Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Roberta ja nie wiem jak Ty to wytrzymujesz pewnie juz przyzywczajona jestes. MNie Kuba przyzyczaił do dobrobytu i teraz ciezko. Zaczał budzic mi sie przed 7 a albo o 7 gdzie on po 8 wstawał
Tysia mój tal samo cały dzien chodzi . Kursuje z kuchni do pokoju do przedpokoju i tak w kółko. Mało co sie bawi zabawkami zreszta ciezko to nazwac zabawa heheheh
Lexi kurcze tez sie bede zastanawiac nad tym pępkiem bo Kubie tez tak jakby troche wychodził ale nie az tak bardzo na zewnatrz.
Dostałam dzisiaj od meza i syna na dzien kobiet róże czerwone i winotysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Tusia no to małż sie postarał
A wiecie co jest najgotsze, ze nie ma opcji żebym to odespała, bo nawet jesli pójdę do drugiego pokoju to bedzue stukać w drzwi puki nie wyjdę, nie da mi tam byc samej nawet jak małż ją zagada to u tak wie gdzie jestem
Boziu, Lexi do 9? Taka przyjemność mnie jesXze nie spotkała jak spi do 7:30 to juz jest sukces taki ze czuje sie jakbym na loteri wygrała -
Tusia, to kwiaty do wazonu a na wino wpadamy
Vayn Polusia miód malina tzn króliczek
Ten jeździk jest z tych małych i na nim mój Księciunio też normalnie dosięga nóżkami do podłogi. Ale w domu niestety mamy jeździk mercedesa sls i jest szerszy i nie wiem czy nie troszkę wyższy no i dupa, musi dorosnąć kurde nie wiedziałam, że są różnej wielkości. Ale moi bratankowie jak już byli więksi (ok. 3 lat) to jeździli driftemTusiaa lubi tę wiadomość
-
te gatki wzięłam 19-24ms czy jakoś tak i są za duże i myślę że na za rok bedą ok, domówię 12-18ms. Ale mój z tych mniejszych.
Lexi my mamy kredki
http://www.empik.com/crayola-mini-kids-kredki-swiecowe-jumbo-24-szt-binney-smith,p1000895540,szkolne-i-papiernicze-p?gclid=Cj0KEQiAuonGBRCaotXoycysvIMBEiQAcxV0nBsf6YTu7MkTJV58mibc1DQR2ico9pkA9-_J4165ujEaAhUX8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
trochę śmierdzą mimo wietrzenia na balkonie ale mały je załapał i lubi też je wysypać i wkładac z powrotem do pudełka tak może przez 40min
oraz te z tycch układa sobie wierzę
http://www.imperiumzabawek.pl/kredki-swiecowe-zwierzatka-na-palec-12-kolorow-colorino-kids-p-4727.html
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
kurcze w sumie nie pomyslalam o tym zeby kredki dac a mozna sprobowac
Ale dziewczyny jak myslicie? z obserwacji naszych wynika ze Michal moze byc leworeczny, wiekszosc rzeczy bierze lewa, je raczej lewa, jak mu dasz do prawej cos to najchetniej sobie przeklada. dawac mu do prawej np kredke czy klasc i niech bierze ktora chce, jak myslicie? -
którą chce, kiedyś tu był poruszany ten temat że ileś lat się to kształtuje ale nie pamiętam dokładnie. Heh widziałam tylko jeden urywek Bell Epoque i tam mówili że w tamtych latach jak ktoś był leworęczny to nie mógł być nauczycielem!!!
szara myszka lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Szefowa dzis w nocy sie przebudzika 2:30 i spac cos nie mogla wiercila sie jak owsiki w dupie poplakiwala itp i ta mys ze rano do pracy,ale wiecie co ja w pracy odpoczywam naprawde.Inaczej funkcjonuje do tego ta przepiekna pogoda 20 stopni az chce sie zyc.My dzis pojechalismy kupic kolejne buty bo te mrugaly kroliczki jak jej zakladam to chce od razu sciagac a jak poloze zeby szla to kurwicy dosłownie dostaje.Kupilismy Geoxy tez wyszedl rozmiar 19.Kurwa babka znowu malej odparzyla okropnie dupke ;( bo ona kurwa nie wie kiedy ona kupę zrobiła,no tragedia.Zapewne zrobila przed spaniem i poszla spac z kupa a spala dwie godziny.
-
nick nieaktualny
-
Vayn a Polcia sama nie jezdzi ze Cie plecy bolą?u nas tez jest szal na jezdzik,jeździ jak szalona.
Roberta to u mnie to samo mala zazwyczaj wstaje co 2 godz. Czasami co 3.
Szefowa nauczyla sie mowic Pan i dzis stoimy w koljce i stal chłopak tak strasznie na niego dziwila i mowila Pan,pan a kawalek wafelka jak spadl jak przezywala bam bamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 23:26
-
Biedronka nie wiem jak przy takim dużym dziecku można nie czuć kupy.. Nie wiem jak u Was ale jak Tymi zasadzi to całe mieszkanie do wietrzenia
Wczoraj z okazji 13 miesiecy i dnia mężczyzny Tymoniasty był pierwszy raz na sali zabaw, szczescia bylo co nie miara
-
nick nieaktualny
-
D nasz mial takie bardzo niespokojne noce niedawno i zaraz potem zaczął dreptac. Teraz już coraz lepsze sa. To samo było przed raczkowaniem.
Bylismy u fizjo. Zauważył że Igor ma asymetrie. Bardziej rozwinięta prawą stronę. Pokazał nam jak możemy go zachęcać do uzywania i cwiczenia lewej strony i jak go prawidłowo trzymać i poprawiać. Mówił też ze w dobrze zeby chodził w kapcioszkach bo koryguja ustawienie stopy. Za 2 tygodnie mamy przyjść kontrolnie ale wg niego taka praca/zabawa w domu wystarczy. Poza tym zadnych innych nieprawidlowosci nie zauważył.vayn lubi tę wiadomość
-
Vayn moze z czasem zacznie sama,moja od razu go dosiadla i tak zapjeprza na nim ze szok,teraz to staje i go podnosi na tylnie koła
Mila u nas az tak kupy nie smierdza,ale ja sama sprawdzam co jakis czas jak nie robi,a sa takie ze czuc. -
Ja mam z kupą tak jak biedronka, nieraz nie czuje i musze sprawdzać i zdarza mi sie, że przegapie moment uwolnienia orki
Moje dziecko zrobiło sobie samo Jezdzik, matka nie kupiła to siadła ba pudełko od kaszki i szurała po podłodze, chciałam kupic śle mąż jest na nie,bo miejsca brak