Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuli 100 % nie dostajesz z pensji tylko ze średniej, którą wyliczasz z sumy WSZYSTKICH przelewów z 12 miesięcy jakie dostałaś od pracodawcy (łącznie z premiami, gruszą, 13 itd.). Na L4 dostawałaś więcej bo doliczane były też weekendy, czyli nie ok. 22-24 dni tylko 30 lub 31.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Tuli teraz na zasiłku dostaje się też za dni robocze które są co miesiąc w innym wymiarze i przez to też sa takie różnice. ja do tej pory też tak miałam róznice do 100zł maksymalnie.
Byłam w lidlu ale przebrane jak cholera wszystko więc kupiłam dresiki te co chciałam a spodenki juz inne17/2/2016 B
11/3/2018 I -
A miałam pisać że w końcu u nas nadszedł czas na szczeniaczka fp. Igor wczoraj wyciągnął go z kosza i potrafi z nim siedzieć po pół godziny i wciskać wszystko po kolei.
vayn lubi tę wiadomość
-
a te kredki znalazłaś +12ms czy kupiłaś +24? bo ja w końcu kupiłam najzwyklejsze świecowe ale od 12ms
za pierwszym razem zaskoczył to malowanie? ale się mu fajowo włoski podwijaja.
mój aktualnie ma fryzure jak czeski metal
u nas dalej piesek jest na nie co prawda umie wcisnąc serduszko ale to tyle i jakoś go to nie bawiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 17:17
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dziewczyny dałam dzisiaj kredki. Wybrał czerwoną pokazałam jak się bazgra u załapał. Teraz rysował zieloną sam. Oczywiście chce je jeść ale mu zabraniam. Są jak świecowe ale twardsze o wiele. Ze zwykłego papierniczego. Tej firmy:
http://static.pokazywarka.pl/l/j/n/edeb3b4fa57fffa26abbb0c80e6e291e_orig.jpg
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Baga ale Misza ma talent! Już nie wspomnę o włosach i booooskich rzęsach jejkuuuuu
mojej sąsiadki córeczka (5 tygodni młodsza od Księciunia) też ma takie rzęsy i jest taka piękna, że wygrała casting na twarz smyka
Jasio całuskiiiiii mały eleganciku kolejny modelWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 18:01
-
Tez pierwsze zauważyłam rzęsy a potem co robi Miszka, mały zdolniacha
Moj ma traktor dumela i bawi sie juz nim długo. Najbardziej lubi tit tit lub przewraca go kołami do góry i włącza zeby sie koła kręciły. Zwierzątka na razie średnio go interesują. Ja na listę zabawek na roczek dołączyłam jeszcze cos takiego http://www.smyk.com/zabawka-do-kapieli-zolwie-brzdace-tomy.html spodobał mi sie na filmiku na YouTube
-
ALe przystojniaki !
Ja kupiłam małemu coś takiego na urodziny mam nadzieje ze podejdzie http://m.emag.pl/smily-play-wieza-z-pileczkami-1-6-5905375817664/pd/DDH7P2BBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=PLA_All_Products&gclid=CKaB0vT_8dECFUtnGQodPbAOgg
A domek szczeniaczka uczniaczka i sorter klocków to ulubione zabawki jakbyście czegoś jeszcze szukałyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 19:14
-
dzięki dziewczyny za komplementy dla mojego małego, choć dzisiaj to nie jego święto.
Biedroneczka pewnie, że doklejam co dzień rano 2h leży plackiem aby mieć ten efekt. Hahahah
A serio to ja mam długie rzęsy, ale te to są po tacie. Jakbym miała go wam zobrazować to powiedziałabym "Chewbacca z rzęsami jak firanki"tulipanna lubi tę wiadomość