Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
d84 wrote:
Mari dziwki za cynk o alergologu już mam skierowanie bo na szczęście lux med ma opcję czat z pediatrą i od razu mi on-line wystawiła skierowanie.
Najlepszego dla Jasia!!!!
Buziaki u wszystkiego najlepszego Biedronko
gorgeous lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, no jak to??? Przecież przed KAŻDYM szczepieniem opiekun dziecka wypełnia kartkę A4 czy dziecko zdrowe, czy miało powikłania po wcześniejszych szczepieniach i inne pitu pitu. No i jedno z pytań jest o alergię na jajko. Na wszystkie są 3 odpowiedzi: tak, nie, nie wiem. Później podpisuje lekarz, że nie ma przeciwwskazań, a na końcu pielęgniarka wykonująca zastrzyk. Za każdym razem wypełniam. Moja koleżanka (w innej przychodni) też wypełnia
-
A ja mam doła. Moha mama miała przyjechać do jaska na urodziny ale przez grypę nie mogła. Miała przyjechać w środę i znów nie przyjedzie bo babcia w szpitalu wylądowała. I tak trochę nagle i nie za ciekawie. Nie mam jak pojechać bo jutro pójdziemy na szczepionkę odczekać trochę muszę i no w sumie też do osoby starszej o ile wyjdzie ze szpitala też nie za bardzo z małym dzieckiem jechać bo potrzebuje odpoczynku. Więc tak powiem że martwię się czy będzie ok, to szczepienie mnie dobija i jeszcze moje lakomstwo ito ile mi w weekend waga pokazała dobija mnie kompletnie. Wyglądam już jak potwór a moje łakomstwo popycha mnie dalej w dół. Eh musiałam się wyzalic.
-
O Kurrr ... a my mamy iść 1 marca na szczepienie ... a Wojtek to uczulenie na białko jajka to ma i to masakryczne. Kurde jutro dzwonię tam dzięki dziewuchy!
Byliśmy u ortopedy wszystko Ok , chodzenie za raczki powiedział ze hak nie prowadzam bo 6 godz dziennie to można
A ankiet ni hu hu pierwsze słyszę -
Ej no laski serio. Za każdym razem, przy każdej szczepionce (czy to obowiązkowe, czy np na rota) wypełniałam. Myślałam, że to normalne, taki standard ejjjjj... a może w ch... mnie robią i tylko info jakieś zbierają? Kurde teraz to nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 21:48