X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla wszystkich chorowitków :* Aż się boję, że i nas dopadnie bo jak narazie żadnej choroby nie było, poza katarkiem

gorgeous lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie macie dziewczyny :) Zazdroszczę. Czyli Blanka i Gabrysia to bezchorobowe rekordzistki? Super - w końcu to silna płeć :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga raz spanikowałam bo wydawało mi się, że ma kaszel, pojechaliśmy do lekarza i wszystko było ok, a kaszel od śliny :P Oprócz kataru i noworodkowych wysypek poważniejsze choroby nas ominęły. Obym nie wykrakała :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarzucę temat:
    Macie na roczek jakieś inspiracje? W sensie wiecie już co zrobicie? Ja wydrukuję po jednym zdjęciu z każdego miesiąca i powieszę na wstążce. Mam też balony z imieniem, wielką jedynkę, balony z minnie i te mam już roczek. I to tyle z moich pomysłów. Dawajcie to może wzajemnie pokorzystamy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 14:19

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia nie chodziło mi o cały urlop (bo to oczywiste) tylko o zaległy i te 2 dni okolicznościowego.

Tysia ja oprócz zakupu moich wszystkich możliwych ozdób na roczek, planuje właśnie wydrukować takie zdjęcia i jeszcze zrobię okrągłe naklejki takie ok. 5 cm z buzią małego i napisem MAM ROCZEK. Będę mogła je dowolnie naklejać np. na girlandę, na wykałaczki do muffinek, na pudełeczka ze słodyczami itd. :) jest ich chyba 200 szt. więc będę miała pole do popisu ;)

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ja mam Elmoplan :)
    Girlanda z napisem w stylu Ulicy Sezamkowej, ale w sumie nie wiem jakim.. Czy Sto lat czy happy birthday..
    Ścianka/fotobudka. Gdzie będzie wielka ramka z motywem ulicy sezamkowej oraz takie rekwizyty do zdjęć.
    Stół "Elmo's world" gdzie będą czerwone słodycze i rzeczy, które najbardziej lubi elmo czyli oprócz słodyczy pizza i złote rybki. Może przy tym stole posadzę dzieciaki... Będą sobie jadły do woli :)
    Giftbagi, w których będzie czerwna ciastolina i kredki crayola albo kreda kolorowa i naklejki czy naprasowanki z Elmo. potem sobie dzieciaki napchają do nich jeszcze słodyczy, które zostaną.
    No i Elmo-balony. też po imprezie do rozdania :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia te naklejki sama drukujesz czy zamawiasz?

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga,dziekuje ze napisalas o nocnikowaniu. My robimy zapoznanie dzis. Co ile Wy na ten nocnik wysadzacie? I czy nie zakladacie pieluch na dzien juz? Bo zdejmowanie spodni,pieluchy i sadzanie to troche skomplikowane:/ pisza zeby co 2 h wysadzac na poczatku

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie na czas z zegarkiem w ręku, ale przeważnie po każdym posiłku parę minut. No i pieluchę nosi. Jest z tym zachodu i czasem się po prostu nie chce, ale myślę, że może się potem opłacić :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde,Baga,Ty to masz caly plan widze. My za 3 tyg a ja nie wiem. Zamowilam balony na ali ale raczej nie dojda (no trudno to sie nie zmarnuje) a i pomyslu na tort nie mam... Ani motywu...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga tez jestem tego zdania ze sie oplaci dlatego chce zaczac. Tylko nie wiedzialam jak sie zabrac do tego. Moja mama sprawdzila w kalendarzu zapiski-ja mialam 13 ncy jak opanowalam juz te umiejetnosc. Wiec mysle ze mozna tylko cierpliwie i konsekwentnie jak ze wszystkim

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy takie roczki macie zamiar robić, a ja jeszcze nic nie mam - impreza za tydzień. Jakieś baloniki kupię pewnie i tyle, bez szaleństw

O nocniku nawet nie myślę, jeszcze ma czas. Zacznę za jakieś pół roku próbować

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja Blanka tuli i całuje swojego misia. Matko jak to słodko wygląda. Zaraz się rozbęczę :)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

201602111680.png

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga naklejki zamawiam na allegro. U tego co kupowałam cześć ozdób były zajebiaszcze te ozdoby na patykach do fotobudki chyba po 11 zł za ok. 15 szt.

My wszystkie girlandy, talerzyki, kubeczki, balony, czapeczki, obrus, serwetki i inne pierdolety mamy z misiem i napisem mam już roczek. Na torcie też będzie figurka misia trzymająca cyferkę 1, oczywiście napis i inne ozdobniki. No i u każdego na talerzyku będzie pudełeczko - prezencik, w środku jakieś słodycze i przywiązany na białej tasiemce balonik wypełniony helem :D

Kurde jak tak myśle ile będę musiała czasu to przygotowywać to chyba zacznę tydzień wcześniej ;) hahahahaha

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia!Ty tez widze caly plan masz... Pomysly macie fantastyczne!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli wpisz sobie w goglach tort na roczek i wyświetl obrazki. Dostaniesz oczopląsu ale może znajdziesz inspiracje ;) Ja zawsze znajduje 2-3 torty, przesyłam zdjęcia na maila i z nich powstaje jeden cudowniasty ;) hahaha

Już mam 3 pliki na kompie ze zdjęciami tortów, muffinek, dekoracji owocowych, ciast z ozdobami kinderowymi itd. bosko <3 i dlatego im bliżej impreza tym bardziej boje się moich pomysłów ;)

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Baga,dziekuje ze napisalas o nocnikowaniu. My robimy zapoznanie dzis. Co ile Wy na ten nocnik wysadzacie? I czy nie zakladacie pieluch na dzien juz? Bo zdejmowanie spodni,pieluchy i sadzanie to troche skomplikowane:/ pisza zeby co 2 h wysadzac na poczatku

Jaś pierwszy raz usiadł na nocniku 6 grudnia - od razu zrobił siusiu. Po tygodniu zrobił już kupę i od tej pory, jeśli mamy nocnik pod ręką, nie ma problemu z wypróżnianiem - na nocniku jest mu łatwiej. Sadzam codziennie rano i staram się kilka razy w dzień, szczególnie jak widzę, że idzie coś grubszego. Nieraz jest płacz, jak zdejmujemy z nocnika, bo tak się podoba :)

tulipanna lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga jak przewidujesz muffiny to widziałam do nich na allegro ozdobne opłatki z postaciami z bajek, więc pewnie tez są z ulicą sezamkową ;)

• d84 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa byłam na tym usg i mam zjebaną bliznę po cc i mam iść na operacje przed planowaniem ciązy ale mnie to wkurwiło, oczywiście zapewne wszystko zaś prywatne bo miejsce do lekarza z nfz na czerwiec mam z innej okazji

Póki co umawiam się do mojej gin żeby mi zrobiła usg i pokierowała dalej, wcześniej mam iść na jakiś zabieg co kamerką do macicy wjezdrzają

17/2/2016 B
    11/3/2018 I

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D no co Ty mówisz??? Jakaś masakra! Jak można mieć zjebaną bliznę? Wiesz coś więcej?
    Przecież na prywatnie zapłacisz ok. 8-9 koła :/ o fuck!
    A to nie Ty rodziłaś w Medicoverze? Bo nie pamiętam która to była?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 16:22

‹‹ 2388 2389 2390 2391 2392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ