Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja też zazdroscilam
I pamiętam jak Brusia urodziła to ryczalam bo ja też już chciałam
My chyba z Młodym jeszcze wieczorem do lekarza skoczymy. Bo z godziny na godzinę coraz gorzej wygląda. -
jeeeju ale naskrobałyście...
Zosiu próbowałam kupić to Twoje tło ale nic nie miał więc zakupiłam takie:
https://pl.aliexpress.com/item/CES-3x5FT-Brick-Wall-Photography-Backdrop-Photo-Wooden-Floor-Studio-Background-Props-Light-Grey/32747541636.html
A większego poszukam może na allegrze bo cena niewiele wyższa a przychodzi w tubie więc i może mniej pogniecione niż po długiej podróży od majfrendaZosia_wop lubi tę wiadomość
-
Dla nie mających fejsbuka moja recenzja
Nosidełko biodrowe dla dziecka
Zamówione 02.01 dostarczone 31.01
Cena 8,73$ (37,22zł) teraz trochę drożej bo 10,03$
ocena 10/10
nosidełko zamówione bo jak już dzieciak sie przesiada z nosidła do fotelika to nawet krótkie zakupy w piekarni stają się problematyczne. Dziś już wypróbowane i fajnie się sprawdza. nie czuć ciężaru dzieciaczka na rękach. Delikatnie czuć ten poddupnik na biodrze, ale lepsze to niż wyginanie się w paragraf podczas noszenia
Jest z miłego materiału, ma delikatny zapach fabryki ale wywietrzeje.
Siedzonko można rozpiąc, wyciągnąć stamtąd styropian i fajnie całość uprać.
Żałuję że dowiedziałam się o istnieniu tego tak późno
LINK:
https://goo.gl/0ftbZJ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 13:32
Bruśka, tysiaa93, Tusiaa, Lexi150, tulipanna, d84, vayn, Mamusia_synusia, Zosia_wop, dana222, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Monia fajny ten pas, ale jak go nosisz na kurtkę? Czy nosisz takie krótkie? Bo ja to plaszczowa jestem.
Dzis o 5:30 moje dziecko obudziła kupa, mowię do męża ze dzis musi miec 2 drzemki, bo pozniej o 5 wstaje, wiec o 17:30 miał wyjechać po mnie do fitnesu zeby zasnęła w aucie i co? Dziecko zajęło owszem, ale juz na noc i spi cały czas...czyli jutro wstanie o 5? Masakra, chciałam dobrze to sobie narobiłam...
No i z wyniku żelaza i hemoglobiny wychodzi ze anemia nie jest z powodu braku żelaza. Kurde jak nie urok to sraka znow -
Monia gorąca dziewczyna z Ciebie Ja to straszny zmarzluch, wiec zawsze zapięta po sama szyje czapka i szalik
D my robiliśmy morfologię wczesniej jak tak słabo przybierała i zrobiliśmy teraz znow kontrolnie i wyszło znow w dolnej granicy normy, do tego jeszcze teraz żelazo miała -
na tym blogu są fajne plakaty do pobrania do pokoju dziecięcego oraz wiele dekoracji na różne okazje - może się komuś przyda.
tu tylko przykład
http://archistacja.pl/index.php/2016/11/08/plakaty-do-pokoju-dzieciecego/
http://archistacja.pl/index.php/2016/12/16/pastelowe-plakaty-do-pokoju-chlopca/
Zosia mój też miał kiedyś morfologię i coś tam w dolnej granicy i kazali mi wcześniej mięso podawać, ale potem nie kazali mi jej powtarzać. w marcu jak pójdę na szczepienie to chyba zrobiętysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D mięsko mięsko moja jeść nie chce oczywiście, ale teraz brała żelazo i żelazo jest w normie, a hemoglobina dalej taka jak była. Teraz trzeba szukac przyczyny innej niz brak żelaza. Czesto jest tak, ze dzieci nie miały nigdy morfologi robionej, no ake jak sie nic nie dzieje to po co na sile szukac problemów
-
Moja taki niejadek, że chyba też powinnam jej suplementować żelazo. Oby się Zosiu wyjaśniło wszystko, najważniejsze, że Florcia jest pogodna czyli jakichś tam wiekszych problemów nie ma ze zdrówkiem
Vayn i Polciu dziękujemy za kartkę urodzinową, jest super I prawie została zgięta na pół ale ją ocaliłamvayn lubi tę wiadomość
-
Dużo dużo zdrówka dla chorowitków!
Po cięzkich tygodniach(!) wybierania roczkowych prezentow (kazdy idzie na latwizne i daje nam kase - moze to i lepiej bo nie chce myslec co kupilaby tesciowka..) narazie wybralam prezent od nas, moze komus sie przyda moj pomysl a mianowicie:
http://bebito.pl/zabawki-do-kapieli/little-tikes-wirujaca-fontanna-ze-swiatelkiem-3-wzory
http://allegro.pl/show_item.php?item=6698809385&snapshot=MjAxNy0wMS0zMVQyMDozMTowNFo7YnV5ZXI7OTUyZDkxNGU2ZjM1NDFjYjkwMDQwN2QxZTlmOWQ0YzVlYTQxZjg3YWM1N2JhMzIzYjhhMGQ1ZTRjY2M3YmNlOQ==
http://allegro.pl/show_item.php?item=6612729462&snapshot=MjAxNy0wMS0zMFQxMzowMTowNFo7YnV5ZXI7ODRmMWQxNDQzMzYyOTVkNGM0NzllODdhNDhlMmNiNDNhN2VmNjQ4NmQzMzRlZWFkYjA5NGQyMDMwMjkzMDNkMw==
Myslalam nad jezdzikiem, ale mysle ze Tymi jeszcze za maly, nie dosiegal by nozkami, kupimy pozniej taki ala motor. Drugim pomyslem byla taka fontanna z pilek, ale 160zl to troche duzo za kawalek plastiku. No i caly czas mysle nad arką noego, mi sie podoba, Luby kreci nosem, warto dziewczyny? Bo niektore z Was maja. No i moze dacie swoje pomysly na prezenty? Bo jak dostanie ta kase to chce mu jeszcze cos kupic, jesli cos wartego uwagi znajde. Mysle tez nad sesja.
Impreza jednak w dzien urodzin, bo okazalo sie ze kazdy moze a czesc druga dla znajomych w sobote. A co jak sie bawic to sie bawic, samej sie zdazalo obchodzic urodziny dwa dni to co dziecku bede zalowacMoniaa, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
D super te plakaty!
Mila kupuj sesję! To jest mega pamiątka ja dopiero dzisiaj ogarnęłam się, żeby zamówić sesję Księciuniową termin 03.03 trochę odległy ale robiliśmy tam sesję noworodkową i jest boska później na allegro kupujesz za 30 zł obraz na płótnie z wydrukowanym zdjęciem teraz mam ustalone 15 zdjęć do wyboru i będą 3 rodzaje:
1. z nami
2. sam
3. z tortem i balonami
Później możesz jeszcze wywołać zdjęcia do albumu i dać babci na prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 22:16
-
U nas ida kolejne zeby fest . cala reka malo w buzi. Kupa luzna na noc smecte dostal. Dziasla spuchniete. Ja nie wiem co fostanie my kupilismy ta arke dostanie ja w czwartek. Moja mama powiedziala ze chyba kupi wyprawke do zlibka bo zabawek ma . dzis byla tesciow i zartowala co nie kupila i ze beben to powiedzialam ze to bedzie ulubiona zabawka do babci godzine bedzie ryczal druga pogra na bebnie i wroci do domu nie mowia co kupia to trudno na nic nie licze . chrzestna pytla o bramke interaktywna konia n biegunach a co bedzie nie wiem. Paczka ma przyjsc . a moja mama chyb nie przyjedzie bo ma grype i mi smutno E nikogo ode mnie nie bedzie tylko bede musiala z rodzina meza siedziec i mam dola. Szkoda mi bo to jego pierwsze urodzinki.
-
Mila mamy taki jezdzik i jest na styk tak szczerze to jasiek juz przyduzy jest do niego i szalu nie robi. Wywrotka wader musiala byc schowana bo blokuje wywrotke pod szafka rtv lub stolikiem wchodzi na pake a z paki chce na szafke lub stolik ale wtedy wywrotka odjezdza bo odpycha sie od mebli dla bezpieczenstwa glowy i zebow zostala schowan na troche.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 22:23
-
Mila super gifty wybraliście
Arki nie mam, ale chcę kupić traktor za pieniążki jakie dostanie.
Co do piłeczek to moja mama kupiła mu zjeżdżalnie dla piłeczek.
Drugie dziadki kupiły sanki! Dzisiaj próbowane, bo niewiadomo na ile śnieg starczy
Od znajomych wiem, ze będzie BeBo. Nie martw sie o jeździk - Miechu ma i dotyka nóżkami spokojnie. Ale nie ma jeszcze odruchu odpychania sie,mchów zafascynowany patrzy jak jeździ kuzyn.
Wiem ze dostanie jeszcze sztućce.
A tak na przyszłość hulajnogę. Normalnie poprosiłabym o rower ale dostanie po kuzynie. -
Ja też chętnie poznam opinie o arce noego, bo sie zastanawiam nad zakupem. Z minusów słyszałam jedynie, że dość głośna zabawka i nie ma regulacji głośności.
Mila zabawka do kąpieli bardzo fajna
Co do sesji zdjęciowej nigdy nie korzystałam, ale faktycznie pamiątka super.
Współczuję też mamom niejadków nasz Mały na szczęście otwiera dziubek do wszystkiego co mu się da i uwielbia jeść ogólnie wspaniały syn nam się trafił pewnie, że ma czasami humorki, ale nie wiem co to płacz bez przyczyny czy jęczenie całymi dniami. To takie pogodne dziecko, dlatego pewnie zapragnęłam drugiego maluszkaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚