X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • d84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mój przyszedł z pracy i mi powiedział że chciał kupić mi kwiatka w kwiaciarni pod blokiem ale tam się tylko dało karta płacić a on biedny gotówki nie miał. Dodam że bankomat jest przy wyjściu z kwiaciarni!!!! no ale cóż będzie musiał odpokutować czymś droższym heh

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur.... mały wstał i całe ciało ma zasypane dziś ;( kurrr... czego tak . Od tej szybnki. Dałam tez kalafiora takiego sklepowego fuck
    Bo tydzień temu miał gorączkę na te trzydniowke za późno co? Kurde co tu robić oprócz wapna i fenistilu?
    Jak nie urok to sraczka

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D no to miałaś przygodę!

Dostałam od męża czekoladę a z pracy ogromny bukiet

A ja Wam napisze inna historie jak o mało sie nie udusilam. Siedziałam u byłego chłopaka w domu, byla nuda wiec poszłam do łazienki i wzielam kolorowe waciki jego mamy i tak zeby nie widział układałam mu takie kolorowe pasemka na włosach (miał długie). Jak juz sie naukladalam to sie skapnął i wkurzył i chciał mi tem wacik do buzi wsadzić ja sie broniłam ale ze śmiechu zassałam go i wleciał mi do drug oddechowych? Czy gdzieś Że zatkał dopływ powietrza i sie zaczęłam dusić. Na szczęście pod wpływem wilgoci wacik nasiąknął i sie zmniejszył i go odkaszlnęlam ale tez całe życie przed oczami :P w ogole z tym chłopakiem to miałam takie historie że mozna by było ze śmiechu paść

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igor brawo! Wojtek zaprzestał chodzenia a dokładniej prób jakos nie chce ;)
    Biedronka my myjemy elmex od pierwszego zęba z aminofluorkiem ale codziennie ja nie myje ta pasta w końcu to chemia

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D mojemu też kiedyś zdarzało się tak zrobić i mówił że chciał kupić. Jak dostał opr za drugim razem to teraz wychodzi z pacy na lunch i jedzie po kwiaty/prezent ;) powiedziałam mu wtedy, że też nie miałam gotówki bo chciałam mu kupić nowy samochód ;)

Mila..... to jednak chłop się trochę postarał :) suuuper :)

Kri a może coś do prania zmieniłaś i dlatego po nocy tak sypie Wojtusia? W tej sytuacji chyba tylko wapno i fenistil :/
    Nie wydaje mi się, żeby alergia pokarmowa zasypała całe ciało, ale mogę się mylić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 09:59

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri dla tak małego dziecka to raczej trzeba pytac lekarza, moze cis na receptę by przepisał w razie takich histori?

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki.

Z wczoraj, bo się chyba mój post nie dodał - coś mi szwankował net :(

Kubuś jak tak od małego kwiatki będzie dawał dziewczynom to będzie miał powodzenie pzystojniak :)
    Mojej koleżanki mały w przedszkolu miał koleżankę, która jako jedyna bawić się z nim nie chciała (niewiadomo dlaczego, bo to bardzo miły chłopak) no to sam (serio -sam) wymyślił, że kupi jej kwiatek :) Koleżanka przyjęła i teraz się z nim bawi. No to wiadomo jakich zachowań dzieci się uczą od małego :)

Brusia gratuluje tobie i Jasiowi tej piewrszej podróży pociągiem! Z plecakiem? Wow! Ale on śliczny. I powiedz -chyba uśmiech od niego wydobyć to rzadkość? No chyba, że przed obiektywem tak poważnieje :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam teraz te wasze historie. O topieniu się, koniach i zachłystywaniu wacikami (niezły rozstrzał:)) i sobie tak myślę, że nie wiadomo nigdy jaki temat u nas na wątku zrobi furrorę :)

Współczuję tym co sie topiły, dusiły bądź koń chciał im zjeść grzywę, ale podobnie do koleżanek z historii z koniem to się uśmiałam. D ty jak coś zapodasz... A może to jak z ludźmi, co kotów nie lubią? Te gadziny zawsze wtedy do takich lgną. Tak konie do ciebie.

Tusiaa lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj otwierają nową galerię (bynajmniej nie sztuki) i całe gimnazjum się szykuje, bo wczoraj kuzyna syn był u mnie z kwiatkiem i mówi, że z chęcią się pocałuje, bo chce się zarazić, ale nie na jutro, bo idą do galerii (teraz na serio szkoda, że to nie galeria sztuki). A najśmieszniejsze jest to, że tam jest 6 sklepów z czego połowa to masarnia, piekarnia, kebab i poczekalnia dla PKS. Żal.

Moniaa, vayn lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAga to atrakcji co niemiara haha szczególnie w masarni

• dana222 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha moze na praktyki chcą tam iść. U nas tez było kiedyś centrum handlowe typu co Baga pisze, był jeden sklep co jest w sieciówkach a reszta to nie wiem co to było, ale po czasie zlikwidowali ścianki działowe i powstał duży sklep chiński, czego pełno w każdym mieście

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png

Wysłany: 9 marca 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z innej beczki. Wczoraj w rossmanie dostałam próbkę tych kapsułek zapachowych do prania. Dzisiaj zrobiłam test piorąc ręczniki. Ależ to ma faktycznie intensywny zapach! Chyba aż za mocny. Ciekawe jak długo później utrzymuje się w materiale? Czy któraś z Was używa tego?
    Wiadomo, że wszystkie płyny do prania i płukania (już nawet te kapsułki piorące) podrabiają po pół roku od wprowadzenia na rynek, a to jest chyba jeszcze nowe, albo próbka jest oryginalna ;)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusią a jakie to kapsułki? Te surf do prania czy jakieś inne?

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostalam piękny bukiet tulipanow,corcia bukiet i tesciowa tez wieczorem pizze i jeszcze pojade po buty :)

Baga masz na mysli ta galerie co wybudowali na placu Pks??

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka Sofijka od razu załapała że ma się odpychać na jeździku? Kupiłam dzisiaj Polce posadziłam ją i ryk :P No jak zwykle ze wszystkim. No ale tak dopóki ja pcham to jest spoko gites lans i w ogóle, nawet po klatce schodowej pojeździła. Wystarczy że stanę to już ten teges pokazuje rogi. Nie wiem jak mam jej pokazać że to nóżkami trzeba popracować bo ledwie staniemy chwilę w miejscu to ona wstaje od razu

• d84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Cie Brusia podziwiam że tą arkę tachałaś. I co podróż pkp nie taka straszna :D Najgorsze to się wsadzić i wysadzić. A u mnie dodatkowo na dworcu zachodnim w wawie nie ma windy i są strome schody i zawsze muszę kogoś szukać do pomocy.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I

Wysłany: 9 marca 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie piorące tylko te zapachowe Lenor unstoppables. Reklama jest z taką świrniętą babką co jest podpisana jako mistrzyni czy tam expert prania i wsypuje prawie pół opakowania na raz ;)

D faktycznie na zachodnim to jest sieka z tymi schodami :/

• d84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri mój wysypkę po 3dniówce miał po 4 albo 5 dniach.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiliśmy buciki :D emelki. Co prawda nie takie w ktorych sie zakochałam bo zle w nich stopkę stawial ale najważniejsze żeby dobrze mu sie w nich chodzilo. I ma w nich rozmiar 20. Kupilismy tez kapciuszki z renbuta i tu rozmiar 21.

vayn, d84, tysiaa93, Mamusia_synusia, Moniaa lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn mój tez nie potrafi sie odpychac :D wchodzi przez te porecze i siada i czeka zeby go ktos powoził albo schodzi sam :D raz wyrznął bo wiadomo ze to nie jest stabilne :D

a ja w ogóle jezdze od poniedziałkiu codziennie do biedry jak szurnieta baba i szukam pampersów w promocji. a ich oczywiscie nie ma. Przy kasie babka mówi ze były ale bardzo mało i sie rozeszły az nie wierze :(

Lexi jakiej długisci ma Igus stópke?

Baga a Ty jakie buty kupiłas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 15:00

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
‹‹ 2596 2597 2598 2599 2600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ