X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 wrote:
    oh jak się Jasiu ząbkami chwali :D
    Ma 8 i idą kolejne to pokazuje ile wlezie :P chociaż tutaj był w szoku z powodu ilości ludzi, więc raczej poważny był jak przystało na rocznego mężczyznę ;p

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny gdzie na ali, jak chcą mi oddać kasę klika się w sporze akceptuj. Przyszedł mi mail że mam kliknąć a nie mam żadnego "klikacza" w sporze ani w mailu.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W gazetce rossmana nie widzę tej promocji ale byłam dzisiaj w sklepie i zielone pampersy sa w promocji. Czwórki za 36,99pln za 64sztuki, czyli 58gr za sztukę

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn tak jestesmy we Włoszech,podróż super mała spała z pobudkami na cycusia :)

Ale teraz chyba jej brakuje wszystkich bo chodzi z pokoju do pokoju,marudzi popłakuje.

vayn lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 wrote:

Mari dziwki za cynk o alergologu już mam skierowanie bo na szczęście lux med ma opcję czat z pediatrą i od razu mi on-line wystawiła skierowanie.
    A Ty to mnie zawsze rozśmieszysz haha dziwki za cynk

Najlepszego dla Jasia!!!!

Buziaki u wszystkiego najlepszego Biedronko

gorgeous lubi tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę hahahha teraz to zauważyłam

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie! Dobrze, że chociaż Mari jedyna przytomna! ;) na tej ankiecie przed szczepieniem jest pytanie o alergię na jajko i pielęgniarka mi kiedyś powiedziała, że tamtych szczepionek to nie dotyczyło tylko tych po roku! O dżizas...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu jaka ankieta przed szczepieniem? :O

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też żadnej ankiety nie było :/ lekarka tylko zapytalala "wszystko je?" Może w domyśle czy alergii nie ma ale równie dobrze czy może wegetarianami nie jesteśmy... :/

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie zapytała tylko czy je jajko. Może też o alergię chodziło, ja odpowiedziałam nieładnie pytaniem na pytanie mianowicie czego ona nie je?
    No taka prawda haha :D

Kupiłam młodej spacerówkę na olx, taka aby była do aut

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwal się Vayn jaką, bo w związku z nadchodzącą wiosną ja również tkwię w spacerówkach.

atdc6iyei0o27of5.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My spacerówkę mamy, ale jednak wolałabym inną, tylko musiałabym tę opchnąć :(

dxom9vvj2dzo2yyb.png

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, no jak to??? Przecież przed KAŻDYM szczepieniem opiekun dziecka wypełnia kartkę A4 czy dziecko zdrowe, czy miało powikłania po wcześniejszych szczepieniach i inne pitu pitu. No i jedno z pytań jest o alergię na jajko. Na wszystkie są 3 odpowiedzi: tak, nie, nie wiem. Później podpisuje lekarz, że nie ma przeciwwskazań, a na końcu pielęgniarka wykonująca zastrzyk. Za każdym razem wypełniam. Moja koleżanka (w innej przychodni) też wypełnia

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam doła. Moha mama miała przyjechać do jaska na urodziny ale przez grypę nie mogła. Miała przyjechać w środę i znów nie przyjedzie bo babcia w szpitalu wylądowała. I tak trochę nagle i nie za ciekawie. Nie mam jak pojechać bo jutro pójdziemy na szczepionkę odczekać trochę muszę i no w sumie też do osoby starszej o ile wyjdzie ze szpitala też nie za bardzo z małym dzieckiem jechać bo potrzebuje odpoczynku. Więc tak powiem że martwię się czy będzie ok, to szczepienie mnie dobija i jeszcze moje lakomstwo ito ile mi w weekend waga pokazała dobija mnie kompletnie. Wyglądam już jak potwór a moje łakomstwo popycha mnie dalej w dół. Eh musiałam się wyzalic.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia iakas bajkę na dobranoc opowiadasz. Ja nigdy nic nie wypelnalam ani w jednej ani w drugiej przychodni.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Mamusia :) dobre! Ja pierwsze słyszę!

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh biedna Brusia. Współczuje. Pewnie tęsknisz za mamą i martwisz się o babcie. Wszystko będzie dobrze. Babcia wydobrzeje a mama przyjedzie i jeszcze będziesz miała jej dość:)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Kurrr ... a my mamy iść 1 marca na szczepienie ... a Wojtek to uczulenie na białko jajka to ma i to masakryczne. Kurde jutro dzwonię tam dzięki dziewuchy!
    Byliśmy u ortopedy wszystko Ok , chodzenie za raczki powiedział ze hak nie prowadzam bo 6 godz dziennie to można ;)
    A ankiet ni hu hu pierwsze słyszę ;)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no laski serio. Za każdym razem, przy każdej szczepionce (czy to obowiązkowe, czy np na rota) wypełniałam. Myślałam, że to normalne, taki standard :/ ejjjjj... a może w ch... mnie robią i tylko info jakieś zbierają? Kurde teraz to nie wiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 21:48

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u jaska te poliki nadal są takie szorstkie smarowane kilka razy dziennie. Nie je nic z mlekiem i jajkami a nadal ma jedyne to jeszcze kot w domu. Ale ma krostki takie ba udach szorstkie i przedramionach nie wiem od czego to.

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 2542 2543 2544 2545 2546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ