Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego dla mojego ulubieńca Jasia
Piękne mamy dzieci, cudowne, najpiękniejsze
Chcieliśmy z mężem kredyt już załatwiać ale nie możemy bo sędzia nie stwierdził jeszcze prawomocności. Zgodnie z prawem powinna to zrobić 4 stycznia, dzisiaj jest 2 luty. Za co ona bierze tyle kasy? No za co ja się pytam?Bruśka lubi tę wiadomość
-
Misza rzeczywiście piękne te rzęsiska ma długaśne
Głowę mam przysłowiowo sześć na dziewięć, pocwiczylam dzis tak, ze jutro chyba bede umierać, a z rana jadę do Opola zapisax sie na ten nieszczęsny rezonans.
Patrzcie jaki wozek dla fit mamusiek, sam sie składa i rozkłada i świeci haha
http://www.4momspoland.pl/origami/
-
Misza i Jasiek super faktycznie miszka ma nieźle te rzęsy ! A Jaś piękny kawaler
No i zapomniałam napisać georgeus Twój Jaś też przeslodki !
Zamówiłam wczoraj arkę Noego w smyku
A mi się macierzyński jutro kończy... I muszę iść na bezrobocie i durnoty podpisywac. Chce dostać zasiłek na pół roku w końcu się nalezygorgeous lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Roberta,zeby stwierdzic prawomocnosc czegokolwiek to wszystkie strony zainteresowane musza odebrac dany wyrok/postanowienie poczat,chyba ze sa obecne w czasie ogloszenia. Musza wrocic zwrotki wszysttkie trzeba je znalezc,wpiac.A sadom sie nie spieszy... Maja maaase zaleglosci. Powiem tak-mam nadzieje ze u Was sie ogarniaja,bo u mnie to i pol roku sie czeka.a czasem jak zapomna to i wiecej.. A
-
Zosia jaki bajeracnki wózek, najbardziej mi sie ten wyświetlacz spodobał.
Chyba Wam jescze nie pisałam co moje dziecko ostatnio zrobiło, on biedny płakał a my z mezem sie z niego śmialiśmy. Oglądaliśmy na TVN na wspólnej i tam było dziecko mniej więcej w wieku naszych maluchów i zaczęło płakać, Michał ciągnął cyca, nagle sie oderwał, przewrócił na brzuch ileż oglądał i ja tak do żartu rzuciłam - tylko do niej nie dołącz i moje dziecko zaczęło płakać, ale miało tak nieszczęśliwa minę i takie grochy leciały az maz nie przełączył na cos innego. Moje dziecko solidaryzuje sie z innymi
-
U mnie w lidlu też poprzebierane, pościeli w ogole nie było, skarpetek dla chłopców tez. Kupiliśmy body te 74/80 będą na teraz i spodenki te większe to serio za duże. W biedronce też był 2pac za 19zł i słodki wzór w misie.
tysiaa93, d84, Mamusia_synusia, dana222 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a my od rana impreza dziś urodziny najlepszego kumpla mojego synka! Sto lat Elmo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 19:27
Mila920, tulipanna, d84, Biedroneczka29, Lexi150, vayn, Kri, tysiaa93, Mamusia_synusia, dana222, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Jej Wojtek nosi 80 cm ubranka a body z Lidla dalej 68 także porąbane te rozmiarówki
A ja Wam nie powiedziałam o czymś Haha . Pojechałam do sklepu ( pomalowana i ubrana jak człowiek , bez dziecka . Stoję przy jakiejś Polce i złapałam zawieche i słyszę jak dziewczynka na Oko 8 lat do mamy : mamo mamo ta Pani jest brzydsza od Ciebie! Na co mama No co Ty mówisz , ta Pani jest ładna . I dopiero jak to odpowiedziała sczaiłam ze to o mnie. Haha .ciekawe jak ja na prawdę wyglądałam i czy wyglądam aż tak źle ? Haahadana222, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Misza sto lat i żeby ci takie śliczne włoski zostały na zawsze i rzęsy też
Kri ah te dzieciaki, aż się boję jak nasze zaczną tekstami rzucać
Córka syna jak miała jakieś 4 lata wychodząc z autobusu wskoczyła w kałużę ina cały głos bo się pochlapała "mamo, mamo wyglądam jak stara kurwa" "
Mogę wam polecić ochraniacze na rogi z ikea - te łapki, mój ich nie jest w stanie odkleić innych pozbywał się raz, dwa, Zamówiłam na allegro bo nie chciało mi się po nie jechać bo mam daleko do ikea, ale już za rok będę mieć 15min pieszo.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90130417/
najlepsze ze zapłaciłam 15zł z przesyłką czyli tyle co cena regularnavayn, tysiaa93, Mamusia_synusia, Mila920, Moniaa lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
mój równoczesnie z h&m może nosić rozm 74-80-86 bodziaków. a tak to nosi głównie 80, spodenki czasem 74 bo ma krótkie nogi.
A mam kilka par rajstopek z hiszpańskiej zary i one są okropne są bardzo wąskie w udach i łydkach i w pasie też i te 12-18ms są na mojego za ciasne ale i też za długie. Na szczęście to używki po kuzynie pół hiszpanie.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D dziś są urodzinki Elmo ale dzięki-przekażę życzenia
Na temat rozmiarówki to powiem tylko ze wolna amerykanka. Ale najgorsze ze wszystko na długi rękaw wiec nic nie kupuje czekam na wiosenne kolekcje. Potem te rękawy obcinam, podszyć nie umiem i wyglada jak łachmyta
Kri ale miałaś przygodę. Wszystkie mamy są najlepsze i najładniejsze - chyba nie ma o co się w takich akurat przypadkach martwić. Ja nie wiem jak wyglądasz ale sądząc po avatarku mogło się dziecko zdziwić