Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi tez myślę ze po prostu byli zaskoczeni, ze tak szybko. Albo nie potrafią okazywać uczuć. Nie ma co sue przejmować
Na zimę mamy krem sopelek bo akurat taki był w aptecenie wiem jak inne kremy ale ten nie za bardzo polecam bo się ciężko rozsmarowuje, plus ze ładnie pachnie
-
Od poniedziałku 9 będą znowu w promocji pampersy ale te już zwykle nie fioletowe. Muszę sobie kupić bo mi się kończą już
Ja mam z nivea na każdą pogodę. Fajnie się rozprowadza i sama stosuje na Moja sucha skórę na palcu . Raz wyszłam bez rękawiczek do auta i już mi się ranka zrobiła i PekaKubuś
-
Ale jestem leniem smierdzacym. Jak byłam w ciąży to mówiłam ze będę wychodzić na spacery wózkiem, czułam takie podekscytowanie a chyba od 2 msc jak nie lepiej wystawiam Kubę na balkon. Tak mi się nie chce zbierać, malować i chodzić samemu . No wstyd
Vayn coś się nie odzywala dzisiaj albo przeoczylam. Ciekawe jak tam Polcia .
Jaki rozmiar pampersow już używacie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 22:11
Kubuś
-
U mas cały weekend w gościach. Moja Myszka ćwiczy kroczki juz potrafi przejść cały pokoj, ćwiczy ostro. Chyba dzis ją tak to popchnęło do przodu bo były inne dzieci, ktore chodza i ona ich naśladowała, goniła ich, a oni uciekali
Georgeous zdrowka dla Jasia :*
Dla Miszy wszystkiego dobregoostatnia miesięcznica przed roczkiem
Lexi bedzie dobrxe, przetrwasz wszystko :*
My teraz używamy tylko zielone pampersy, bo ma takie ślady uczulenie na pupoe i myśleliśmy ze to od tych z Lidla i zrobiliśmy zapasy pampersa, ale teraz uczulenie wyszło na plecach i dalej wychodzi, wiec to noe to. Nie wiem od czego to, mamy maść, ale co niby schodzi to znowu die pojawia. Ale do rzeczy biedronkowe i lidlowe sa całkiem okej, ale one po nocy czasem przemakaly, pampersy do tej pory bez zarzutu.
Z umiejętności co pisaliście to potrafi: papa, brawo, pokazuje palcem (zazwyczaj jednak jestem mało kumata i nie wiem o co chodzi), mowi am jak chce zjeść i wtedy wypluwa smoka i rzuca go gdzie popadnie, pokazuje na obrazku (co wisi na ścianie) kota, pokazuje psa za oknem, włącza i wyłącza światło na pstryk pstryk, bierze swoja szczotkę i sie "czesze" albo mnie "czesze", daje całuski nam albo zabawkom, na ham ham chce mi włożyć palca do buzi (taka zabawa przy karmieniu) i nie wiem czy to umiejetność, prwnie Wasze dzieciaczki tez tak maja, ze gdy jada w wózku, a podjade blizej rejonów domów to sie cieszy, a jak wjeżdżam do klatki to juz w głos czesto sie śmieje - typowy domator
to tyle co pamieyam
Wam tez wydaje sie, ze jutro poniedziałek?
Tusia my 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 22:28
natalica06 lubi tę wiadomość
-
Brusia my duzo ćwiczymy, ja z nią cały czas sama to wymyślam rożne rzeczy zeby sie nie nudzić, chodzę i powtarzam
Aaa i dodam, ze wybuch manualnych umiejętnościach wydaje mi sie, ze pomógł stolik edukacyjny tam jest włącznik, klapki i wie juz co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 23:05
-
u nas jaja wyszły z tymi pieluchami z biedry
nigdy ich nie kupowałam, zazwyczaj pampers albo jak nie trafiłam na promocję to z auchan i nie wiedziałam jakie są rodzaje i zakresy wagowe. Teść kupił w końcu 4 i 5, bo 4+ nie były w promocji. Za to 5 są od 15 kg ;o mam nadzieję, że do tego czasu moje dziecko nie będzie potrzebować już pieluch
oddaliśmy sąsiadom, zostaliśmy tylko z 4.
A Blanka kilka dni temu ogarnęła blue-ray, wie gdzie wcisnąć żeby włączyć - lampka się jej po włączeniu zapala, napisy, później wie, że może otworzyć klapkę i wie że jak popchnie łapką to jej się schowa, może tak chować i wyjeżdżać nią z godzinę. Rozbiera nam też listwy od paneliściąga narożniki i taki ten plastik pod który można schować kabel.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 23:38
-
Natalica może jak na dworze usta oblizuje. I takie zimno zlapalo.
Zosia no my też ciągle sami mnie id fadania gębą nie raz boli opowiadam co robimy jak na spacerze chodzimy a on śpi to też do niego mówię. Śpiewamy w domu pioseneczki. Ale musimy się bardziej skupić na konkretach. Bo w tyle zostajemy. -
Brusia ale to przecież nie wyscigi
Chłopcy zazwyczaj się później rozwijają. Jak przyjdzie czas Jasia to wszystkiego się nauczy
A no i Igor ma teraz fazę dzielenia się wszystkim. Bierze do buzi zabawki, chrupki, dydka czy co tam ma a później czestuje kogoś kto jest najbliżej i znów do buzinie wiem skąd to podlapal
-
nick nieaktualnyU nas odpukać kaszel zelżał, nie byliśmy u lekarza bo u nas totalny paraliż drogowy. Strach nawet z domu wychodzić patrząc jak ludzie jeżdżą. Wczoraj do apteki wyszłam tylko to samochód wjechał na pasach w kobietę przede mną. Dobrze, że nic się jej poważnego nie stało, ale jak przyszłam do domu to ryczałam dobrą godzinę bo mogła to być Pola w wózku przede mną....
My używamy premium care 4 one są 8-14kg ale mam wrażenie że krótkawe się robią. Wykończymy zapas i zaczniemy kupować 5.
Gorgeous dużo dużo zdrówka! Daj znać co z Wami
Pola też podzieli się smoczkiem, ale tylko z wybranymi. Jak zapytam gdzie tata to patrzy w jego stronę, ale pokazać nie potrafi. Od wczoraj ulubioną zabawką jest lampka stojąca za narożnikiem i cyk cyk. Dzisiaj spała z nami bo mi się zasnęło z nią. Dziewczynt o 3 rano płacz bo smoczka znaleźć nie mogła i co, a no zrobiła se cyk lampą. Ja myślałm że mi oczy wypaliznalazla smoczki, i poszła spać. Lampkę musiałam sama wyłączyć
-
Nie no wiem ze każdy ma czas my z reguły byliśmy że wszystkim do tyłu ale chyba za mało pracujemy nad tym. Może to moja wina. Trzeba ćwiczyć więcej. O dziś jedziemy do pradziadka i będziemy z pchaczem ćwiczyć bo ma duuuzy pokój u nas miejsca nie ma tyle a ładnie mu idzie