Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Jaśko! Do schrupania
Kri trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze :*
Mila Księciunio dostał na roczek takiego osiołka na biegunach i jest boski nie zajmuje tak dużo miejsca i dzidziol stabilnie siedzi, bo fajne są te oparcia tylko osiołek ma poważną wadę - grzywę Księciunio rwie na obie rączki Jeszcze super jest małpka i boski jelonek
Kurde dziewczyny kiepsko z tym powrotem do pracy Baga szkoda że Ci się nie opłaca na pół etatu, bo zawsze można zrobić aneks do umowy z zmniejszyć etat z całego.
Ja jestem na etapie kłótni o te 2 dni urlopu okolicznościowego, bo oczywiście nie chcą mi chujki przyznać. Walnęłam pismo na 2 strony podciągając nawet pod dyskryminację pod względem płci Oczywiście nie wracam tam, więc mogę walczyć -
Z tymi teściowymi nieraz masakra. Moja jest w porządku ale może tylko dlatego, że to NIEteściowa
Kri powodzenia!
Vayn trochę ćwiczeń i wszystko będzie w porządku
Ja mam wrażenie, że Gabrysia przespała całą noc bez pobudki ale pewna nie jestemTusiaa, Kri lubią tę wiadomość
-
Tak doczytałam i czegoś jeszcze poszukam może. Jakoś mój dzieć jest bardziej wymagający. A jeszcze dziś u mnie gluty po pas! I jakoś słabo się czuje.
A w sobotę impreza zjazd liceum po 15 latach... no mam nadzieje ze się kompletnie nie rozłożę ...
Ja jestem cepeeniarą i wciskam hot dogi wszystkim hahah ale ja to już raczej do swojej pracy nie wrócę. I tak trz mały mnie w niej tylko starania i stabilne zatrudnienie. -
Lexi no wyczułam miedzy nami nić porozumienia pracuję z dzieciaczkami nawet od przedszkola aż po maturę.
Ja tam do pań z żadnego urzędu nic nie mam. Ale to może dlatego ze mało mam do czynienia. Gorzej z paniami z poczty (mam nadzieję że żadnej z was nie obrażę) ani do policji z komornikami nie miałam styczności.... Ale taka pani ze stacji paliw... Normalnie ciśnienie mi sie podnosi.... Grrrrr.....
Hahahaha. Żartuje Monia. To trudna praca dla kobiety. Poza tym lubie not dogiLexi150 lubi tę wiadomość
-
Roberta skoro jesteś w TYM fachu to powiedz mi proszę co zrobić gdy babiszon ze skarbówki interpretuje po swojemu przepisy, oczywiście na niekorzyść podatnika co skutkuje olbrzymią karą + mega odsetkami? Tylko ona twierdzi inaczej niż infolinia, inne US, kancelaria podatkowa i prawna, baaaa, a nawet jej koleżanki z pokoju, jak ona była na urlopie.... Prukwa siedzi na dwóch krzesłach z tapirem pod sufit i myśli, że jest Bogiem.
Lexi, żeby pójść na nowe L4 musisz faktycznie wrócić na 1 dzień, który oczywiście bierzesz urlop na żądanie -
Nie nie ... statoil ... jak się zatrudniałam a to było ponad 10 lat temu ... hmm płaca spoko i warunki tez. Zmiany po 12 h, 3 osoby na zmianie i super. Nawet to tankowanie gazu jakoś nie bolało. Na chwilę obecną jest tak ze firma się sprzedała zresztą czeka nas rebranding. Zimny są 1 max 2 osobowe. Nocki masakra siedzi się samemu. Zmiany od 6 h do 12h ... także prawie codziennie w pracy.
A i jeszcze klYentela hahah no masakra czasem. Na przestrzeni moich przepracowanyCh lat mogę orzec ze jest coraz gorzej! Nie dość że coraz większy brak kultury to i debilizm się szerzy.
A i warunki są słabe. Kiedyś mieliśmy taka ocenę tajemniczego klienta ze znaliśmy pana z widzenie no i wiadomo było komu te parówki wciskać. A teraz jie dość ze nie chodzi w godzinach obleganych to i jeszcze może zawitać na taki cpn o 1 w nocy. I mu trzeba ZAPROPONOWAĆ 2 LUB 3 DODATKOWE PRODUKTY DOPASOWANE DO JEGO PITRXEB I SYTUACJI. Coraz więcej ludzi zrezygnowało z usług po wprowadzeniu tych nowych wymogów. Ja tam podchodzę na luzie do tych spraw i za raka słabą obsługę czyli 20% dostalam naganę a na 2 dzień zniosła im zwolnienie no i do dziś mnie nie widzą hahatysiaa93 lubi tę wiadomość
-
D mialam cc
No to ja mialam same prace zycia - sprzatalam w osrodku rehabilitacyjnym, pracowalam w barze/pizzeri, sklepie odziezowym i sklepie spozywczym w porcie gdzie Luby pracuje - to akurat fajna praca, bo zaraz obok woda, klimat szantowy itd. Mialam praktyki i staze w Urzedzie Miasta, Urzedzie Pracy i Urzedzie Gminy i to zdecydowanie nie dla mnie. Genralnie nie ma pracy jaka chcialabym wykonywac w mojej okolicy hehe. Moze lezenie i pachnienie?vayn lubi tę wiadomość
-
Baga ja wiedzialam ale pamietaj ze to 1000g a nie 1200
Tysia ta promocja juz była w tym tyg i zakupiłam 2 paki w pon razem z parówkami piratkami które były po 3,09 zł
A ja byłam az asystentką (ładnie mówiąc) w szkole specjalnej no i oprócz tego biegajac zarabiałam pare groszy na różne wydatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 22:50
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś