ścianka/fotobudka. Gdzie będzie wielka ramka z motywem ulicy sezamkowej oraz takie rekwizyty do zdjęć.
Stół "Elmo's world" gdzie będą czerwone słodycze i rzeczy, które najbardziej lubi elmo czyli oprócz słodyczy pizza i złote rybki. Może przy tym stole posadzę dzieciaki... Będą sobie jadły do woli
Giftbagi, w których będzie czerwna ciastolina i kredki crayola albo kreda kolorowa i naklejki czy naprasowanki z Elmo. potem sobie dzieciaki napchają do nich jeszcze słodyczy, które zostaną.
No i Elmo-balony. też po imprezie do rozdania
-
Baga,dziekuje ze napisalas o nocnikowaniu. My robimy zapoznanie dzis. Co ile Wy na ten nocnik wysadzacie? I czy nie zakladacie pieluch na dzien juz? Bo zdejmowanie spodni,pieluchy i sadzanie to troche skomplikowane:/ pisza zeby co 2 h wysadzac na poczatku
-
Baga tez jestem tego zdania ze sie oplaci dlatego chce zaczac. Tylko nie wiedzialam jak sie zabrac do tego. Moja mama sprawdzila w kalendarzu zapiski-ja mialam 13 ncy jak opanowalam juz te umiejetnosc. Wiec mysle ze mozna tylko cierpliwie i konsekwentnie jak ze wszystkim
-
nick nieaktualny
-
Baga naklejki zamawiam na allegro. U tego co kupowałam cześć ozdób były zajebiaszcze te ozdoby na patykach do fotobudki chyba po 11 zł za ok. 15 szt.
My wszystkie girlandy, talerzyki, kubeczki, balony, czapeczki, obrus, serwetki i inne pierdolety mamy z misiem i napisem mam już roczek. Na torcie też będzie figurka misia trzymająca cyferkę 1, oczywiście napis i inne ozdobniki. No i u każdego na talerzyku będzie pudełeczko - prezencik, w środku jakieś słodycze i przywiązany na białej tasiemce balonik wypełniony helem
Kurde jak tak myśle ile będę musiała czasu to przygotowywać to chyba zacznę tydzień wcześniej
hahahahaha
-
Tuli wpisz sobie w goglach tort na roczek i wyświetl obrazki. Dostaniesz oczopląsu ale może znajdziesz inspiracje
Ja zawsze znajduje 2-3 torty, przesyłam zdjęcia na maila i z nich powstaje jeden cudowniasty
hahaha
Już mam 3 pliki na kompie ze zdjęciami tortów, muffinek, dekoracji owocowych, ciast z ozdobami kinderowymi itd. bosko
i dlatego im bliżej impreza tym bardziej boje się moich pomysłów
-
tulipanna wrote:Baga,dziekuje ze napisalas o nocnikowaniu. My robimy zapoznanie dzis. Co ile Wy na ten nocnik wysadzacie? I czy nie zakladacie pieluch na dzien juz? Bo zdejmowanie spodni,pieluchy i sadzanie to troche skomplikowane:/ pisza zeby co 2 h wysadzac na poczatku
Jaś pierwszy raz usiadł na nocniku 6 grudnia - od razu zrobił siusiu. Po tygodniu zrobił już kupę i od tej pory, jeśli mamy nocnik pod ręką, nie ma problemu z wypróżnianiem - na nocniku jest mu łatwiej. Sadzam codziennie rano i staram się kilka razy w dzień, szczególnie jak widzę, że idzie coś grubszego. Nieraz jest płacz, jak zdejmujemy z nocnika, bo tak się podoba
tulipanna lubi tę wiadomość
-
kurwa byłam na tym usg i mam zjebaną bliznę po cc i mam iść na operacje przed planowaniem ciązy ale mnie to wkurwiło, oczywiście zapewne wszystko zaś prywatne bo miejsce do lekarza z nfz na czerwiec mam z innej okazji
Póki co umawiam się do mojej gin żeby mi zrobiła usg i pokierowała dalej, wcześniej mam iść na jakiś zabieg co kamerką do macicy wjezdrzają17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D no co Ty mówisz??? Jakaś masakra! Jak można mieć zjebaną bliznę? Wiesz coś więcej?
Przecież na prywatnie zapłacisz ok. 8-9 koła
o fuck!
A to nie Ty rodziłaś w Medicoverze? Bo nie pamiętam która to była?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 16:22

Oprócz kataru i noworodkowych wysypek poważniejsze choroby nas ominęły. Obym nie wykrakała