X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko my mamy ziajke o smaku gumy balonowej ale chyba poszukam jakiejs pasty co ma 500 czegos tam fluoru

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja próbuje sama chodzić ... ale częściej ja widzę w pozycji pionowej ale na klęczkach haha i tak se sunie jak na jakąś pielgrzymkę. Śmiesznie to wygląda.

vayn, Zosia_wop, tysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też popingala głównie na tych kolanach i to jeszcze mega szybko ja tak nie umiem heh

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dajemy do picia wode przegotowana z kranu normalna
    ale tez sie chce juz na butelkowa przerzucic, my pijemy zrodlana oaze zwykla z biedry, po troszku mu bede dawac mysle ze nic mu nie bedzie:)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pracowałam w firmie produkującej m.in. Wodę źródlana. Wszystko to co leci do butelki z logiem firmy i te produkowane dla dyskontu to jedna i ta sama woda tylko butelka inna. Niestety polityka jest taka, ze zeby pisze przykładowo zeby miec wodę w biedronce swojej marki trzeba wyprodukować dla nich po kosztach ichniekszego polarisa - takze luknijcie jaka woda jest na danym sklepie i wyedy będziecie wiedzieć kto robi wodę taniochę. Z resztą tak jest z wiekszością produktów typu "wyprodukowane dla". Z tym, ze na innych mozna dac mniej składnika czy gorszego, a woda to woda nic sie nie da przekombinowac.

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wiem ze nie na temat ale wyobrazcie sobie ze bylam wczoraj na basenie i zaczelam sie topic. NAPRAWDE. plynelam normalnie i woda mi wpadla do buzi jakos nieprzyjemnie, chcialam sie zlapac boku ale okazalo sie ze byl minimalnie daleko, wpadlam w ta wode, nie umialam sie zlapac, nie wiem jakim cudem jakos tak wyskoczylam ze zlapalam. patrze, ratownik na drugim koncu basenu gada z drugim ;/ ciekawe czy by widzieli w ogole co sie dzieje a i tak dlugo pod ta woda bylam

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja juz od dawna leje prosto z butelki, a siostra zawsze jak robiła mm to gotowała wodę i dolewala zimnej źródlanej

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszko masakra z tym, tez to kiedys przeżyłam tylko w morzu, trauma do końca życia :/ ratownicy to czesto zamiast patrzeć to łażą i gadaja. A ja miałam tak, ze ide sobie w morzu po dnie z kamieni i nagle dół w który wpadłam i przyszła fala i dosłownie mnie zmyła. Mąż dalej stał na jakieks wyspie ze znajomymi, nawet nie wiedzieli że zniknęłam, ledwo sie wykaraskalam na brzeg :/

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyrodna matka że mnie tylko przegotowana.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej zosiu wyobrazam sobie Twoj strach, ja tak samo naprawde czuje jakby to byl cud ze sie zlapalam

f2wlj48apsehglf6.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra z tymi podtopieniami, aż sobie wyobrażać nie chcę
    ja miałam też taką przygodę ale z końmi. byłam pierwszy raz w życiu na jeździe konnej. I instruktorki 2 były, powiedziały jak mam "jeździć" na tym koniu a raczej na początku chodzić, no i tak ten koń obszedł 1,5 kółka ze mną na grzbiecie i potem coś albo mu się stało albo ja coś źle zrobiłam ale zerwał się i poleciał na przeszkodę do przeskakiwania - takie co są na zawodach, Ja zaczełam się drzeć a te pindy sobie gadały zamiast to nadzorować, ja w panice puściłam lejce, nogi ze strzemion wyciągnęłam a ten koń to przeskoczył i ja o dziwo nie spadłam dostałam takiego ścisku ud że się udami samymi utrzymałam. Zlecieli się wszyscy pracownicy, właściciel itp Baby dostały opieprz jak.... A właściciel mi mówił potem że jego zona skacze przez te przeszkody na tym koniu kilka lat i tydzień wcześniej spadła i sie połamała cała.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-wygralas! Zastanawiam sie czy wsiadlas jeszcze na konia?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko współczuję. Ja tak jak Zosia miałam przygodę w morzu ok. 15 lat temu i trauma jest do dziś. Były straszne fale i 5 metrów od brzegu fala mnie nakryła a prąd ciągnął stopy w stronę morza. Myślałam, że już po mnie... brrrr...

Kurde a ja tak się bujam z tym gotowaniem wody :/ czyli sraczki mi nie dostanie jak przyzwyczajony do gotowanej?
    Dzisiaj sukces po 3 tyg nr 2 unormował się. Uffff... myślałam, że to przez zwykłe mm, a to widocznie jakiś wirus był, a żadnych innych objawów

• d84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli nie wsiadłam i już raczej nie wsiądę. Nie cierpię koni bleeee.
    Ale ja mam szczęście do głupich przygód to jako dobranocka moja inna przygoda z końmi - obleśna trochę. Zawsze chodziłam dużo po górach i w LO byłam na jakimś rajdzie koło Krynicy. Było nas z 20 osób i dzieliliśmy się kto co niesie. Ja egoista stwierdziłam że drożdżówki bo są najlżejsze i mnie pokarało. Szłam sama z taka koleżanką, reszta była przed albo z tyłu dużo i na polance był koń, pasł się itp. I zaczął sie do mnie zbliżać nie wiem czy wyczuł cukier/ słodkie z tych drożdżówek czy co, ale całą swoją rozdziabioną japą chciał chwycić plecak, a ja miałam długie włosy i on tą paszczą chwycił moje włosy ohyda i nie chciał puścić i szłam tak chyba z kilkanaście metrów z tym koniem, koleżanka go jakimś patyczkiem próbowała odgonić. Brzmi to wszytko śmiesznie ale ja byłam posrana jak..., że mnie kopnie czy ugryzie. On mnie w końcu puścił a włosy całe miałam w jego ślinie ble....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 23:39

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D na pewno to dla Ciebie trauma. Ale ja teraz czytając to i karmiąc Marcie obudziłam ją przez swoje hihranie. Tak mi się brzuch trząsł aż ta zaczęła całą podskakiwać.

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D ale przygody :D brzmi teraz śmiesznie ale wierzę że się mega balas :( dama bym była obsrana po kostki.
    Ja się nie topilam bo teść nie umiem i nie wchodzę na głęboką wodę a zwłaszcza tam gdzie nie czuć dna :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to zawsze zastanawiało ze człowiek topi sie w ciszy. Czytałam kiedyś taki artykuł ze osoba tonąca moze byc blisko ciebie a ty tego nie zauważysz. Masakryczne przeżycia miałyście

Ale koń i włosy, klasa musiała sie posikac ze śmiechu, No chyba ze kolezanka nikomu nie powiedziała

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D, wygralas sama ze soba tymi obslinionymi wlosami. Przepraszam,ale ja tez sie usmialam:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się kiedyś topilam. X lat temu na basenie, straszne. Ale to nic - kiedyś mieszkałam nad morzem (z tamtad pochodze) i moja przyjaciółka można powiedzieć z piaskownicy utopila się się morzu..chciała ratować swoją młodszą siostrę i ta ja pod wodę wciągnęła.. Nie wchodzilam do morza chyba 3 lata, a później gdy sie odwazylam to dostałam takiej paniki ze brat mnie musiał wyjac z wody i jak dziecko zanieść. Ryczalam w panice jak nie wiem.. a juz wtedy byłam starsza. Wszędzie widzialam ta moja przyjaciółkę pod wodą.. do tej pory trochę boje się wody. Takiej głębokiej, ciemnej. Brr..

Jak tam kobietki kwiatki i rajstopy mężowie/niemezowie przynieśli? Ja zostalam zaskoczona i dostałam torebkę do której wzdychalam od jakiegoś czasu, az to do niego nie podobne, ze zapamietal jaka i gdzie ;-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja was pobije dostałam tic taci i hallsy na drogę. Kwiatów nie chciał a że wyjechalam to sama sobie winna ;-)

vayn lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 2595 2596 2597 2598 2599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ