Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Ale ja ogladałam na profilu Twoje męża bo u Ciebie mi się odpalić nie chciało :D
    Jeszcze ciekawiej xD

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka wrote:
    Skierka też chcę zobaczyć Twoje dzieci!!!! :P

O cholercia, zapraszam na FB :)

Sylka lubi tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama dzwoniła... czeka na mnie rosołek :D :D :D
    teraz 100 razy częściej patrzę na zegarek :D

zosiaaa, domiii lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka no nie dziwię się :) ile jeszcze drogi przed Tobą?

Ja zjadłam śledzika i tak mi dobrze teraz :D Monkey odkryła moją zachciankę ciążową :D

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Mama dzwoniła... czeka na mnie rosołek :D :D :D
    teraz 100 razy częściej patrzę na zegarek :D
    Pianistko dobrze czytalam ze jedziesz do rodzicow? Do PL czy tez sa w Norwegii?

Chętnie bym gdzieś poleciała na wakacje ale mam stracha żeby lecieć w tak wczesnej ciazy.
    Zazdroszczę tym które bez obaw lecą, mam za soba 3 stracone bardzo wczesne ciaze i moze dlatego jestem bardzo zachowawcza.
    Ale też jedną ciąże zakonczoną sukcesem więc aż taką panikarą nie jestem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 21:56

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    A ja jutro ide na pierwsza wizyte... tak sie martwie zeby wszystko bylo dobrze i sae radosne nowiny... zwaszcza ze bylby to piekny prezent rocznicowy i na dzien taty...

A ja w środę tez mam wizytę i tak samo martwię się bardzo. Boje się złych wieści :-( trzymam kciuki za ciebie i daj znać Jak poszło

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka wrote:
    Pianistko dobrze czytalam ze jedziesz do rodzicow? Do PL czy tez sa w Norwegii?

Chętnie bym gdzieś poleciała na wakacje ale mam stracha żeby lecieć w tak wczesnej ciazy.
    Zazdroszczę tym które bez obaw lecą, mam za soba 3 stracone bardzo wczesne ciaze i moze dlatego jestem bardzo zachowawcza.
    Ale też jedną ciąże zakonczoną sukcesem więc aż taką panikarą nie jestem :-)

No własnie ja miałam zaplanowany wyjazd do polski, lot był dzisiaj rano :) Gdy tylko dowiedziałam się o ciąży odpuściłam.. również kilkukrotnie straciłam ciąże i nie zamierzam niczym ryzykować :)

Rodzice w Norwegii :) Ojciec 8 lat, mama dopiero 2 ale to ze względu na młodszą siostrę, czekali aż skończy szkołę średnią :)

Gdybym mogła latać nie tłukłabym się ponad 9 godzin pociągiem :)

Zosia, będę na miejscu ok 00 30 :( PIerwszy odcinek jest w trakcie przebudowy torów i pierwsze 100 km jechałam autokarem, teraz pociągiem a o 23 30 mam przesiadkę do ostatniego, regionalnego pociągu :)
    Jadę z zachodniego wybrzeża aż pod Oslo :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka no kawał drogi... My podobnie pojedziemy nad morze, tylko autem. Jeszcze 2 godzinki i będziesz na miejscu :)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiaaa wrote:
    Pianistka no kawał drogi... My podobnie pojedziemy nad morze, tylko autem. Jeszcze 2 godzinki i będziesz na miejscu :)
    No samochodem droga zajmuje nam 5 godzin... bo jedziemy autostradą a teraz tłukę się przez góry... No ale niestety mąż musi pracować :(

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to my autem nad morze pojedziemy ok 9-10 godzin...daleko mamy niestety.

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    A ja w środę tez mam wizytę i tak samo martwię się bardzo. Boje się złych wieści :-( trzymam kciuki za ciebie i daj znać Jak poszło
    Dzieki :-* Na pewno dam znac co powiedzieli... tez mam stracha bo staralismy sie 2 lata do tego jestem po konizacji szyjki bo pojawily sie komorki rakotwórcze no i od grudnia lecze sie w kliniceleczenia niepłodności... ale mam nadzieje ze bedzie dobrze... jakby teraz sie nie udalo to mielismy podchodzic do iui a tu taka niespodzianka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie takiej zupy botwinki nie jadłam w życiu. Wyszła najlepsza i w ogole naj naj! zjem zaraz cały garnek i nikomu w domu nie dam :D

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiaaa wrote:
    No to my autem nad morze pojedziemy ok 9-10 godzin...daleko mamy niestety.
    Współczuje ja nad morze jade ok 1godzine. Ale za to w góry mam ok. 10h! :(

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zaczęłam plamić na czerwono!!!! Nie ma skrzepów i brzuch nie boli... ale to krew... co mam robic

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia ja góry widzę z okna ;) ale już pisałam, że najbardziej kocham morze, a tak daleko mamy...

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Dziewczyny, zaczęłam plamić na czerwono!!!! Nie ma skrzepów i brzuch nie boli... ale to krew... co mam robic
    Albo wysiadaj i do najbliższego szpitala albo dojedz do rodziców i do szpitala jedź.
    Mam nadzieje że to tylko trochę krwi po badaniu nic poważnego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 22:29

• zosiaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka kurcze, dużo tego? Czy takie jednorazowe? Może jak dojedziesz do rodziców to podjedź do jakiegoś szpitala?

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja juz po wizycie. Ciąża 5t5w więc troszkę mlodsza. Serca nie było widać. Założył mi kartkę ciąży dostałam listę badań do zrobienia. Następną wizyta 13 lipca za 3 tygodnie!!!!!

• Skierka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:

Jejciu, kochana, jedź dalej, a na miejscu biegiem do lekarza. Kochana, modlę się by było to nic poważnego <3

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Cholera, ciągle coś :/ Może to przez badanie! Najważniejsze, że brzuch cię nie boli, że nie ma skrzepów i skurczy!

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 239 240 241 242 243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ