Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie przeszłam na 3, mamy jeszcze kartony 2 po 800g. SKończymy i zaczniemy podawać. Tylko no właśnie jak? Znajome mi mówią że od razu na 3 a inne żeby mieszać. No i na opakowaniu też jak byk żeby przechodzić łagodnie dodając coraz więcej miare 3 a zmniejszając 2....
Dziewczyny któraś już dostała ten komplet cebulowy z ali? Mam avizo na nierejestrowaną i się zastanawiam czy to może to czy w końcu metoo z listopada. -
skasował mi się cały post ;/
wczoraj robiłam próbe samodzielnego jedzenia łyżeczką jourtu hehhe fiasko na maxa, ale mogliśmy z małżem zjeść spokojnie obiad
my jemy osobne obiady niż mały bo on je ok13my ok 17 i odgrzewane mi nie smakują. ale po roku bardziej nad tym popracuję i oddstawię go od cycka w dzień i będzie kp tylko w nocy - taki plan.
Wczoraj dałam mu inną kaszkę na noc jakaś zwykłą z nestle dla mnie tak słodka w porównaniu do holle i hippa że szok ale zjadł i o jedną pobudkę mniej miał przespał od po 21 do 24:40heh a zazwyczaj się budził koło 23.
przed chwila zrobiłam sobie koktajl mleko+avocado+banan i mały mi wypił połowę szklanki tego17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Szefowa lubi kluski slaskie i u nas to wyglada tak:
Kluski slaskie :ziemniaki i mała ziemniaczana
Kopytka:ziemniaki,maka,jajko
Kluski leniwe to z białym serem tak jak u Lexi kopytka to u nas to sa kluski leniwe tak jak Baga napisała.
Zosiu wlasnie miałam ostatnio Ciebie pytac o to tło do zdjec bo tez bede zamawiać ale to juz jak bede w domu.
Kri oby wszystko było dobrze :*
Joanna tak wlasnie tam zamawiałam basenik,mała w nim troche siedzi ale nie jest to jakies wow,zobaczymy teraz jak pojedziemy do domu moze bedzie miała wieksze branieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 12:45
-
DZieku dziewczyny . W testach noc nie wyszło ale ja widzę ze to na mleko jest ewidentne a teraz tak pewnie zareagował na wirusa jakiegoś . Póki co nie powtórzyło się tfu tfu . A odnośnie kp to wiem ze mogłabym już odstawić ale po pierwsze on mało pije wody itp a po drugie jak ja uspokoję dozecko w nocy które budzi się ostatnio co pół godz . Nie jestem psychicznie gotowa ale wiadomo jak będzie miał takie akcje to odstawię póki co to poerszy raz od sierpnia ...
-
A no właśnie gadałam z kumpela i jej lekarka zamiast lipomalu poleciła pyrosal ale połowę dawki bo teoretycznie jest od 3 rz. No i jak popatrzylam na skład to pyrosal ma same naturalne skladniki a lipomal nie do konca...
-
Ło rety u mnie też dziś jęczydupa od rana. Chodzenie bee, siedzenie bee, zabawki bee. Na szczescie zasnął od 13, były dwa płacze podczas drzemki, ale jest cisza to se czytam co u Was
Jeszcze nigdy nic nie kupiłam na tym ali, ale tak skutecznie namawiacie że zaraz tam zajżę
Aaaa i wiem co jeszcze. Aromactiv masc jest od urodzenia a plastry chyba od 3 roku zycia... My mielismy raz katar, tfu tfu odpukac pod koniec wrzesnia i stosowalam cos do smarowania w stylu aromactiv, ale nie pamietam nazwy, natomiast dodawalam tez ciutke tej masci do nawilzacza powietrza na noc - dzialalo super, katar pozegnalismy w piec dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 15:11
-
Lexi-ja bym nie podala leku od 3 rz zycia dziecku ktore ma 1 rok.. No nie. Ktos to badal i jednak stwierdzil ze od 3 rz,takie jest moje zdanie, ale wiaadomo kazda robi kak chce:)
Kri-dzieci cycowe tak sie budza w nocy czesto,te butelkowe rzadziej chociaz i cycowe sa takie co spia. Oczywiscie to Twoja decyzja,tylko ciezko stwierdzic co Malego iczula skoro Ty jesz rozbe rzeczy i rozne rEczy dajes malemu. A skad wiesz ze to mleko skoro sama jak mowisz go nie pijesz i Maly tez nie? -
Wiesz Tuli tez tak myslalam ale troche poczytałam. W zasadzie ze wszystkimi składnikami Mlody miał styczność. A jeszcze rok temu ten syropek był od 1 rz. Swoją drogą dziwne ze dopuszczają coś z chemią od roku a coś co jest na bazie maturalnych składników od 3 lat.
-
Lexi z tym dopuszczeniem na rynek to wiesz jak jest... tak jak Bobotic - niby dopiero od 1 miesiąca ale to bzdura bo każdy lekarz daje wcześniej. Takie są przepisy dopuszczające i nic więcej. Dlatego jak dla mnie to wszystko i tak ściema i mija się z rzeczywistością
A my dzisiaj odkryliśmy ząbek nr 10Lexi150, Tusiaa, tysiaa93, dana222 lubią tę wiadomość
-
Ja jednak musle ze ktos to nada na okreslonej grupie wiekowej.. Tak samo jak z karmiacymi i kobietami w ciazy i np. antybiotykami.. A Lexi-naturalnymi skladnikami wbrew pozorom mozna zrobic wieksze kuku niz sztuczna pochodna,wolna od pewnych enzymow,skladnikow etc...
-
A właśnie mi się przypomniało jak było z biostyminą-sok z aloesu. Mlody mial przepisane od laryngologa a na opakowniu info ze od 3 rz. A lekarka mówiła ze spokojnie od 3 msca mozna. Z reszta syrop polecony przez lekarza dla rocznego dziecka wiec ufam lekarzowi
-
Moje dziecko dołącza do wszystkich jeczydup, jeju od tego mozna dostać do głowy.
A tak z obiadem mi sie przypomniało. Moj Michał lubi takie kulki mięsne, ktore robimy z mięsa i warzyw z zupy (jeszcze ńie przyprawionej), do tego kasza manna, jajko. A kluski śląskie Michał wcina az miu sie uszy trzęsą, prawdziwy Ślązak z niego
No ja jestem ciekawa czy w kolejnej ciazy bede czekać spokojnie czy tez doszukiwała sie nie wiadomo jakich objawów. Na pewno nie dam sie polozyc wcześniej do szpitalaMoniaa lubi tę wiadomość