Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila bądź silna !
To słuchajcie tego : słyszałam teraz o lasce która po porodzie wogle nie chciała karmić nawet nie przestawiała dziecka bo uwaga uwaga: dziecko za bardzo zżyje się z nią a nie po równo z tatą ale trzeba mieć mózg chyba o laktatorach nie słyszała Haha
A odbiegając od tematu : macie jakieś sposoby na katar ? Nasivin już długo daje a mały ma katar już kurczę 3 tydzień ;( my tez zagluceni ... -
Mila slonce,nie planuj narazie żadnego ślubu skoro tak u Was jest nieciekawie,po co pozniej po sadach sie ciagac.I nie mysl ze to ten jedyny moja siostra i kolezanka tez tak mowily az w koncu powiedzialy dosc i sa dzis kochane przez swoich facetów i szczesliwe.I mowia jakie byly glupie ze szybciej nie skonczyly tego i ze myslaly ze to ten jedyny i ze innego nie pokochają. Tak jak dziewczyny pisza jestes piekna i mloda i zasługujesz na kogos normalnego.Pamietaj zycie jest jedno i trzeba sobie je tak ulozyc zeby byc w nim szczęśliwym.Trzymam kciuki :*
-
Już miałam się chwalić ze pokonaliśmy katar i infekcje oka bez wizyty u lekarza a mój dziubek dzisiaj wstaje i szczeka jak pies a przy tym tym wydobywa mu się jakieś rzężenie i płacze zaraz po jakby go gardło bolało:( niech ta wiosna już przychodzi!
Monia zaraziłas mnie. Gorączkę mam i wszystko mnie boli a na gardło nie pomaga nawet tantum verde i neo angin. Dziękuję !
Kri a próbowałaś wszystkiego? Oczyszczanie noska, maść majerankowa, aromactiv, olbas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 16:16
-
A robiliście juz cytologię po porodzie. Bo ja taka niedoczytana jestem i pamietam ze na cytologię najlepiej przychodzić 5-6 dni po @ (tak mowila pani ktora rejestrowała w przychodni) a jak ńie mam jeszcze okresu? To ma jakieś znaczenie? Bo w ciazy przeciez normalnie robiono cytologię a wtedy wiadomo ńie ma sie @. Wolałabym ja zrobic przed powrotem do pracy, bo potem bedzie coiezko sie umówić
-
dana ja robiłam już cyto 2 razy bo robie co pół roku. I pierwszą robiłam w maju 2016 jak okresu w ogóle nie było, druga w listopadzie jak miałam plamienia. Oni zapiszą że nie miesiączkujesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 17:29
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mi gin powiedział ze mam przyjsc po pierwszym okresie a poszłam meega poxno bo chyba w stycznmiu hehehe
Baga nie chce Cie straszyc ale moze to byc krtań u nas przez 1,5 dnia tak sie szybko rozwineło że poszło na oskrzela i najlepiej jak dziecko u lekarza zacznie płakac i kaszlec od razu bo inaczej nic nie stwierdziKubuś
-
Kri na isofixie opcja przód tył to axkid re.... (coś podobne do rekin)
Dana ja też już robiłam. Nie zwracam uwagi na dokładne dni tyle idę na oko w połowie cyklu a jak nie masz @ to tym bardziej nie wcelujesz wiesz oni każą obliczać te dni bo przy okresie mogą wychodzić przekłamania
Kri lubi tę wiadomość
-
Miszka, Wojtusiu zdróweczka chłopaki!
Ja tak piszę że podziwiam bo Igor do 3 msc miał tylko 2 karmienia w nocy a do 6 jedno. Po 6 msc przestał jeść w nocy. I pamiętam że jak wstawałam tylko ten jeden raz to rano nietomna byłam. Ciekawe jak to z drugim będzie.
Dziś byłam na wizycie. Maluszek pięknie rośnie, macha rączkami i nóżkami no i nie da się ukryć że chłopaczek.Tusiaa, Mamusia_synusia, vayn, dana222, tysiaa93, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
D pytałam na ostatniej wizycie co z tą blizną to powiedziała że dopiero w 3 trym będzie kontrolować. A na następnej wizycie będę miała dopochwowe usg żeby zmierzyć szyjkę to poprosze żeby zerknęła.
Z tego co wiem to u mnie będzie cc. Ponoć jeżeli nie minęło 2 lata od ostatniego cc to nie ryzykują. Chyba żebym się uparła na sn ale nie będę -
ja nawet jak bym miała poród za 10 lat to już tylko cc będę mieć rzez ten defekt.
Ale mi to odchudzanie ie idzie, cały czas mam ochotę na słodkie, a przed ciążą w ogóle jeść nie musiałam, a teraz masakra. Ale się trzymam i jem tylko w weekend.
Udało mi się popołudniu nie dać cycka, był ryk a raczej histeria ale udało się go po 5min uspokoić. W dzień hrabia raczył spać aż 30mini poszedł teraz spać o 19.1417/2/2016 B
11/3/2018 I -
Trzymajcie za nas kciuki bo jutro jedziemy pociągiem. Dziś gotowalam rano mężowi obiady co by nie umarł z głodu. I jestem gotowa na wyjazd ostatni długi przed powrotem do pracy. Muszę jechać się ogarnąć do pracy. Włosy pazokcie ciuchy.trza się postawić do pionu. Wszystko do żłobka podpisane jesteśmy gotowi.
d84, vayn, Mamusia_synusia, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Kri wrote:NO właśnie wszystko już kurczaki robiłam ....
a znowu kat o fotelik ... czy któraś na cybex sirona? Albo jakiś montowany tyłem na isofixie z możliwością przodem ?
Maxi cosi axissfix. Przypadkiem źle dotknęłam na telefonie ale przydało sieKri lubi tę wiadomość