X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no trochę przegięcie. Zaproszenia z osobą towarzyszącą to się daje jak ktoś nie ma stałego partnera albo takim nastolatkom a nie ludziom którzy sa rodziną. Może nie na papierku ale rodziną. I u mnie zawsze dzieci się wpisuje a rodzic sam decyduje czy dziecko faktycznie zabierze. Właśnie po to żeby nie było nieporozumień.

Bagabaga lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miszka slodziaku rośnij otoczony miłością! Niech zawsze Twoja buzia sie uśmiecha i zdrówko dopisuje. A w tym szczególnym dniu dużo radości i zabawy! Wszystkiego najlepszego z okazji roczku! <3

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi - lubię to :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra ale co na to twój niemąż Tysiu? Jak skomentował? Idziecie czy nie idziecie?

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to już drugi falstart urodzinowy dla Miecha :)ha ha ha! przyjdzie do jego urodzin to nikt ku życzeń nie złoży wtedy :)

Oczywiście dziękuję i przekażę! :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj urodzinki ma Klara. Może e-ness zajrzy to składam najserdeczniejsze życzenia a małej kruszynki!

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no a ja bylam pewna ze Miszka! Cos mnie aie popitolilo. Ale mam ciazowego kalafiora to trzeba mnie wybaczyc :D

vayn, tysiaa93, Mamusia_synusia, Moniaa lubią tę wiadomość

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klarciu wszystkiego cudownego z okzaji roczku!

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne Lexi:) wybaczamy cię! Kalafior ciążowy oj jak ja go nienawidziłam - szczerym uczuciem nienawiści!

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klarciu! Sto lat! Usciski dla Ciebie i Mamy! Usmiechaj sie

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a mój mąż dostał pare lat temu zaproszenie od młodszego od siebie brata ciotecznego jak dizecko dopisany przy rodzicach hehe i jego 5 lat starsza siostra tez tak była napisana a oboje mieli pary ( czyt. My byliśmy razem ) i nawet jak przyjechał prosić to ja byłam :) także tego ... nikt nie poszedł :) nawet rodzice :)
    Klara 100 lat 100 lat !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 09:40

Moniaa lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• d84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam inne zdanie niż reszta :D
    jak my robiliśmy wesele to zapraszaliśmy dziec tyko najbliżej rodziny - od siostry lubego i od kuzyna który mieszka koło mojego domu rodzinnego i najbliżej kuzynki (u mnie to to co u większości brat/siostra cioteczna) od reszty nie. Jedna kuzynka tylko zadzwoniła że jej dzieci bardzo chcą przyjść to jej powiedziałam że spoko. I teraz jakbym robiła to zrobiłabym dokładnie tak samo. Najbardziej mnie wkurwi**** że przyszła do mnie kuzynka której nie zapraszałam i jeszcze z dzieckiem -żenada. Ona miała dwa śluby i mnie na żaden nie zaprosiła. A tego dziecka nie trawię. Nie oszukujmy się że lubicie wszystkie dzieci - mnie nie które doprowadzają do ******.

W październiku byłam na ślubie bliskiej koleżanki to mi powiedziała wprost że bez dzieci dla mnie to problem nie był. Ale mowiła że wiele osób im wprost powiedziało że jak to bez dzieci i poprzychodzili z nimi i nie było miejsca bo dzieci starsze ok 6 lat itp i siedziały na kolanach i przy moim stole kilka takich było i było nie wygodnie nawet mi bo było ciaśniej i zamiast się zrelaksować to tylko przepychanki tych dzieci że tego nie zje tamto siamto - a nie były to dzieci z ich rodziny. Ja mam zdanie że dzieci tylko z bliskiej rodziny albo te które się dobrze zna. Co innego jak ktoś nie ma z kim zostawć i nie ma wyjścia.
    Pamiętam też na naszym weselu jak tańczyliśmy naszą piosenkę i podchodzi teściu z dzieckiem na ręce i mówi że ono chce z moim lubym teraz tańczyć itp a my że nie teraz i oczywiście przepychanka bo dziecko w ryk - i tak nam zepsuło nasz taniec.

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli wesele jest dopiero pod koniec kwietnia więc akurat pogoda wtedy powinna być ładna :) E tam wkurzyłam się na sytuację i tyle. Dzisiaj wpada przyjaciółka i kogoś będą piekły uszy! :P

Ja pamiętam, że Misza świetuje jeden dzień przed Gabrysią, prawie jak bliźniaki urodzeniowe :D Baga Jacek stwierdził, że on nie wie jak się zaprasza i że jak nie będę chciała to nie pójdziemy. A ten koleś po prostu wyżej sra niż dupę ma :P Taki typ, że co to nie on... No i mnie to zaproszenie uraziło, żeby nie powiedzieć, że poniżyło. BO kuźwa co, mamy wspólne dziecko ale może zostawi mnie za miesiąc i na ślub pójdzie z inną laską, wrrrr!!! Już nie będę o tym myśleć bo sobie dzień spitolę :P

D z tym tańcem bardzo niefajnie :/ Szczególnie, że pierwszy taniec najważniejszy

Klarciu sto lat księżniczko :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 10:20

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klarciu sto lat :* zdrówka, szczęścia i pomyślności oraz mnóstwo uśmiechów :)

Tysia masz rację, zjebał zaproszenie. Os tow to pisałam u nastolatków zmieniających laski co tydzień, żeby nie było lipy. Umówmy się, dowiedzieć się nazwiska to nie jest problem, rozwiązuje to nawet 1 sms :/

D kurde niefajnie z tym tańcem :/ masz rację, niektóre dzieci to diabły wcielone, a rodzice mają to gdzieś...

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia my też mieliśmy zaproszenie w tamtym roku na listopadowe wesele. też było napisane ze ja z mężem. No ale my z dzieckiem przyszliśmy bo przecież nie zostawimy dziecka 180 km od nas :D
    Tesciowie też na tymsamyn weselu. Zresztą dużo dzieci było i młodzi też robili 2w1 chrzest i ślub :D chyba nie uważają że dziecko niecały rok to nie dziecko :D

Bagabaga lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny na spacerze obsrał nas doszczetnie jakiś ptak

tak mnie wkur*** bo zasrał cały śpiworek itp że stałam pod drzewem i się darłam "zdychaj pierdo*** ptaku"
    ludzie musieli miec ubaw.

Moniaa, vayn, tysiaa93, Tusiaa, dana222, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dxiewczyny gdzie sa jakies fajne promocje na pampersy ?

Tysia No to juz przegięcie jak nawet nie napisali na zaproszeniu Twojego imienia i nazwiska tylko osoba towarzysząca,brak pytań.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah Tysia ja chyba już spałam jak czytałam posta. Nie widziałam tego że zaprosili Jacka z osoba towarzyszącą :) szczyt szczytów, ja bym nogi nie postawiła na takim weselu. My jeszcze nie byliśmy małżeństwem, ale mieszkaliśmy razem to czy to z mojej strony czy Patryka zawsze zaproszenia były imienne na nas oboje.

Eh ale z nas rodzice. Pola ogląda teraz namiętnie baby first tv, swoją drogą serio fajne programy dla maluchów mają. No i co obejrzała 3 razy bajkę z wiewiórkami i nauczyła się bić brawo :D jakoś nam uciekło żeby jej tego nauczyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 14:38

Moniaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D no współczucia z tym wózkiiem i spiworkiem ... ale mega się uhahałam
    Jezusie co tu zajrze to zawsze na jakieś śmiechowe opowiściany trafię

d84 lubi tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śpiworek uprany się suszy

a na jakiej platformie jest ta baby first tv - ja u siebie na upc chyba nie mam

No zaproszenie jak os towarzysząca to żenada, zwłaszcza że Cię znają.

ja byłam na weselu gdzie było jeszcze bardziej żenująco. moja kuzynka z niemiec miała ślub w krakowie i zaprosili wszystkich co nie mieli slubu samych!!!!! np ja tam miałam 19 lat kuzyni po prawie 30 a i nawet brat pana młodego - niemca, sam a wszyscy mieli partnerów/partnerki ale bez ślubu. Na weselu kurde bawiłam się z księdzem hahha z braku laku :P, a o w nocy gdy wszyscy się bawili w najlepsze ciotka - matka ani młodej wstała i powiedziała że to koniec i dziękują :P poszliśmy do hotelu i wyobraźcie sobie że wszyscy nie mogli do czekać się śniadania bo byli głodni!!!

tysiaa93 lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
‹‹ 2495 2496 2497 2498 2499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ