X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • d84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mój przyszedł z pracy i mi powiedział że chciał kupić mi kwiatka w kwiaciarni pod blokiem ale tam się tylko dało karta płacić a on biedny gotówki nie miał. Dodam że bankomat jest przy wyjściu z kwiaciarni!!!! no ale cóż będzie musiał odpokutować czymś droższym heh

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur.... mały wstał i całe ciało ma zasypane dziś ;( kurrr... czego tak . Od tej szybnki. Dałam tez kalafiora takiego sklepowego fuck
    Bo tydzień temu miał gorączkę na te trzydniowke za późno co? Kurde co tu robić oprócz wapna i fenistilu?
    Jak nie urok to sraczka

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D no to miałaś przygodę!

Dostałam od męża czekoladę a z pracy ogromny bukiet

A ja Wam napisze inna historie jak o mało sie nie udusilam. Siedziałam u byłego chłopaka w domu, byla nuda wiec poszłam do łazienki i wzielam kolorowe waciki jego mamy i tak zeby nie widział układałam mu takie kolorowe pasemka na włosach (miał długie). Jak juz sie naukladalam to sie skapnął i wkurzył i chciał mi tem wacik do buzi wsadzić ja sie broniłam ale ze śmiechu zassałam go i wleciał mi do drug oddechowych? Czy gdzieś Że zatkał dopływ powietrza i sie zaczęłam dusić. Na szczęście pod wpływem wilgoci wacik nasiąknął i sie zmniejszył i go odkaszlnęlam ale tez całe życie przed oczami :P w ogole z tym chłopakiem to miałam takie historie że mozna by było ze śmiechu paść

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igor brawo! Wojtek zaprzestał chodzenia a dokładniej prób jakos nie chce ;)
    Biedronka my myjemy elmex od pierwszego zęba z aminofluorkiem ale codziennie ja nie myje ta pasta w końcu to chemia

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D mojemu też kiedyś zdarzało się tak zrobić i mówił że chciał kupić. Jak dostał opr za drugim razem to teraz wychodzi z pacy na lunch i jedzie po kwiaty/prezent ;) powiedziałam mu wtedy, że też nie miałam gotówki bo chciałam mu kupić nowy samochód ;)

Mila..... to jednak chłop się trochę postarał :) suuuper :)

Kri a może coś do prania zmieniłaś i dlatego po nocy tak sypie Wojtusia? W tej sytuacji chyba tylko wapno i fenistil :/
    Nie wydaje mi się, żeby alergia pokarmowa zasypała całe ciało, ale mogę się mylić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 09:59

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri dla tak małego dziecka to raczej trzeba pytac lekarza, moze cis na receptę by przepisał w razie takich histori?

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki.

Z wczoraj, bo się chyba mój post nie dodał - coś mi szwankował net :(

Kubuś jak tak od małego kwiatki będzie dawał dziewczynom to będzie miał powodzenie pzystojniak :)
    Mojej koleżanki mały w przedszkolu miał koleżankę, która jako jedyna bawić się z nim nie chciała (niewiadomo dlaczego, bo to bardzo miły chłopak) no to sam (serio -sam) wymyślił, że kupi jej kwiatek :) Koleżanka przyjęła i teraz się z nim bawi. No to wiadomo jakich zachowań dzieci się uczą od małego :)

Brusia gratuluje tobie i Jasiowi tej piewrszej podróży pociągiem! Z plecakiem? Wow! Ale on śliczny. I powiedz -chyba uśmiech od niego wydobyć to rzadkość? No chyba, że przed obiektywem tak poważnieje :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam teraz te wasze historie. O topieniu się, koniach i zachłystywaniu wacikami (niezły rozstrzał:)) i sobie tak myślę, że nie wiadomo nigdy jaki temat u nas na wątku zrobi furrorę :)

Współczuję tym co sie topiły, dusiły bądź koń chciał im zjeść grzywę, ale podobnie do koleżanek z historii z koniem to się uśmiałam. D ty jak coś zapodasz... A może to jak z ludźmi, co kotów nie lubią? Te gadziny zawsze wtedy do takich lgną. Tak konie do ciebie.

Tusiaa lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj otwierają nową galerię (bynajmniej nie sztuki) i całe gimnazjum się szykuje, bo wczoraj kuzyna syn był u mnie z kwiatkiem i mówi, że z chęcią się pocałuje, bo chce się zarazić, ale nie na jutro, bo idą do galerii (teraz na serio szkoda, że to nie galeria sztuki). A najśmieszniejsze jest to, że tam jest 6 sklepów z czego połowa to masarnia, piekarnia, kebab i poczekalnia dla PKS. Żal.

Moniaa, vayn lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAga to atrakcji co niemiara haha szczególnie w masarni

• dana222 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha moze na praktyki chcą tam iść. U nas tez było kiedyś centrum handlowe typu co Baga pisze, był jeden sklep co jest w sieciówkach a reszta to nie wiem co to było, ale po czasie zlikwidowali ścianki działowe i powstał duży sklep chiński, czego pełno w każdym mieście

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png

Wysłany: 9 marca 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z innej beczki. Wczoraj w rossmanie dostałam próbkę tych kapsułek zapachowych do prania. Dzisiaj zrobiłam test piorąc ręczniki. Ależ to ma faktycznie intensywny zapach! Chyba aż za mocny. Ciekawe jak długo później utrzymuje się w materiale? Czy któraś z Was używa tego?
    Wiadomo, że wszystkie płyny do prania i płukania (już nawet te kapsułki piorące) podrabiają po pół roku od wprowadzenia na rynek, a to jest chyba jeszcze nowe, albo próbka jest oryginalna ;)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusią a jakie to kapsułki? Te surf do prania czy jakieś inne?

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostalam piękny bukiet tulipanow,corcia bukiet i tesciowa tez wieczorem pizze i jeszcze pojade po buty :)

Baga masz na mysli ta galerie co wybudowali na placu Pks??

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka Sofijka od razu załapała że ma się odpychać na jeździku? Kupiłam dzisiaj Polce posadziłam ją i ryk :P No jak zwykle ze wszystkim. No ale tak dopóki ja pcham to jest spoko gites lans i w ogóle, nawet po klatce schodowej pojeździła. Wystarczy że stanę to już ten teges pokazuje rogi. Nie wiem jak mam jej pokazać że to nóżkami trzeba popracować bo ledwie staniemy chwilę w miejscu to ona wstaje od razu

• d84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Cie Brusia podziwiam że tą arkę tachałaś. I co podróż pkp nie taka straszna :D Najgorsze to się wsadzić i wysadzić. A u mnie dodatkowo na dworcu zachodnim w wawie nie ma windy i są strome schody i zawsze muszę kogoś szukać do pomocy.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I

Wysłany: 9 marca 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie piorące tylko te zapachowe Lenor unstoppables. Reklama jest z taką świrniętą babką co jest podpisana jako mistrzyni czy tam expert prania i wsypuje prawie pół opakowania na raz ;)

D faktycznie na zachodnim to jest sieka z tymi schodami :/

• d84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri mój wysypkę po 3dniówce miał po 4 albo 5 dniach.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiliśmy buciki :D emelki. Co prawda nie takie w ktorych sie zakochałam bo zle w nich stopkę stawial ale najważniejsze żeby dobrze mu sie w nich chodzilo. I ma w nich rozmiar 20. Kupilismy tez kapciuszki z renbuta i tu rozmiar 21.

vayn, d84, tysiaa93, Mamusia_synusia, Moniaa lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn mój tez nie potrafi sie odpychac :D wchodzi przez te porecze i siada i czeka zeby go ktos powoził albo schodzi sam :D raz wyrznął bo wiadomo ze to nie jest stabilne :D

a ja w ogóle jezdze od poniedziałkiu codziennie do biedry jak szurnieta baba i szukam pampersów w promocji. a ich oczywiscie nie ma. Przy kasie babka mówi ze były ale bardzo mało i sie rozeszły az nie wierze :(

Lexi jakiej długisci ma Igus stópke?

Baga a Ty jakie buty kupiłas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 15:00

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
‹‹ 2596 2597 2598 2599 2600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ