Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny kochane jestescie, co ma być to będzie. Już swoje wyryczalam teraz czas na zmiany. Albo on się zmieni albo ja zmienię całe życie.. Pisałam że to ten jedyny, bo my już kiedyś się rozstalismy, na jakieś 9 miesiecy i byłam w tym czasie nawet z innym..i co? Nie było dnia zebym nie myślała o nim.. całe 9 miesiecy ryczalam . Z nim źle, bez niego jeszcze gorzej heh.
Brusia poprosimy foto z wielkiej wyprawy
No ja to na pewno dzisiaj będę pachnieć.. ehe jak co roku poszlabym sobie chociaż do fryzjera, żeby sama sobie dobrze zrobić, ale NieLuby do wieczora w pracy.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Moniaa zła wiadomość rogal został schowany dziś rano, tak żeby go nie widział
Ciekawe co wymyśli hahah. W każdym bądź razie likwidujemy kp dzienne tak żeby było tylko 1.
Biedronka jak Sofijka znosi Twoją nieobecność w dzień?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 09:43
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyD ja nie pachniałam tym o czym napisałaś Polka na szczęście nie miała takich rewolucji
W ogóle trochę mi żal, że ona tak szybko rośnie, że ten czas tak ucieka ale z drugiej strony tak szczerze nie chciałabym wracać do tego co było Mój dorosły dzidziuś
Kri axkida też biorę pod uwagę, ale co nam będzie pasować do samochodu to już całkiem inna bajka. Wezmę to co poleci -
Vayn a zależy Ci na tym aby dziecko później miało więcej miejsca na nóżki ? Bo jedne foteliki są takie co można bardziej odsunąć od kanapy a drugie takie ze tylko blisko są kanapy . To zależy jak długo chcesz wozić Poluske tyłem. A będziecie kupować obustronnie montowany czy tylko tyłem ?Kubuś
-
Dziewczyby wszystkiego dobrego :*
Tylko na szybko przeleciałam co pisaliście, w ogole nie mam jak poczytać, bo moje dziecko tak rozrabia że masakra!! Wczoraj juz weszła na meble...ciagle chodzić krzyczy i krzyczy niczym sie nie zajmie, a jesli juz to wlasnie demolką, zabawek nawetnie rusza no i w nocy budzi sie co godzina...jestem po prostu wykończona strasznie daje mi w kość ostatnio
Lexi super, że dzidzia rośnie zdrowo
Wczoraj dowiedziałam sie, ze moja najlepsza kolezanka z lo jest w 5tc a na fb ci chwile ktos sie chwali bejbikiem, ale to chyba ten wiek juz przychodzi, że wszyscy sie decydują w koncu
-
http://static.pokazywarka.pl/g/9/u/107566e285718ee352b86c9b1de54035_orig.jpg
http://static.pokazywarka.pl/w/r/2/201b02decf3b99f80b3a6e1251a0b658_orig.jpg
http://static.pokazywarka.pl/z/h/u/d711f6291eb136bbd899b8511cfe187e_orig.jpg
Pochwale sie-noja Corka Demolka ktorej tatus wczoraj na takie cuda pozwolil i moje swiezo wsiane pomodory:)
Najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla Kobiet Duzych i Kobietek Malutkich:)
d84, Moniaa, dana222, vayn, Lexi150, Tusiaa, Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ja tez na początku pomyslałam ze to muffinki
Dziewczyny jak Wam faceci nic nie kupią to zamówicie sobie taki zestaw bielizny
https://pl.aliexpress.com/item/French-high-end-brand-sexy-T-pants-romantic-temptation-lace-bra-set-young-women-underwear-set/32369409361.html?spm=2114.13010608.0.0.mKVRWt
Był polecany na fb, rozmiary zgodne z naszymi. Ja sobie wzięłam większy pod biustem bo tak wyszło z tej tabelki i jest ciut za duży wiec mogłam wziac moj rozmiar standardowy. Jakościowo miły w dotyku
-
nick nieaktualnyTusia my mamy pochyłą kanapę w samochodzie więc fotelik będzie sporo odsunięty od oparcia. Ty chyba też masz taki samochód nie? Fotelik tylko tyłem
Nie wiem co te dziaciaki mają z papierem. Ja dzisiaj sprzątałam pół rolki papieru toaletowego z pokoju bo tak go poszarpała Połowa wepchnęła pod narożnik, ale to już mąż się będzie gimnastykował i wyjmowął -
D corcia dobrze znosi moja nieobecnosc,jak wracam to mam wrazenie ze to ja bardziej tesknilam jak ona jak wychodze daje mi buzi i macha mowiac pa-pa,dzis lekko sie buntowala ale wyszlam za drzwi i przestla.
Moj maz juz o 24 postawil w kuchni trzy piękne bukiety,zauwazylam bo bylam sie napic wody
Alezzzz mamy pogodę auuuuuu
Moja mnie bije pilotem po glowie i czeka az powiem ała i sie cieszy,i pozniej siebie tlumacze jej ze tak nie wolnoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 12:40
-
Biedroneczka29 wrote:Lexi tutaj nie ma nic do podziwiania dla mnie kp jest to cos niesamowicie pięknego,u mnie mala nigdy nie wisiala na cycku po godzinie czy dwie jak to u niektórych dziewczyn,zjadla ile chciala i koniec,trwalo to z 10 minut,tak samo nie wkłada raczek pod bluzke itp. A ze w nocy sie budzi 4 razy to nie oznacza ze jakby byla karmiona mm to by spala cala noc,duzo jest takich przypadków,ze mimo mm dzieci sie budza.Dla mnie cycowanie jest czyms magicznym i bardzo wygodnym.Mala budzi sie wystawiam cyca i mala zaraz spi,a jakbym miala za kazdym razem biegac do kuchni i mleko szykowac to juz w ogole pol nocy bym nie spala,zanim mleko by sie przygotowało to dziecko by sie rozespalo.Wiem jak to wyglada bo jak mialam poranione sutki to bylam zmuszona mala na tydzien odstawic.Dla mnie to byla jakas masakra.No i nie rozumiem kobiet ktore moga karmic piersia dac swojemu dziecku to co najlepsze to karmia mm,ale wiadomo kazdy ma na to swoj poglad.Ja juz przezywam,ze jeszcze troche i bede musiala mala odstawic.Obecnie cycujemy sie raz dziennie.Oczywiscie to nie jest "atak"na Ciebie tylko ogolnie pisze.
Na dwor nie idziemy:)
Agulineczka ja tez cycuje raz dziennie i jak to wyglada u Ciebie nadal masz duzo mleka??? Bo u malo i mam wrazenie ze coraz mniej.Mala sie denerwuje.
Biedroniu u mnie dokładnie to samo Też bardzo lubię karmić i uważam, że to najlepsze co może dac mama dziecku. Moj synek też nigdy nie wisiał na piersi godzinami, najadał się i koniec, nie szuka cycusiów pod ubraniem. Nigdy tez nie traktowałam karmienia jako sposobu na uspokojenie dziecka, może tez dlatego. Widzę u kolezanek,że stosowanie takiej metody to nic dobrego, bo jesli dziecko zaczyna sobie nie radzić z emocjami pierwsze co, to szuka i domaga się piersi, ale nie w tym rzecz. U mnie początki karmienia były bardzo trudne. W szpitalu po porodzie musialam zostać tydzien czasu, bo Maly miał podwyzszone crp i czekali czy samo zacznie mu spadac czy maja mu podac antybiotyk. Bylam tam caly czas sama, bo był brak odwiedzin przez epidemię grypy. Mąż tylko dostawał zdjęcia, a synka widział dwa razy - raz, bo był przy porodzie i drugi raz jak na momencik wyszłam z Małym do drzwi wejsciowych na oddział połozniczy, bo na sam oddzial mąż po porodzie nie mógł juz wejsc. Więc sam stres zwiazany z taką sytaucją nie sprzyjał rozkręceniu laktacji, Małego dokarmiałam mm. Po powrocie do domu walczyłam z poranionymi az do krwi brodawkami, ale że jestem uparta bestia i pragnęłam kp nie poddawałam się. Kupiłam nawet laktator elektryczny, który poleciła Lexi Dobry wybór -> Lexi dziękuję I męczyłam te piersi w dzien po kazdym karmieniu i w nocy... I sie udało. Mleka zaczęło przybywać, Młody nauczył się ssac, butelka poszła w kąt. I tak karmię do tej pory. Więc teraz jestem z siebie bardzo dumna. Wcale nie potępiam kobiet, które karmią mm, z jakiś powodów, ale jeśli ktoś od razu przechodzi na mm i nawet nie próbuje to już nie jest to wg mnie dobre podejście.I czasami drażnią mnie komentarze typu po co tak dlugo karmisz, etc i to zazwyczaj z ust kobiet, ktore nie wlozyly wysilku, by karmic piersią, bo przeszły na łatwiznę. Może i na początku jest łatwiej zrobić mieszankę niż masakrowac piersi, ale pożniej kiedy juz wszystko wraca do normy to tak jak pisalas jest to wygodniejsze. Dziecko nie zdazy sie w nocy dobrze wybudzic, tak jak w przypadku robienia mm. No chyba, że ktos zaopatrzyl sie w podgrzewacz kolo lozka
Pytałas o ilość mleka. Pewnie, że się zmniejszyła. Kiedys po 5h niekarmienia miałam dosłownie kamienie i mleko samo zaczynało lecieć, biustonosz mokry. Teraz mamy czasami nawet 10h przerwy i tylko lekko czuję piersi. Ogólnie zrobiły się miękkie no i mniejszevayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚