Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki przychodze do Was z pytaniem , koncze karmienie piersia huuuuraaaa , moj Maximilian juz za chwilunie konczy rok ... ja od 7 miesiecy I 1 tydzien dokarmialam co prawda mlekiem / formula z similac dla kobiet karmiacych piersia , kaszke z rana robilam z similac organic ... ogolnie - moje dziecko dostawalo od paru miesiecy 50/50 , no ale , koncze juz te sciaganie mleka , po 12 miesiacu biezpiecznie mozna przechodzic na krowie mleko, ale jest przeciez do kupienia toddler formula , juz zaopatrzylam sie z similac I enfagrow , ale dokupilam jeszcze z koziego mleka kabrita , sobie wymyslilam , ze kaszke bede robic z koziej formuly, na wieczor toddler formula , w ciagu dnia zwykle krowie mleko? , wychodzi mi , ze to bedzie optymalnie duzo nutrients , vitamins I minerals , co Wy o tym myslicie ??? Ktos jest , kto bedzie decydowal sie na toddler formula???
O ile Maximilian wezmie krowie mleko , bo zdarza sie , ze dzieci nie chca , wyczytalam, ze mozna dosypywac ewentualnie scoop toddler formula do smaku I dzieci sie przyzwyczaja powoli ...
Ps. Moj Maximilian w Happy Days preschool ma sie okey aczkolwiek poplakuje troche z rana , pozniej ok , ale ja go nie daje na Cale dnie staram sie odbierac zaraz po drzemce miedzy 2 I 3 pm .
Lexi gratuuuuuuluje w ciazy jestes !!!!! Ba zazdraszczam ! U mnie wczoraj test pustyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 03:05
-
Evans dziękuje i Tobie życzę dwóch kresek jak najszybciej.
A co do karmienia. Nie bardzo wiem co tam i Was jest ale z tego co piszesz to toddler to mleko następne po roku. U nas większość mlek jest na bazie krowiego. Niestety kozie jest bardzo drogie i jest głównie dla alergików. Ale takie czyste krowie mleko to dopiero ok 1,5 roku 2 lat powinno die podawać bo może obciążać nerki. -
Hej Evans! ,najczescij nasze pijaja mleko nastepne nr 2-3 (2 do roku,3 po 1 roku), czesto na sniadanie badz na noc z kaszkami. Jestes tu chyba jedyna ktora tyle czasu sciagala wytrwale mleko-podziwiam! Moja mleko pije (w roznych posaciach- rano butla, w dzien jakis serek,na noc kaszka)
Na karmienie mlekiem krowim zadna z nas sie nie zdecydowala,chociaz daja niektore Dziewczyny nalesniki,budynie, ja dzis owsianke.
A kozie? Tez zadna z nas nie daje ale powiem Ci ze moja siostra w belgii od urodzenia syna karmila kozim i teraz druga corke tez kozim modyfikowanym karmi. U nas to koziego nawet w sklepach nie ma tylko przez internet mozna kupic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 08:49
-
Biedroneczko to jest dobry pomysl ale nie kazdy oferuje Ci pokój, nie zawsze da sie wynajac i do niani musi byc zasieg
Evans trzymamy kciuki
Vayn przezywam prawie to samo co Ty z Polą . Mimo , że Kuba zje swoja porcje mleka czy czegoś innego i widzi , że ktos je to jeczy i jeczy, łazi za Tobą, stoi przy jedzeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 09:35
Kubuś
-
Tusia ja wiem ze sa pary ktore robia wesela zeby jak najwiecej sie nachapac kasy dla siebie i maja w dupie gdzie goście beda spac,dla mnie to jest w ogole nie do pomyślenia aby zaprosić gosci na slub a spanie zeby opłacali i załatwiali sobie samo.No tragedia.Jeszcze kazdy gość niech przyniesie buteleke wódki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 09:56
-
No to, ze dziecka nie wpisali to tak sobie myślę, ze nie przemysleli, teraz jak to napisaliście to dopiero pomyślałam, ze ja dostałam zaproszenie na ślub teraz w lutym i tez nie ma Tymonka wymienionego i to od najlepszej kumpeli, tylko ze ja odrazu jej powiedzialam ze na poczatku będzie z nami Tymi i ona mówiła że to jasne przecież, więc to też przez przypadek albo uznała że dzieci nie trzeba wpisywać bo to oczywiste, ze z nami w pakiecie . Ale to ze wpisali Cię Tysia jako osobę towarzyszącą to masakra taka wiocha, ze brak słów. Jakbyście od wczoraj było razem... My np robimy bardzo kameralne wesele, sami najbliżsi i znajomych tych co nie mają stałego partnera zapraszamy samych - bo nie chcemy przypadkowych ludzi na weselu..zresztą to takie 'wesele' na 40 osób. A jak ktoś już jest z kimś w związku nie koniecznie malzenstwo to wiadomo że zaprosze z imienia i nazwiska.
A oto moj Tymi i jego nowa ulubiona zabawa w ganianego po chacie(proszę nie patrzeć na moja PASKUDNA kuchnie ktora jest przed remontem jeszcze nie zdążyliśmy i bałagan Tymonowy):
Biegam ♡: https://youtu.be/OlEWnMVDzC8tysiaa93, Lexi150, d84, dana222 lubią tę wiadomość
-
Baga sto lat uuuuu... fajne te drineczki....
Dobra wkręta do Mili na wesele hahahahahaha podoba mi się!
Tymi rządzi na forum! :*
Biedronko a Ty miałaś nas zabrać na Malediwy, które pewnie wygrałaś w tym konkursie... nawet nie pochwaliłaś się u nas zimową stylówą, czy jak to tam było...