Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękujemy bardzo za życzenia i za pamięć! My wracamy z lidla kupiliśmy skarpety pościel kołdrę spodnie rajstopy dres tylko co Wy większe bierzecie jak to 86/92 największe na teraz jest. Wyprawka do żłobka prawie skompletowana? jedziemy po urodzinowa babeczke bo impreza dopiero w sobotę!
-
A no i się nie pochwalilam ale mój łobuz od kilku dni mówi mama. I nie przypadkowo jak do tej pory tylko po całe dnie krzyczy mama
No to Jasiek to kawał chłopaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 09:51
Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Jasia :*szkoda, ze nie jestesmy tak bogatym krajem, ze jak kto chce z dzieckiem zostac to spokojnie zostaje, a mąż zaiwania w fabryce i jest w stanie utrzymać cała rodzinkę bez problemu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySama mówiłąm o tej promocji w lidlu i o niej zapomniałam haha skleroza
Wczoraj Polkę odwiedził kolega.. boże dziewczyny jaki diabeł z niego. Właził sam na narożnik, na stół. Biegał mi po całym mieszkaniu, po narożniku też biegał i spadł. Bo ona się z nim tak bawi że sobie biegają po łóżku, ale spadł przy mnie i ja nie zdążyłam złapać. No obwiniam się dalej o to.
Niby 3 dni między nimi różnicy a straszna przepaść. Ten już sam biega od 2 miesięcy, na spacery bez wózka bo tak stabilnie chodzi.
Polkę mi uderzył, ile wrzasku było. Przytuliłam małą, myślę że będzie ok. To ta sobie zaszła po swoją plastikową łyżkę do lodów z którą się kąpie i mu łomot spuściła.
Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość