Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja imprezuje jakies 2,5 tygodnia, ale dopiero od tygodnia jest to taka gruuuuba impreza i co lepiej (jakies 30 min max) to zaraz jeszcze gorzej.. Wczesniej bylo to tylko nieuzasadnione zmeczenie, wstawanie w nocy i problem z zasnieciem i lekkie zawroty glowy, teraz kazdy dzien to walka o przetrwanie
biegunka, mdlosci razy milion, zawroty glowy jak po paru glebszych, bol krzyza, klucie w jajnikach, wszechobecne i niewytlumaczalne zmeczenie oraz rozbrajajace zmiany nastrojow, a i nawet takiego kapcia w buzi mam jak na kaca 
Ale i tak kocham ten stan

-
gorgeous wrote:A mój mąż właśnie przysłał mi smsa, że widział w gazecie ogłoszenie - ktoś sprzedaje wózek z całym wyposażeniem. Mąż zapowiedział, że trzeba zadzwonić do tych ludzi... Zwariował

Kochana, mój kupił wczoraj łóżeczko z komodą, bo jego koleżanka sprzedawała na FB w super stanie śliczne
-
Zapomniałam napisać o położnej. Zapytałam o brak objawów bądź o ich ustępowanie. Powiedziała, że raz możemy wymiotowqć cały dzień a na drugi dzień czuć się 'nieciążowo' i to jest absolutnie normalne. należy się martwić kiedy wystąpi krwawienie plus ból brzucha. Kolejna wizyta za tydzień - u mnie w domu. Do Was też dziewczyny położne przychodzą do domów czy tylko w UK?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Ja dlatego żeby się źle nie czuć przedłużam rzęsy wiec z makijażem mam spokój . PolecamIriss wrote:No bardzo się cieszę

Kurde idę się ogarnąć, bo czuję się jak menel dziś
, coś z włosami zrobić trzeba i z facjatą
bo do ludzi czas wyjść dziś hahaha
a tak to wiecie, kanapa, dresik, kocyk i upięte włosy 
-
domiii wrote:Kochana, mój kupił wczoraj łóżeczko z komodą, bo jego koleżanka sprzedawała na FB w super stanie śliczne

O, to mężuś zaszalał!
Ja najchętniej szalałabym już na zakupach (no, może niedługo, jak mi już te wszystkie niefajne dolegliwości przejdą), ale myślę, że to chyba jeszcze duuużo za wcześnie. Co prawda, parę ciuszków mam, ale można je policzyć na palcach jednej dłoni. A Wy kiedy macie zamiar oddać się szaleństwom zakupowym?
-
gorgeous ja najchętniej już dziś poszalałabym na zakupach, ale też sama siebie hamuję, bo to przecież za wcześnie... Masę rzeczy już oblookałam w internecie i zawsze kiedy mam kupić-rezygnuję
Jakaś nienormalna jestem
-
Ja pewnie też się zacznę rozglądać jak będę juz po badaniu prenetalnym. Na razie jest to wszystko dla mnie tak odległe i nierealne, że staram się nawet żadnych łóżeczek i wózków nie oglądać.
Magdalenka czyli martwi nas tylko ból brzucha plus krew, sam ból brzucha jest ok?
doti- powodzenia na badaniu
-
Ja też kiedyś miałam 1:1 ale mam z natury bardzo mało rzes wiec teraz robie 8D efekt lepszy i rzes nie czuje bo są lżejsze i bardzo miękkie i elastyczneAnabel wrote:pati87 przedłużanie 1:1 boska sprawa, juz od roku mam spokój z makijażem
Ciekawe tylko do którego tygodnia dam radę wyleżeć -
Pati, ja miałam przedłużane przez kilka miesięcy w tamtym roku, i nagle po kilku miesiącach dostałam cholernego uczulenia... ropa się lała, nie mogłam oczu rozkleić, spuchnięte były tak że nie mogłam wyjść z domu przez tydzień... a robiłam ZAWSZE w tym samym salonie, bardzo dobrym z resztą...
Ale miałam 1:1 bo i tak przy pierwszym zakładaniu kobieta spędziła ponad 3h bo mam tyle rzęs i miałam zakładane chyba 14 czy 15 mm bo naturalnie mam 12
Chodziło tylko o wygodę
Doti trzymam kciuki!!!
A u mnie dzisiaj ostatni dzień 8-ego tygodnia
Jutro zaczynamy 9
Bianka* lubi tę wiadomość
-
pati87 o dobrze wiedzieć
Mi 1:1 akurat pasują mam dość dużo rzęs tylko krótkich i prostych. Ale wstajesz i "wyglądasz" hehe, tym bardziej teraz w ciąży trzeba dbać o siebie, zawodowo pracuję z ciężarnymi/ położnicami.. niektóre potrafią tak wyglądać że się wszystkiego odechciewa .. Na szczęście jest dużo wyjątków
-
magdalenka_ka wrote:Zapomniałam napisać o położnej. Zapytałam o brak objawów bądź o ich ustępowanie. Powiedziała, że raz możemy wymiotowqć cały dzień a na drugi dzień czuć się 'nieciążowo' i to jest absolutnie normalne. należy się martwić kiedy wystąpi krwawienie plus ból brzucha. Kolejna wizyta za tydzień - u mnie w domu. Do Was też dziewczyny położne przychodzą do domów czy tylko w UK?
Ja z Uk, ale i tu bywa różnie. Raz przychodzi do domu,innym razem ja odę do niej...i to w czasie jednej ciąży
Ale w sumie w każdej ciąży miałam inaczej
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Max tak powiedziała moja położna. Samo krwawienie też nie musi oznaczać nic złego, ale krwawienie połączone z bólem brzucha 'zazwyczaj nie jest dobrą wiadomością i należy szybko skontaktować się z lekarzem'.
Wy tu o zapuszczaniu hehe kiedyś nie będąc w ciąży obiecałam sobie, że przez całą ciąże będę o siebie dbać, bo nie chce wyglądać jak utrapiona matka polka. Ale w zeszlym tygodniu poszłam 3 razy bez makijażu do pracy. Szczęśliwie moja cera w ciąży jest idealna
Dziewczyny kiedy planujecie jakieś zakupy dla siebie? Mam na myśli ciążowe ciuszki...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Iriss ja nawet nie mam na myśli nie wiadomo jakich makijaży czy cudów wiadomo że każda kobieta inaczej się czuje ale niektóre Panie boją się nawet prysznica i mydła..
czasem trafi się pacjentka która wykapana, pachnąca leży na sali w ładnej koszuli z uczesanymi włosami to aż chcę się wchodzić :)ja uważam że higiena osobista przede wszystkim.