X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Biedronką - tą "galerię" na PKS. Ktoś w ogóle nadał jej bardzo piękne imię "A-Centrum" szkoda, że nie AA-centrum :)

Tusia ja kupiłam Renbut rozm. 20 a mały ma stopę 12 cm. A jak tu czytałam kto jakie kupił to aż wierzyć się nie chce, że mój i Jasiu z 1,5 cm różnicy mają ten sam rozmiar. Ja rozumiem różne firmy jak te chińskie tanie buty, ale myślałam, ze te porządne skórzane to jakimś wytycznym podlegają. Takim wiecie - uniwersalny rozmiar gdzieś tam ustalony.

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia a ja wierze w brak pampersów, w mojej biedrze bardzo długo brakowało tylko rozmiaru 4 tych fioletowych. Innych był dostatek i mi przez 3 tyg mówili że zamawiają ale im nie przywożą. Teraz nawet nie wiedziałam że było to promo zobaczyłam w środku a byłam tego dnia co się zaczęła o 9.30rano i 4 były 2 opakowania a 5 i 3 to aż po sufit!!!

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia nawet nie wiem. Pani w sklepie miała taki specjalny bucik z Emela gdzie byly odkryte paluszki i po tym bylo widac jak q środku się stopa uklada. No i rozmiaru 19 nawet na nogę mu nie wcisnelam bo podbicie wysokie a 20 juz ladnie wchodzą i jest w.paluszkach troszkę luzu. Z renbuta trzewiki rozmiar 19 byly dobre a kapcioszki 21 także nawet w obrebie firmy jest różnica i to duza.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co bo z tymi pchaczami i jeździkami to wielkie halo moim zdaniem . Unas szału jakiegoś nie robi. Młody włączy se melodyjki , owszem ba jeździku siedzi odepchnąć się umie ale żeby sam jeździł to nie. Najlepsze są do wywalania do góry nogami hehe tak samo na szczeniaczka uczniaczka nie raczy spojrzeć a dostał na urodzinki nawet. A ta wieża z piłeczkami smily play polecam niedrogie a dziecko ma zabawę chociażby w rozwalaniu jej i w pastikowych kubełkach.
    Lexi czy ja dobrze liczę ze Twoje drugie dziecię będzie lipiec / sierpień? Wogle odwrotnie może wypaść rozmiarowo wszystko niż zimowy Igus ,co nie ?

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• dana222 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te buty Emilki to sa tylko w sklepie emel czy sa tez sprzedawane w sklepach z obuwiem dla dzieci

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pchacz byl hitem! A jezdzik?na razie bez szalu ale nauczyla sie w tym tygodniu odpychac,najpierw w tyl jezdzila a teraz juz do przodu. Ma go od 25.01 bo na urodziny kupilismy,takze zajelo jej troche z nauka. No i Vayn,nie wiem czy dobrze mysle ale w sumie Jagoda zaczela sie odpychac jak juz dobrze zaczela chodzic. Moze dlatego Pola jeszcze sie nie odpycha,bo mowilas ze jeszcze nie chodzi.wiecie jakby nie bylo potrzeba ruchu naprzemiennego nog.
    A powiem Wam ze Jagoda do niedawna kochala hustawke taka kubelkowa a ostatnio ja wsadzilam i przerazenie taaaakie w oczach i strach,placz histeria. Zrobilam dwa podejscia przez 3 dni- i niestety- boi sie.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri moj tez ma ta wieże z piłeczkami (podpatrzyłem u Bagi na liście prezentów). Super zabawka, moze mało wrzuca tych piłek, ale uwielbia burzyć wieże i wkładać kubeczki jeden do drugiego lub wkładać piłeczki do kubeczka i nim potrząsać. Lubię tak na niego patrzeć jak sobie przekłada piłeczki z kubeczka do kubeczka albo jak kombinuje zeby potrząsać a zeby piłeczka mu nie wypadła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 17:29

Kri lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana normalnie sklepy je sprowadzaja. Ale takie bardziej sklepy dla dzieci,nie typu ccc,czy deichmany

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Kri. Termin mam na 10.08 no i wiadomo kombinezony itp. to raczej nie trafię ale pozostałe ciuszki na bank sie przydadzą. Jak cos na bieżąco będę dokupowac.

Młodemu kupiłam kurtke i jest obkupiony na wiosnę :)

Dana wejdź na stronę emel i tam znajdziesz sklepy w ktorych mozna je kupic. Ogólnie u mnie w regionie tylko jeden ten sklep i to 70 km od szczecina. Na szczęście w moim rodzinnym mieście takze przy okazji rodziców odwiedziliśmy.

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi super buciki :)

Mamusiu mam te granulki do prania, kupiłam w rossmanie na promo i użyłam raz i lezą bo zapominam, ale jakiegoś szału nie było - owszem pachnie bardziej ale tak jaki zwykły zapach płynu, spodziewałam sie ładniejszego zapachu (moze za duzo wyobraziłam sobie), ale fakt pachniało intensywnie

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2017, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli no właśnie nie wiem, Sofijka chyba jeszcze nie chodzi a popinkala równo na jeździku. Kwestia chyba dziecka jak zwykle

Wracając do tematu wody ja też nie gotowałam, zawsze prosto z butelki i do podgrzewacza

• Roberta Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana jak chcesz buty Emel to dobre buty kupisz:
    1 sklep u Izy w Pszczynie, Warowna 8
    2 Szczygiel Bieruń ul Słowackiego
    3 CH Belg sklep Stonoga, ten obok Biblioteki Śląskiej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 20:27

dana222 lubi tę wiadomość

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee no Lexi butki pierwsza klasa :) Takie bardzo wysokie sie wydaja :)

A co najlepsze ze ja z rana jezdziłam do biedry i nie było tych pampów :/ kiedys tych promocyjnych było w ch... i jeszcze troche . Było w czym wybierac :D a teraz bida jakas.

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa wysokie dosyć ale za to ładnie trzymają nozke. Nie wygina mu się w żadną stronę. Ogolnie trochę potrwa zanim nauczy sie w nich chodzic bo sa dosyć ciężkie i mu w nich dziwnie ale za to w kapcioszkach smiga jak ta lala. I nawet nie próbuje ściągać także chyba mu wygodnie.

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi super buciki!

A ja tam myślę, że te jeździki są fajne. Bo najpierw to jako pchacz mojemu służyło. Z resztą do tej poru pcha starszego kuzyna na nim. Ale odpychać się nie umie. Może dlatego, że nie sięga jeszcze obiema nóżkami, ale uczę go :) A pamiętam jak chłopaki w mojej rodzinie (z resztą jedna dziewczyna też :)) popinkalali na tych samochodzikach. Jeden to juz zamiast kierownicy ma kij od miotły wkręcony, bo do tej pory (7 i 4 lata) urządzają sobie wyścigi i tamten jest najlepszy i nie pozwalają go wyrzucić :)

Może po prostu nasze dzieciaki jeszcze muszą trochę podrosnąć. Mój też lubi do góry nogamy przewrócić i warsztat sobie urządza, albo do poddupnika do skrytki skarby chowa i potem cały dzień wyjmuje i krzyczy "ejjjj" - jakby kumpla starego zobaczył :)

Nie wspominając o muzyczce :) Jakaś chińszczyzna, ale rozpoznaję tam "Rasputina" Boney M i taką piosenke co leci coś " Bum Bum bum bum I want you in my room. Let's spend the night together , together in my room" kiedyś to przebój był. I takie to w zabawce dla dzieci. Ale żeby nie było poprzeplatane są muzyką klasyczną :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi ale te Igiego butki to chyba sa z jolekcji starszakow a nie roczkow prawda? Bo widze ze maja inne pudelko niz roczki.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli to roczki. Nawet na stronce są. A na pudełku maja napis "Idealne do nauki chodzenia"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 20:45

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś rano oglądałam ddtvn hah i czego to ludzie nie wymyślą. Była laska która wymyśliła aplikację do cwiczenia mięśni kegla. Wsadza się coś do środka , podłącza do tel i gra się w grę latającym motylkiem regulując jego lot siłą nacisku :D

vayn, Moniaa, Lexi150, tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D ty nas codziennie czymś zaskoczysz... :)

d84, Moniaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie jesteście laseczki? Siadam do kompa z kubkiem gorącej czekolady licząc, że do nadrobienia mam minimum jedną stronę a tu taka cisza!

Wczroaj do 23 robiłam brrrum bmmm już mi plecy siadają. Polena tylko chce na jeździku dupke wozić :P Żałuję że takiego z pałąkiem nie kupiłam haha Dziaij to samo, z łóżeczka krzykała bmmm bmmmm :P

Śniadanie zjedzone pogoda nie dopisuje, ale wytłumacz dziecku że husiu husiu nie będzie. Także ten no przypudruję trochę fejsa co by dzieciaków w parku innych nie straszyć i idziem na huśtawkę

‹‹ 2597 2598 2599 2600 2601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ