Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
moj do dziś nie umie schodzić tyłem z łóżka i chce skakać na główkę, codziennie mu pokazuje jak to się robi i nic, tak samo z papa też tego nie kuma.
Jednak poszłam na spacer bo szału w domu dostawał.
Odebrałam rajstopki i są godne polecenia kosztują 6 zł a bardzo fajny materiał
http://allegro.pl/show_item.php?item=6625705669&snapshot=MjAxNy0wMS0zMVQxODoxODoyNFo7YnV5ZXI7M2U2MWYxNWMwYWQ0ZDJhZTg4MmZiZmY1YzQ2M2YyNDBkMTdmZDAwOGU1NzEyZmNjMjM3NGNhY2RhZjBjZjZiMg==
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Wedzonego chyba w ogóle nie powinno sie podawac do 2 rz. Ze wzgledu na szkodliwe substancje ktore mogą się pojawiać w procesie wedzenia. Ale pewna nie jestem.
Nasz wstaje 8-9 a o 11 standardowo na drzemkę -
nick nieaktualnyMówią, że ai do 3 rż unikać ryb wędzonych. Zwłąszcza, że większość dymu żadnego nie widziała tylko farbę No i mają dużo soli. Ale to też jak zje trochę i nie codziennie to się nic nie stanie, umiar jak przy wszystkim.
Ja planuję zrobić pastę z makreli, napewno przyjdzie skubnąć. Tylko co jestem w sklepie to zapominam kupić
Dziewczyny robiłyście może rybkę pieczoną w pikarniku? Zastanawiam się jak Polce zrobić, gotowana to taka breja, na parze nie zrobię bo nie mam sprzętu więc padło na pieczoną. No, ale właśnie jak? jaka ryba? -
Poza tym dzieciom nie daje sie produktow wedzonych bo moga byc skazone listerioza. No i tak jak Vayn napisalas-to nie dym tylko chemiczne zapachy a konserwant w postaci azotanow. Takze chyba lepiej odpuscic. Vayn-chyba polecaja lososia,pstraga,dorsza-ogolnie ryby morskie kupowane takie cale jak sa w sklepach z łbem, nie mrozone/glazurowane. Ja to jeszcze nie dawalam nigdy,bo u nas sie nie je ryb... Bez kitu, my zwyczajnie nie jadamy. Ja mam uczulenie,luby nie lubi.
-
nick nieaktualnyNo ja też jeszcze młodej nie dawałam ryby. A nie przepraszam, na wigilię jadła zupę rybną i smażonego dorsza. Smakowało, no ale to można raz a nie że ciągle tylko smażyć. Mój jak czuje rybę to się wydaje, że mi się zaraz przekręci. Ja ryby uwielbiam, w ciąży jadłam sporo bo chciałam zdrowo się odżywiać i w ogóle
-
mój to woli ryby niż mięso i 2 razy na tydzień jakąś ma.
moje dziecko do kilku dni wiesza się na parapetach i umywalce, chwyta rękami i podkurcza nogi. Ostatnio przeżyłam mini zawał bo na parapecie trzymam leki na tarczycę i miałam tam podzielone tabletki, wchodzę a ten w najlepsze sobie memla w buzi opakowanie w którym je trzymałam. Alena szczęście znalazłam wszystkie rozsypane po ziemi więc ich nie wszamał. Leki teraz są już w szafce. I na parapetach nic nie trzymam.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
My nie wpuściliśmy w tym roku księdza bo zaczęli mnie wkurzać. W zeszłym roku byłam tydzień przed cc a ten łachmyta nawet nie raczył mieszkania poświęcić. Ale gitarę męża w ciemnym pokoju od razu wypatrzył (nie wiem jak to zrobił). Dodatkowo w tym roku zadzwonił do nas domofonem o 20.50! Mały spał, mąż się kąpał. A czarę goryczy dla mnie przelało ich buntowanie przeciwko in vitro, Owsiakowi itd., żeby im pieniędzy nie dawać, tylko na kościół. O to pasibrzuchy jebane obleśne pedofile! Dlatego koniec z wizytami! Dobrze, że Księciunio był ochrzczony jak miał 2 miesiące bo teraz chyba bym nie ochrzciła
-
Powiem Wam, ze w NFZ są równi i równiejsi. Pisałam Wam, ze na rezonans dzwoniłam po rożnych miastach, no i terminy były na październik-grudzień, niby w Opolu na wrzesień i dzis tam byłam i co? Po wywiadzie Pani sie nade mną zlitowała i termin na 23maja! Ha jak sie chce to się da
Ile Miszek ma pluszaków!!! No i gratuluje pierwszych kroczków :*
Nie pisałam Wam chyba jeszxze - wczoraj wybraliśmy sie do galeri, chwile mała posiedziała w wózku, a jak wyszła to szatan w nią wstąpił! Ganiała po całym sklepie, zaczepiała ludzi - jakos pan siedział i wystawił do niej rękę zeby dac cześć, a w drugiej miał książkę to mu tą rękę odepchnęła i ciach mu za tą książkę, w ogole nie chce za rękę byc prowadzona, na ręce tez nie chce, tylko sama i sama i to w odwrotna stronę niz ja, w reserved chodziła do wszystkich manekinów, w ccc chciała zrzucać buty, no diabel...nie ma szans isc z nią i z wózkiem
A fajne buciki dla dziewczynek w ccc takie baletki na rzepy za 30zl, a fajne bo mięciutka podeszwa, polecam! -
Zosia no to Florcia ma charakterek. niezalezna kobieta a tak serio to chyba większość dzieci tak ma jak nauczą się chodzić. Przecież dla nich to odkrywanie nowego swiata. Ja az się boję bi gdzie ja z brzuchem bede latać
-
Kuba tez zaliczył 2 sianiaki, 3 upadki w swoim zyciu na zeby, warge. ostatnio tak poleciał w kuchni na metalową rure. Chciał sie złapac , miał smoczek w buzi i przyjebał az zadzowniło niby krwi nie było no ale strach. Górna warga troche przetarta była i napuchła.
Kolezanka miała przypadek ze swoim synem prawie 2 letnim. Szalał w domu że az zeba jedybnke ukruszył. Co najlepsze nigdzie do dentysty nie mogła sie dostac az w koncu po 6 dniach meki w innym miescie dało rade. Mały jej płakał, jeczał. Okazało sie ze wdało sie zakażanie czy zapalenie i usuneli mu jedynke ! dentystka mówiła ze to juz ostatni dzownek bo mogło pojsc na całą górną szczeke i by miał wszystkich 8 zebów usunietych ... dlatego przy kazdym upadku na twarz boje sie zeby nic Kubie nie było.
Mój juz przemierza cała kuchnie, pokój leci jak wiatr zawieje. Obkreca sie , jak idzie to mówi aaaaaa ciagiem strasznie trzeba pilnowac bo on nie umie upadac na dupe albo na rece tylko leci na wszystko. Tyle razy by uderzył bokiem głowy albo na tył głóowy by [poleciał. Na nic nie uwaza i jedna osoba musi cały czas z nim siedziec i pilnowac bo inaczej to krzywde sobie zrobiKubuś
-
aaa i odebrałam dzisiaj Arke małe zainteresowanie znikome. Mysle ze jak bedzie starszy to sie zainteresuje. Ogólnie mówiąc podoba mi sie męzowi jeszzca bardziej sie podoba bo jak sie dorwał to gral na pianinku chyba nowy talent odkryl heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 20:16
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś