Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
no mój przyszedł z pracy i mi powiedział że chciał kupić mi kwiatka w kwiaciarni pod blokiem ale tam się tylko dało karta płacić a on biedny gotówki nie miał. Dodam że bankomat jest przy wyjściu z kwiaciarni!!!! no ale cóż będzie musiał odpokutować czymś droższym heh17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kur.... mały wstał i całe ciało ma zasypane dziś ;( kurrr... czego tak . Od tej szybnki. Dałam tez kalafiora takiego sklepowego fuck
Bo tydzień temu miał gorączkę na te trzydniowke za późno co? Kurde co tu robić oprócz wapna i fenistilu?
Jak nie urok to sraczka -
D no to miałaś przygodę!
Dostałam od męża czekoladę a z pracy ogromny bukiet
A ja Wam napisze inna historie jak o mało sie nie udusilam. Siedziałam u byłego chłopaka w domu, byla nuda wiec poszłam do łazienki i wzielam kolorowe waciki jego mamy i tak zeby nie widział układałam mu takie kolorowe pasemka na włosach (miał długie). Jak juz sie naukladalam to sie skapnął i wkurzył i chciał mi tem wacik do buzi wsadzić ja sie broniłam ale ze śmiechu zassałam go i wleciał mi do drug oddechowych? Czy gdzieś Że zatkał dopływ powietrza i sie zaczęłam dusić. Na szczęście pod wpływem wilgoci wacik nasiąknął i sie zmniejszył i go odkaszlnęlam ale tez całe życie przed oczami w ogole z tym chłopakiem to miałam takie historie że mozna by było ze śmiechu paść -
D mojemu też kiedyś zdarzało się tak zrobić i mówił że chciał kupić. Jak dostał opr za drugim razem to teraz wychodzi z pacy na lunch i jedzie po kwiaty/prezent powiedziałam mu wtedy, że też nie miałam gotówki bo chciałam mu kupić nowy samochód
Mila..... to jednak chłop się trochę postarał suuuper
Kri a może coś do prania zmieniłaś i dlatego po nocy tak sypie Wojtusia? W tej sytuacji chyba tylko wapno i fenistil
Nie wydaje mi się, żeby alergia pokarmowa zasypała całe ciało, ale mogę się mylić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 09:59
-
Hej laseczki.
Z wczoraj, bo się chyba mój post nie dodał - coś mi szwankował net
Kubuś jak tak od małego kwiatki będzie dawał dziewczynom to będzie miał powodzenie pzystojniak
Mojej koleżanki mały w przedszkolu miał koleżankę, która jako jedyna bawić się z nim nie chciała (niewiadomo dlaczego, bo to bardzo miły chłopak) no to sam (serio -sam) wymyślił, że kupi jej kwiatek Koleżanka przyjęła i teraz się z nim bawi. No to wiadomo jakich zachowań dzieci się uczą od małego
Brusia gratuluje tobie i Jasiowi tej piewrszej podróży pociągiem! Z plecakiem? Wow! Ale on śliczny. I powiedz -chyba uśmiech od niego wydobyć to rzadkość? No chyba, że przed obiektywem tak poważnieje -
Czytałam teraz te wasze historie. O topieniu się, koniach i zachłystywaniu wacikami (niezły rozstrzał) i sobie tak myślę, że nie wiadomo nigdy jaki temat u nas na wątku zrobi furrorę
Współczuję tym co sie topiły, dusiły bądź koń chciał im zjeść grzywę, ale podobnie do koleżanek z historii z koniem to się uśmiałam. D ty jak coś zapodasz... A może to jak z ludźmi, co kotów nie lubią? Te gadziny zawsze wtedy do takich lgną. Tak konie do ciebie.Tusiaa lubi tę wiadomość
-
U nas dzisiaj otwierają nową galerię (bynajmniej nie sztuki) i całe gimnazjum się szykuje, bo wczoraj kuzyna syn był u mnie z kwiatkiem i mówi, że z chęcią się pocałuje, bo chce się zarazić, ale nie na jutro, bo idą do galerii (teraz na serio szkoda, że to nie galeria sztuki). A najśmieszniejsze jest to, że tam jest 6 sklepów z czego połowa to masarnia, piekarnia, kebab i poczekalnia dla PKS. Żal.
Moniaa, vayn lubią tę wiadomość
-
Ha ha moze na praktyki chcą tam iść. U nas tez było kiedyś centrum handlowe typu co Baga pisze, był jeden sklep co jest w sieciówkach a reszta to nie wiem co to było, ale po czasie zlikwidowali ścianki działowe i powstał duży sklep chiński, czego pełno w każdym mieście
-
Z innej beczki. Wczoraj w rossmanie dostałam próbkę tych kapsułek zapachowych do prania. Dzisiaj zrobiłam test piorąc ręczniki. Ależ to ma faktycznie intensywny zapach! Chyba aż za mocny. Ciekawe jak długo później utrzymuje się w materiale? Czy któraś z Was używa tego?
Wiadomo, że wszystkie płyny do prania i płukania (już nawet te kapsułki piorące) podrabiają po pół roku od wprowadzenia na rynek, a to jest chyba jeszcze nowe, albo próbka jest oryginalna -
nick nieaktualnyBiedronka Sofijka od razu załapała że ma się odpychać na jeździku? Kupiłam dzisiaj Polce posadziłam ją i ryk No jak zwykle ze wszystkim. No ale tak dopóki ja pcham to jest spoko gites lans i w ogóle, nawet po klatce schodowej pojeździła. Wystarczy że stanę to już ten teges pokazuje rogi. Nie wiem jak mam jej pokazać że to nóżkami trzeba popracować bo ledwie staniemy chwilę w miejscu to ona wstaje od razu
-
Ja to Cie Brusia podziwiam że tą arkę tachałaś. I co podróż pkp nie taka straszna Najgorsze to się wsadzić i wysadzić. A u mnie dodatkowo na dworcu zachodnim w wawie nie ma windy i są strome schody i zawsze muszę kogoś szukać do pomocy.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kupiliśmy buciki emelki. Co prawda nie takie w ktorych sie zakochałam bo zle w nich stopkę stawial ale najważniejsze żeby dobrze mu sie w nich chodzilo. I ma w nich rozmiar 20. Kupilismy tez kapciuszki z renbuta i tu rozmiar 21.
vayn, d84, tysiaa93, Mamusia_synusia, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Vayn mój tez nie potrafi sie odpychac wchodzi przez te porecze i siada i czeka zeby go ktos powoził albo schodzi sam raz wyrznął bo wiadomo ze to nie jest stabilne
a ja w ogóle jezdze od poniedziałkiu codziennie do biedry jak szurnieta baba i szukam pampersów w promocji. a ich oczywiscie nie ma. Przy kasie babka mówi ze były ale bardzo mało i sie rozeszły az nie wierze
Lexi jakiej długisci ma Igus stópke?
Baga a Ty jakie buty kupiłas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 15:00
Kubuś