Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDana u nas też Polka stawia krzywo jedną stópkę i też nie lubi jak z nią ćwiczę
Lexi super tacy mężczyźni w domu to skarb!
Kubuś przystojniaczek :*
Co do fotelika to mam nadzieję, że poświęci nam tyle czasu ile trzeba i przymierzymy więcej niż jeden Ogólnie fajny gość się wydaje, piszemy sobie smsy haha o masakrotysiaa93 lubi tę wiadomość
-
A więc to my. Podróż minęła nam spokojnie ale obawialam się rano najgorszego mega maruda więc myślałam że będzie ryk ale nie oglądał podziwial poczytal pospal godzinę i przesiadka w sumie niepitrzebnie mama po mnie wyjechała do Torunia. Bo ludzie pomocni. Byłam pod ogromnym wrażeniem dworca dawno tam nie byłam. Wszystko zwiedziliśmy. Jutro intensywny dzień. Więc podróż z wózkiem dzieckiem i wielkim turystycznym plecakiem mi nie straszna nawet arke do babci zabraliśmy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 21:06
Lexi150, d84, Mila920, vayn, Mamusia_synusia, Tusiaa, tysiaa93, dana222, Kri, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Ale fajni chłopcy
Tusia ja cały czas kupuję Żywiec zdrój bo chyba ma najmniej minerałów. Tylko nie wiem kiedy przestać gotować i podawać bezpośrednio z butelki
Vayn w tych sklepach są tak nakręceni, że bez obaw, zamontują Ci tyle fotelików ile zechcesz -
Ale fajnie Lexi Ja też juz bym chciała buciki mojemu kupić, ale on coś się nie garnie do chodzenia. Jakiś czas temu lubił chodzić za rączki i sam się domagał (wiem, że się nie powinno tak dziecka prowadzić), a teraz to coś mu się odmieniło i najchętniej raczkuje. Także butów póki co nie mam po co kupować.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ale odważnie samej z dzieckiem w podróż ja to nawet sama z nim nie byłam nigdzie samochodem hehe
Co do wody to Żywiec zdrój przeważnie albo inną źródlana ale do picia już się jej nie gotuje ...
Kurczę dałam małemu na śniadanie w wczoraj kanapkę z szynka i dziś cała buzi zsypanana czerwono kurde ny to jedzenie jak na początku kaszki i warzywka ... -
Igor już dzis cały pokój przechodzi sam
A jak nie jutro to dopiero za 2 tygodnie moglibyśmy pojechać więc wole wcześniej to załatwić. Z reszta ja cieszę się jak głupia na samą myśl. Mój chłopczyk już taki dorosłyvayn, Mamusia_synusia, Kri lubią tę wiadomość