Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Biedronką - tą "galerię" na PKS. Ktoś w ogóle nadał jej bardzo piękne imię "A-Centrum" szkoda, że nie AA-centrum
Tusia ja kupiłam Renbut rozm. 20 a mały ma stopę 12 cm. A jak tu czytałam kto jakie kupił to aż wierzyć się nie chce, że mój i Jasiu z 1,5 cm różnicy mają ten sam rozmiar. Ja rozumiem różne firmy jak te chińskie tanie buty, ale myślałam, ze te porządne skórzane to jakimś wytycznym podlegają. Takim wiecie - uniwersalny rozmiar gdzieś tam ustalony. -
Tusia a ja wierze w brak pampersów, w mojej biedrze bardzo długo brakowało tylko rozmiaru 4 tych fioletowych. Innych był dostatek i mi przez 3 tyg mówili że zamawiają ale im nie przywożą. Teraz nawet nie wiedziałam że było to promo zobaczyłam w środku a byłam tego dnia co się zaczęła o 9.30rano i 4 były 2 opakowania a 5 i 3 to aż po sufit!!!17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tusia nawet nie wiem. Pani w sklepie miała taki specjalny bucik z Emela gdzie byly odkryte paluszki i po tym bylo widac jak q środku się stopa uklada. No i rozmiaru 19 nawet na nogę mu nie wcisnelam bo podbicie wysokie a 20 juz ladnie wchodzą i jest w.paluszkach troszkę luzu. Z renbuta trzewiki rozmiar 19 byly dobre a kapcioszki 21 także nawet w obrebie firmy jest różnica i to duza.
-
Wiecie co bo z tymi pchaczami i jeździkami to wielkie halo moim zdaniem . Unas szału jakiegoś nie robi. Młody włączy se melodyjki , owszem ba jeździku siedzi odepchnąć się umie ale żeby sam jeździł to nie. Najlepsze są do wywalania do góry nogami hehe tak samo na szczeniaczka uczniaczka nie raczy spojrzeć a dostał na urodzinki nawet. A ta wieża z piłeczkami smily play polecam niedrogie a dziecko ma zabawę chociażby w rozwalaniu jej i w pastikowych kubełkach.
Lexi czy ja dobrze liczę ze Twoje drugie dziecię będzie lipiec / sierpień? Wogle odwrotnie może wypaść rozmiarowo wszystko niż zimowy Igus ,co nie ? -
U nas pchacz byl hitem! A jezdzik?na razie bez szalu ale nauczyla sie w tym tygodniu odpychac,najpierw w tyl jezdzila a teraz juz do przodu. Ma go od 25.01 bo na urodziny kupilismy,takze zajelo jej troche z nauka. No i Vayn,nie wiem czy dobrze mysle ale w sumie Jagoda zaczela sie odpychac jak juz dobrze zaczela chodzic. Moze dlatego Pola jeszcze sie nie odpycha,bo mowilas ze jeszcze nie chodzi.wiecie jakby nie bylo potrzeba ruchu naprzemiennego nog.
A powiem Wam ze Jagoda do niedawna kochala hustawke taka kubelkowa a ostatnio ja wsadzilam i przerazenie taaaakie w oczach i strach,placz histeria. Zrobilam dwa podejscia przez 3 dni- i niestety- boi sie. -
Kri moj tez ma ta wieże z piłeczkami (podpatrzyłem u Bagi na liście prezentów). Super zabawka, moze mało wrzuca tych piłek, ale uwielbia burzyć wieże i wkładać kubeczki jeden do drugiego lub wkładać piłeczki do kubeczka i nim potrząsać. Lubię tak na niego patrzeć jak sobie przekłada piłeczki z kubeczka do kubeczka albo jak kombinuje zeby potrząsać a zeby piłeczka mu nie wypadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 17:29
Kri lubi tę wiadomość
-
Tak Kri. Termin mam na 10.08 no i wiadomo kombinezony itp. to raczej nie trafię ale pozostałe ciuszki na bank sie przydadzą. Jak cos na bieżąco będę dokupowac.
Młodemu kupiłam kurtke i jest obkupiony na wiosnę
Dana wejdź na stronę emel i tam znajdziesz sklepy w ktorych mozna je kupic. Ogólnie u mnie w regionie tylko jeden ten sklep i to 70 km od szczecina. Na szczęście w moim rodzinnym mieście takze przy okazji rodziców odwiedziliśmy. -
Lexi super buciki
Mamusiu mam te granulki do prania, kupiłam w rossmanie na promo i użyłam raz i lezą bo zapominam, ale jakiegoś szału nie było - owszem pachnie bardziej ale tak jaki zwykły zapach płynu, spodziewałam sie ładniejszego zapachu (moze za duzo wyobraziłam sobie), ale fakt pachniało intensywnieMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dana jak chcesz buty Emel to dobre buty kupisz:
1 sklep u Izy w Pszczynie, Warowna 8
2 Szczygiel Bieruń ul Słowackiego
3 CH Belg sklep Stonoga, ten obok Biblioteki Śląskiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 20:27
dana222 lubi tę wiadomość
-
Sa wysokie dosyć ale za to ładnie trzymają nozke. Nie wygina mu się w żadną stronę. Ogolnie trochę potrwa zanim nauczy sie w nich chodzic bo sa dosyć ciężkie i mu w nich dziwnie ale za to w kapcioszkach smiga jak ta lala. I nawet nie próbuje ściągać także chyba mu wygodnie.
-
Lexi super buciki!
A ja tam myślę, że te jeździki są fajne. Bo najpierw to jako pchacz mojemu służyło. Z resztą do tej poru pcha starszego kuzyna na nim. Ale odpychać się nie umie. Może dlatego, że nie sięga jeszcze obiema nóżkami, ale uczę go A pamiętam jak chłopaki w mojej rodzinie (z resztą jedna dziewczyna też ) popinkalali na tych samochodzikach. Jeden to juz zamiast kierownicy ma kij od miotły wkręcony, bo do tej pory (7 i 4 lata) urządzają sobie wyścigi i tamten jest najlepszy i nie pozwalają go wyrzucić
Może po prostu nasze dzieciaki jeszcze muszą trochę podrosnąć. Mój też lubi do góry nogamy przewrócić i warsztat sobie urządza, albo do poddupnika do skrytki skarby chowa i potem cały dzień wyjmuje i krzyczy "ejjjj" - jakby kumpla starego zobaczył
Nie wspominając o muzyczce Jakaś chińszczyzna, ale rozpoznaję tam "Rasputina" Boney M i taką piosenke co leci coś " Bum Bum bum bum I want you in my room. Let's spend the night together , together in my room" kiedyś to przebój był. I takie to w zabawce dla dzieci. Ale żeby nie było poprzeplatane są muzyką klasyczną -
dziś rano oglądałam ddtvn hah i czego to ludzie nie wymyślą. Była laska która wymyśliła aplikację do cwiczenia mięśni kegla. Wsadza się coś do środka , podłącza do tel i gra się w grę latającym motylkiem regulując jego lot siłą nacisku
vayn, Moniaa, Lexi150, tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyGdzie jesteście laseczki? Siadam do kompa z kubkiem gorącej czekolady licząc, że do nadrobienia mam minimum jedną stronę a tu taka cisza!
Wczroaj do 23 robiłam brrrum bmmm już mi plecy siadają. Polena tylko chce na jeździku dupke wozić Żałuję że takiego z pałąkiem nie kupiłam haha Dziaij to samo, z łóżeczka krzykała bmmm bmmmm
Śniadanie zjedzone pogoda nie dopisuje, ale wytłumacz dziecku że husiu husiu nie będzie. Także ten no przypudruję trochę fejsa co by dzieciaków w parku innych nie straszyć i idziem na huśtawkę