Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nasz spam
ps mały ma na sobie worek na śmieci ale i ta to nie pomogło włosy były wszędzie
a to moje tablicowe góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 08:20
Zosia_wop, vayn, Lexi150, Tusiaa, dana222, Mila920, Kri lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Wczoraj naszrajbowałam posta i małż wyłączył wifi i wszystko sie skasowało, juz sie wkurzylas i odechciało mi sie...
Roberta na prawdę dziwny przypadek, ale rozumiem że juz dobrze? W sensie choroba opanowana? Wy to sie macie jak nie ten kleszcz nieszczęsny to teraz to...
D Borysek wyglada super! A jaki On ma piękny pokoik! Podobają mi sie te góry na ścianie
d84 lubi tę wiadomość
-
D, synio super ma teraz włoski szczerze mówiąc lepiej mu w tych krótszych
w ogole mój mąz nie pozwala obcinac Kubie włosów wilece sie oburzył jak mu sciemniłam ze z tyłu głowy obciełam heheh
aa i wczoraj w pepco kupiłam dwie bluzki z długim rekawem na promo . Były po 5,99zł a fajne jakosciowo Chyba sie tez jutro qwybiore
dzisiAJ w końcu zwazyłam Kube - 11,250g przybrał az 700g przez mscWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 21:52
d84, Kri lubią tę wiadomość
Kubuś
-
link do foli
https://pl.aliexpress.com/item/Kid-Wall-Sticker-Blackboard-Decal-Vinyl-Chalkboard-Wall-Sticker-Home-Deco-Great-Gift-for-Kid-Room/32304074330.html?spm=2114.13010608.0.0.F3wZhJ
i warzyw
https://pl.aliexpress.com/item/12PCS-Children-Play-House-Toy-Cut-Fruit-Plastic-Vegetables-Kitchen-Baby-Classic-Kids-Toys-Pretend-Playset/32773306903.html?spm=2114.13010608.0.0.U9DQsh
folia szła ok miesiąc, ja robiłam to z 2 rolek
Warzywa super, jak nie chce jeść to mu daję jakieś 2 i w tedy zjada wszystko17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Aaaa mam tą tablice z Ali chciałam na lodówke przykleić i owszem przykleiłem ale tak sie zrolowała, ze wyglada nieciekawie, ale u Ciebie D wyglada super. Moze przez to, ze ściana nie jest gładka jak drzwi lodówki...
Wlasnie body tez nam sie pokończyły, a spodni na 80/86 mamy tyle, ze cos czuje ze połowy nie założy tak to jest jak sie kupuje na zapas... -
Tusia ja wzięłam na 92 bo te na 86 sa na styk na teraz.
Zosia w hm online jest teraz -20% na bazę i jest sporo bodziakow w promo. Ja ostatnio stacjonarnie bralam z kolekcji podstawowej 3za2. Szkoda ze na stronie nie mają tej oferty. -
D kochana to tez zarzuć linkiem za tamte dzięki mam nadzieje ze warzywa dostanę w jakimś papierniczym bo miesiąc mi się nie chce czekać a krojenie ich pojednalo go z kuzynem. (Chociaż dzisiaj powiedział ze go nie lubi. )A potem razem gotowali i ciocia obiecała ze za tydzień będą razem robić sałatkę
-
Roberta co Ty mowisz??? W szoku jestem!!
My mielismy szczepic w zeszlym tygodniu na odre wlasnie ale noc byla ciezka brzuch go bolal i uznalismy rano ze nie mamy sily jechac ALe pierwsza dawke zle zniosl, mial ten nieutulony placz czy jak to nazywaja, plakal i plakal dwie godziny tego dnia wieczorem wiec sie boje jak bd teraz -
tez sie skusilam na te warzywa Michalek uwielbia wszelkie miski, lyzki, gotuje sobie i przeklada z jednej do drugiej wiec te warzywa na pewno mu sie tez spodobaja a one sa bardzo male? bo sie boje zeby do buzi nie wsadzil ;/