X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti ja też ściskam :)

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sciskam kciuki Doti !:-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja imprezuje jakies 2,5 tygodnia, ale dopiero od tygodnia jest to taka gruuuuba impreza i co lepiej (jakies 30 min max) to zaraz jeszcze gorzej.. Wczesniej bylo to tylko nieuzasadnione zmeczenie, wstawanie w nocy i problem z zasnieciem i lekkie zawroty glowy, teraz kazdy dzien to walka o przetrwanie :-D biegunka, mdlosci razy milion, zawroty glowy jak po paru glebszych, bol krzyza, klucie w jajnikach, wszechobecne i niewytlumaczalne zmeczenie oraz rozbrajajace zmiany nastrojow, a i nawet takiego kapcia w buzi mam jak na kaca :)
    Ale i tak kocham ten stan <3

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti kciuki zaciśnięte! :)

U mnie dziś też jak po imprezie, właśnie wciskam zupkę i zastanawiam się jak długo zostanie w żołądku... Ale liczę na to, że zostanie ;)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Cynamonowa Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę w biurze, i odliczam minuty do wyjścia. Jeszcze ok 40 min zostało, a ja zasypiam na siedząco. Znów droga powrotna do domu będzie z drzemką. Jak ja lubię przysypiać w komunikacji miejskiej ;)

Doti czekamy na wieści :)

qb3ckqi1kauxi3zl.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    A mój mąż właśnie przysłał mi smsa, że widział w gazecie ogłoszenie - ktoś sprzedaje wózek z całym wyposażeniem. Mąż zapowiedział, że trzeba zadzwonić do tych ludzi... Zwariował :)

Kochana, mój kupił wczoraj łóżeczko z komodą, bo jego koleżanka sprzedawała na FB w super stanie śliczne :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę i czekam i czekam.. Dalej niech przychodzi i juz mnie przyjmie no ja niecierpliwA jestem hihihihi

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Cynamonowa Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss super :) Też by mnie taka wiadomość ucieszyła, mniej odliczania przynajmniej =D

qb3ckqi1kauxi3zl.png
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam napisać o położnej. Zapytałam o brak objawów bądź o ich ustępowanie. Powiedziała, że raz możemy wymiotowqć cały dzień a na drugi dzień czuć się 'nieciążowo' i to jest absolutnie normalne. należy się martwić kiedy wystąpi krwawienie plus ból brzucha. Kolejna wizyta za tydzień - u mnie w domu. Do Was też dziewczyny położne przychodzą do domów czy tylko w UK?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    No bardzo się cieszę :)
    Kurde idę się ogarnąć, bo czuję się jak menel dziś :P, coś z włosami zrobić trzeba i z facjatą :P bo do ludzi czas wyjść dziś hahaha ;D a tak to wiecie, kanapa, dresik, kocyk i upięte włosy :D
    Ja dlatego żeby się źle nie czuć przedłużam rzęsy wiec z makijażem mam spokój . Polecam :)

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    Kochana, mój kupił wczoraj łóżeczko z komodą, bo jego koleżanka sprzedawała na FB w super stanie śliczne :)

O, to mężuś zaszalał! :) Ja najchętniej szalałabym już na zakupach (no, może niedługo, jak mi już te wszystkie niefajne dolegliwości przejdą), ale myślę, że to chyba jeszcze duuużo za wcześnie. Co prawda, parę ciuszków mam, ale można je policzyć na palcach jednej dłoni. A Wy kiedy macie zamiar oddać się szaleństwom zakupowym? :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous ja najchętniej już dziś poszalałabym na zakupach, ale też sama siebie hamuję, bo to przecież za wcześnie... Masę rzeczy już oblookałam w internecie i zawsze kiedy mam kupić-rezygnuję :D Jakaś nienormalna jestem :D

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • Anabel Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 wrote:
    Ja dlatego żeby się źle nie czuć przedłużam rzęsy wiec z makijażem mam spokój . Polecam :)

pati87 przedłużanie 1:1 boska sprawa, juz od roku mam spokój z makijażem :) Ciekawe tylko do którego tygodnia dam radę wyleżeć

Don't Give Up.. <3

eikt9jcgc6uk0mji.png
  • Max Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie też się zacznę rozglądać jak będę juz po badaniu prenetalnym. Na razie jest to wszystko dla mnie tak odległe i nierealne, że staram się nawet żadnych łóżeczek i wózków nie oglądać.

Magdalenka czyli martwi nas tylko ból brzucha plus krew, sam ból brzucha jest ok?

doti- powodzenia na badaniu ;-)

15.06 - 128,3
    17.06 - 370,6

xnw4csqv9cg1u5ee.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabel wrote:
    pati87 przedłużanie 1:1 boska sprawa, juz od roku mam spokój z makijażem :) Ciekawe tylko do którego tygodnia dam radę wyleżeć
    Ja też kiedyś miałam 1:1 ale mam z natury bardzo mało rzes wiec teraz robie 8D efekt lepszy i rzes nie czuje bo są lżejsze i bardzo miękkie i elastyczne

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, ja miałam przedłużane przez kilka miesięcy w tamtym roku, i nagle po kilku miesiącach dostałam cholernego uczulenia... ropa się lała, nie mogłam oczu rozkleić, spuchnięte były tak że nie mogłam wyjść z domu przez tydzień... a robiłam ZAWSZE w tym samym salonie, bardzo dobrym z resztą...
    Ale miałam 1:1 bo i tak przy pierwszym zakładaniu kobieta spędziła ponad 3h bo mam tyle rzęs i miałam zakładane chyba 14 czy 15 mm bo naturalnie mam 12 :D
    Chodziło tylko o wygodę :)

Doti trzymam kciuki!!!

A u mnie dzisiaj ostatni dzień 8-ego tygodnia :) Jutro zaczynamy 9 :)

Bianka* lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Anabel Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 o dobrze wiedzieć :) Mi 1:1 akurat pasują mam dość dużo rzęs tylko krótkich i prostych. Ale wstajesz i "wyglądasz" hehe, tym bardziej teraz w ciąży trzeba dbać o siebie, zawodowo pracuję z ciężarnymi/ położnicami.. niektóre potrafią tak wyglądać że się wszystkiego odechciewa .. Na szczęście jest dużo wyjątków :)

Don't Give Up.. <3

eikt9jcgc6uk0mji.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka wrote:
    Zapomniałam napisać o położnej. Zapytałam o brak objawów bądź o ich ustępowanie. Powiedziała, że raz możemy wymiotowqć cały dzień a na drugi dzień czuć się 'nieciążowo' i to jest absolutnie normalne. należy się martwić kiedy wystąpi krwawienie plus ból brzucha. Kolejna wizyta za tydzień - u mnie w domu. Do Was też dziewczyny położne przychodzą do domów czy tylko w UK?

Ja z Uk, ale i tu bywa różnie. Raz przychodzi do domu,innym razem ja odę do niej...i to w czasie jednej ciąży :) Ale w sumie w każdej ciąży miałam inaczej ;)

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Max tak powiedziała moja położna. Samo krwawienie też nie musi oznaczać nic złego, ale krwawienie połączone z bólem brzucha 'zazwyczaj nie jest dobrą wiadomością i należy szybko skontaktować się z lekarzem'.

Wy tu o zapuszczaniu hehe kiedyś nie będąc w ciąży obiecałam sobie, że przez całą ciąże będę o siebie dbać, bo nie chce wyglądać jak utrapiona matka polka. Ale w zeszlym tygodniu poszłam 3 razy bez makijażu do pracy. Szczęśliwie moja cera w ciąży jest idealna :)

Dziewczyny kiedy planujecie jakieś zakupy dla siebie? Mam na myśli ciążowe ciuszki...

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • Anabel Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss ja nawet nie mam na myśli nie wiadomo jakich makijaży czy cudów wiadomo że każda kobieta inaczej się czuje ale niektóre Panie boją się nawet prysznica i mydła.. :/ czasem trafi się pacjentka która wykapana, pachnąca leży na sali w ładnej koszuli z uczesanymi włosami to aż chcę się wchodzić :)ja uważam że higiena osobista przede wszystkim.

Don't Give Up.. <3

eikt9jcgc6uk0mji.png
‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ