Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zarzucę temat:
Macie na roczek jakieś inspiracje? W sensie wiecie już co zrobicie? Ja wydrukuję po jednym zdjęciu z każdego miesiąca i powieszę na wstążce. Mam też balony z imieniem, wielką jedynkę, balony z minnie i te mam już roczek. I to tyle z moich pomysłów. Dawajcie to może wzajemnie pokorzystamyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 14:19
-
Brusia nie chodziło mi o cały urlop (bo to oczywiste) tylko o zaległy i te 2 dni okolicznościowego.
Tysia ja oprócz zakupu moich wszystkich możliwych ozdób na roczek, planuje właśnie wydrukować takie zdjęcia i jeszcze zrobię okrągłe naklejki takie ok. 5 cm z buzią małego i napisem MAM ROCZEK. Będę mogła je dowolnie naklejać np. na girlandę, na wykałaczki do muffinek, na pudełeczka ze słodyczami itd.jest ich chyba 200 szt. więc będę miała pole do popisu
-
Tysia ja mam Elmoplan
Girlanda z napisem w stylu Ulicy Sezamkowej, ale w sumie nie wiem jakim.. Czy Sto lat czy happy birthday..
Ścianka/fotobudka. Gdzie będzie wielka ramka z motywem ulicy sezamkowej oraz takie rekwizyty do zdjęć.
Stół "Elmo's world" gdzie będą czerwone słodycze i rzeczy, które najbardziej lubi elmo czyli oprócz słodyczy pizza i złote rybki. Może przy tym stole posadzę dzieciaki... Będą sobie jadły do woli
Giftbagi, w których będzie czerwna ciastolina i kredki crayola albo kreda kolorowa i naklejki czy naprasowanki z Elmo. potem sobie dzieciaki napchają do nich jeszcze słodyczy, które zostaną.
No i Elmo-balony. też po imprezie do rozdania -
Baga,dziekuje ze napisalas o nocnikowaniu. My robimy zapoznanie dzis. Co ile Wy na ten nocnik wysadzacie? I czy nie zakladacie pieluch na dzien juz? Bo zdejmowanie spodni,pieluchy i sadzanie to troche skomplikowane:/ pisza zeby co 2 h wysadzac na poczatku
-
Baga tez jestem tego zdania ze sie oplaci dlatego chce zaczac. Tylko nie wiedzialam jak sie zabrac do tego. Moja mama sprawdzila w kalendarzu zapiski-ja mialam 13 ncy jak opanowalam juz te umiejetnosc. Wiec mysle ze mozna tylko cierpliwie i konsekwentnie jak ze wszystkim
-
nick nieaktualny
-
Baga naklejki zamawiam na allegro. U tego co kupowałam cześć ozdób były zajebiaszcze te ozdoby na patykach do fotobudki chyba po 11 zł za ok. 15 szt.
My wszystkie girlandy, talerzyki, kubeczki, balony, czapeczki, obrus, serwetki i inne pierdolety mamy z misiem i napisem mam już roczek. Na torcie też będzie figurka misia trzymająca cyferkę 1, oczywiście napis i inne ozdobniki. No i u każdego na talerzyku będzie pudełeczko - prezencik, w środku jakieś słodycze i przywiązany na białej tasiemce balonik wypełniony helem
Kurde jak tak myśle ile będę musiała czasu to przygotowywać to chyba zacznę tydzień wcześniejhahahahaha
-
Tuli wpisz sobie w goglach tort na roczek i wyświetl obrazki. Dostaniesz oczopląsu ale może znajdziesz inspiracje
Ja zawsze znajduje 2-3 torty, przesyłam zdjęcia na maila i z nich powstaje jeden cudowniasty
hahaha
Już mam 3 pliki na kompie ze zdjęciami tortów, muffinek, dekoracji owocowych, ciast z ozdobami kinderowymi itd. boskoi dlatego im bliżej impreza tym bardziej boje się moich pomysłów
-
tulipanna wrote:Baga,dziekuje ze napisalas o nocnikowaniu. My robimy zapoznanie dzis. Co ile Wy na ten nocnik wysadzacie? I czy nie zakladacie pieluch na dzien juz? Bo zdejmowanie spodni,pieluchy i sadzanie to troche skomplikowane:/ pisza zeby co 2 h wysadzac na poczatku
Jaś pierwszy raz usiadł na nocniku 6 grudnia - od razu zrobił siusiu. Po tygodniu zrobił już kupę i od tej pory, jeśli mamy nocnik pod ręką, nie ma problemu z wypróżnianiem - na nocniku jest mu łatwiej. Sadzam codziennie rano i staram się kilka razy w dzień, szczególnie jak widzę, że idzie coś grubszego. Nieraz jest płacz, jak zdejmujemy z nocnika, bo tak się podobatulipanna lubi tę wiadomość
-
kurwa byłam na tym usg i mam zjebaną bliznę po cc i mam iść na operacje przed planowaniem ciązy ale mnie to wkurwiło, oczywiście zapewne wszystko zaś prywatne bo miejsce do lekarza z nfz na czerwiec mam z innej okazji
Póki co umawiam się do mojej gin żeby mi zrobiła usg i pokierowała dalej, wcześniej mam iść na jakiś zabieg co kamerką do macicy wjezdrzają17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D no co Ty mówisz??? Jakaś masakra! Jak można mieć zjebaną bliznę? Wiesz coś więcej?
Przecież na prywatnie zapłacisz ok. 8-9 kołao fuck!
A to nie Ty rodziłaś w Medicoverze? Bo nie pamiętam która to była?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 16:22