Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż właśnie pojechał do drugiej Biedronki, bo w tej obok już nie było pampersów - podejrzewam, że i tam już nie znajdzie.
Lexi, właśnie myśleliśmy, że jak dalej będą problemy to zastrzyki trzeba, ale w weekend to ciężko, bo tylko pogotowie. Nie wiadomo do kogo się zwrócić... Chociaż płaczu też byłaby masa. Coś okropnegoTakimi smutnymi oczkami patrzy, w ogóle się nie przewraca, nie da rady siedzieć... Jeszcze ciągle coraz wodnista kupa się pojawia...
-
Vayn jak Polcia?
Gorgeous czasem tak jest , że niby jest oferta z pampersami a tak naprawde ich nie ma i jest w jakis innny dzien. Jak trzeba to trzeba. Przynajmniej bedzie pod opieka non stop. Wiem, że to nie jest fajne i łatweWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 10:38
Kubuś
-
Gorgeous nie martw się na zapas. Może faktycznie na pogotowiu dadzą zastrzyk i będzie lepiej. Ogólnie przy antybiotyku już po 2 dniach powinna być mega poprawa. Trzymamy kciuki.
Tusia ma stronie zamawialam. -
Moja pokazuje tate,mame, siebie, siostre na razie na zdjeciu ktore wisi. Nos,oko,ucho u lali i innych zabawek, pokazuje choinke, w ksiazeczkach zwierzatka-pieska,kotka,konia,krowe i swinki. Gorzej z kogutem :-p robi papa,kosi kosi. Jak sie zagapi to stoja siama i zrobi ze 3 kroki.
Wczoraj mielismy sukces nocnikowy!!! Pieknie siusiu zrobila. A potem w gosci pojechalismy i szlag trafil nauke. Dzis tez jedziemy wiec jutro zaczynam. Ale ja chyba zdejme jej calkowicie pieluche. Podobno powinno sie skonczyc raz nazawsze zeby nie mieszac w glowie. No nie wiem,jeszcze poczytam. -
Tuli podobno powinno sie tak zrobic. No ale jak cos to lepiej w lecie. Wyobrazasz sobie jechac gdzies albo isc w gosci i dziecko sie zasika? albo w nocy? Wydaje mi sie tez ze jeszcze za wczesnie na całkowite odpieluchowanie. Moim zdaniem powinno sie oswajac z nocnikiem . Tylko ze mój nie chce posiedziec dłuzej niz sekunde. Ucieka z nocnika czy bez ubrania czy w ubraniuKubuś
-
Ja nawet nie myślę o odpieluchowywaniu, jak dla mnie jest za mała. Kiedyś dzieci uczyły się szybciej bo na tylku najczęściej była tetra a nie pampers. Inna sprawa ze Gabryska nie usiedzi w miejscu na sekunde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 12:01
-
Gorgeus jak kupa wodnista to musisz pilnować aby nie odwodnic a przy chorobie dwa razy tyle pić. No może tam zaradza coś powiem że wizja szpitala straszna ale trzeba przetrwać bo czasem upór przy zostaniu w domu może wyjść bokiem.
Nameczycie się ale o wiele szybszy poqrot do zdrowia.
No u nas nocnik poszedł w odstawke bo tak zimno w mieszkaniu że ryzykować nie będę.
Musimy ćwiczyć intensywniej pokazywanie w takim razie. Bo jesteśmy w lesie przy Was.
-
ja też uważam, że to jeszcze za małe dzieci, żeby przeszły tylko na nocnik. Póki co chciałabym ją zaznajomić "z czym to się je". Mój teść nakupił nam pieluch w Biedrze, wziął 4, 4+ i 5 :o nie spodziewałabym się po nim że będzie biegał za pampersami
noo i oni mieszkają na takim starszym osiedlu, gdzie mało jest młodych osób, to było jeszcze po kilka sztuk z każdego rozmiaru, podobno wykupił co było ;o to szybko całkowicie na nocnik nie przejdziemy
ciekawe co na to jego córka, że nam kupił a jej nie
-
Biedny Jasiu. Przesyłamy uściski i życzenia zdrówka.
Lexi dziś już lepiej się czujesz? Mam nadzieję.
Nam się dziecko przez tą chorobę zepsuło i budzi się w nocy co godzinę. Gorzej niż jak za noworodka. A myślałam, że jak ząb wyjdzie to będzie spokojniej,a le widać to chyba nie to. Może jeszcze nie do końca wyzdrowiał. -
No całkiem na nocnik nie będzie pewnie robić taki maluch, bo nie potrafi sygnalizować jeszcze, że będzie chciał coś robić. tylko jak już zrobi to w miarę "powie". chyba jeszcze dzieciaki nie umieją tak dobrze przewidywać w tym wieku.
natalica06, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Ja póki co to przyzwyczajam Młodego ze jest coś takiego jak nocnik. Już się nie boi i czasami da się posadzić na kilka sekund. Naukę zaczniemy jak się zrobi cieplej.
Miszka wszystkiego dobrego z okazji 11 miesięcy!
Baga wcale nie lepiej. Tyle że Igor póki vo bardziej łaskawy jest. Pocieszam się że zs 2 dni Mąż już będzie w domu. No i mam wizytę i poproszę o jakieś leki bo inaczej nie będę w stanie przeżyć tych następnych kilku tygodni. -
U nas Kuba w nocy tez sie budził tzn raz koło 1 sie obudził i w łozeczku płacz a w łózku wyczynia akrobacje. niby sie kładzie, wstaje i tak w kółko. Jakos sie dało gow koncu podłozyc ale po jakim czasie to nie wiem.
Dzisiaj u nas słoneczko ale mróz jest niezly. Wystawiłam Kube na dwór niech sie troche porzyzywczaja. Kisic go nie bede w domu jak zdrowyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 13:35
Kubuś
-
Po ponad 2 miesiącach wyszedł dziś nam 3 ząbek. Lewa górna jedynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 16:29
Tusiaa, tysiaa93, vayn, Mamusia_synusia, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Zaczęliśmy ostatnie odliczanie
11 miesięcy. Trochę spamu Miechowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 23:04
tysiaa93, Lexi150, Tusiaa, vayn, Bruśka, d84, Mamusia_synusia, Kri, Biedroneczka29, Zosia_wop, dana222 lubią tę wiadomość