SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 wrote:
    oh jak się Jasiu ząbkami chwali :D
    Ma 8 i idą kolejne to pokazuje ile wlezie :P chociaż tutaj był w szoku z powodu ilości ludzi, więc raczej poważny był jak przystało na rocznego mężczyznę ;p

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny gdzie na ali, jak chcą mi oddać kasę klika się w sporze akceptuj. Przyszedł mi mail że mam kliknąć a nie mam żadnego "klikacza" w sporze ani w mailu.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W gazetce rossmana nie widzę tej promocji ale byłam dzisiaj w sklepie i zielone pampersy sa w promocji. Czwórki za 36,99pln za 64sztuki, czyli 58gr za sztukę

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn tak jestesmy we Włoszech,podróż super mała spała z pobudkami na cycusia :)

Ale teraz chyba jej brakuje wszystkich bo chodzi z pokoju do pokoju,marudzi popłakuje.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 wrote:

Mari dziwki za cynk o alergologu już mam skierowanie bo na szczęście lux med ma opcję czat z pediatrą i od razu mi on-line wystawiła skierowanie.
    A Ty to mnie zawsze rozśmieszysz haha dziwki za cynk

Najlepszego dla Jasia!!!!

Buziaki u wszystkiego najlepszego Biedronko

gorgeous lubi tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę hahahha teraz to zauważyłam

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie! Dobrze, że chociaż Mari jedyna przytomna! ;) na tej ankiecie przed szczepieniem jest pytanie o alergię na jajko i pielęgniarka mi kiedyś powiedziała, że tamtych szczepionek to nie dotyczyło tylko tych po roku! O dżizas...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu jaka ankieta przed szczepieniem? :O

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też żadnej ankiety nie było :/ lekarka tylko zapytalala "wszystko je?" Może w domyśle czy alergii nie ma ale równie dobrze czy może wegetarianami nie jesteśmy... :/

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie zapytała tylko czy je jajko. Może też o alergię chodziło, ja odpowiedziałam nieładnie pytaniem na pytanie mianowicie czego ona nie je?
    No taka prawda haha :D

Kupiłam młodej spacerówkę na olx, taka aby była do aut

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwal się Vayn jaką, bo w związku z nadchodzącą wiosną ja również tkwię w spacerówkach.

atdc6iyei0o27of5.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My spacerówkę mamy, ale jednak wolałabym inną, tylko musiałabym tę opchnąć :(

dxom9vvj2dzo2yyb.png

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, no jak to??? Przecież przed KAŻDYM szczepieniem opiekun dziecka wypełnia kartkę A4 czy dziecko zdrowe, czy miało powikłania po wcześniejszych szczepieniach i inne pitu pitu. No i jedno z pytań jest o alergię na jajko. Na wszystkie są 3 odpowiedzi: tak, nie, nie wiem. Później podpisuje lekarz, że nie ma przeciwwskazań, a na końcu pielęgniarka wykonująca zastrzyk. Za każdym razem wypełniam. Moja koleżanka (w innej przychodni) też wypełnia

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam doła. Moha mama miała przyjechać do jaska na urodziny ale przez grypę nie mogła. Miała przyjechać w środę i znów nie przyjedzie bo babcia w szpitalu wylądowała. I tak trochę nagle i nie za ciekawie. Nie mam jak pojechać bo jutro pójdziemy na szczepionkę odczekać trochę muszę i no w sumie też do osoby starszej o ile wyjdzie ze szpitala też nie za bardzo z małym dzieckiem jechać bo potrzebuje odpoczynku. Więc tak powiem że martwię się czy będzie ok, to szczepienie mnie dobija i jeszcze moje lakomstwo ito ile mi w weekend waga pokazała dobija mnie kompletnie. Wyglądam już jak potwór a moje łakomstwo popycha mnie dalej w dół. Eh musiałam się wyzalic.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia iakas bajkę na dobranoc opowiadasz. Ja nigdy nic nie wypelnalam ani w jednej ani w drugiej przychodni.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Mamusia :) dobre! Ja pierwsze słyszę!

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh biedna Brusia. Współczuje. Pewnie tęsknisz za mamą i martwisz się o babcie. Wszystko będzie dobrze. Babcia wydobrzeje a mama przyjedzie i jeszcze będziesz miała jej dość:)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Kurrr ... a my mamy iść 1 marca na szczepienie ... a Wojtek to uczulenie na białko jajka to ma i to masakryczne. Kurde jutro dzwonię tam dzięki dziewuchy!
    Byliśmy u ortopedy wszystko Ok , chodzenie za raczki powiedział ze hak nie prowadzam bo 6 godz dziennie to można ;)
    A ankiet ni hu hu pierwsze słyszę ;)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no laski serio. Za każdym razem, przy każdej szczepionce (czy to obowiązkowe, czy np na rota) wypełniałam. Myślałam, że to normalne, taki standard :/ ejjjjj... a może w ch... mnie robią i tylko info jakieś zbierają? Kurde teraz to nie wiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 21:48

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u jaska te poliki nadal są takie szorstkie smarowane kilka razy dziennie. Nie je nic z mlekiem i jajkami a nadal ma jedyne to jeszcze kot w domu. Ale ma krostki takie ba udach szorstkie i przedramionach nie wiem od czego to.

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 2542 2543 2544 2545 2546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ