Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiaa wrote:
Dostałam niby @ wczoraj ale baarfzo skapa. Można na samej wkladce jechać... Dziwne bardzo
-
Szara Myszko.. Jak to poerwsza dawke zniosl zle? To Ty osobno szczepisz? Odra/swinka/rozyczka to u nas 1 szczepienie. U Ciebie osobno na kazda chorobe szczepia? Bo jakos nie zrozumialam.
Moja wstala dzis o 5:30.. Masakra.. Teraz ostro uczy sie angielskiego z Julki zeszytu :-p Ona to uwielbia wszelkie ksiazki,ksiazeczki, zeszyty. Ostatnio 30 min bawila sie moja Agata Christie :-p i nie porwala,kartkuje,przekreca,oglada obrazki jak sa,jak nie ma to tez jej nie przeszkadza
D- Twoj Syn wyglada rewelacyjnie! Swietnie! Super to zrobiliscie:)
Ja to sie zastanawiam nad ta mata mablivoea.. Zastanawia mnie czy na podlodze nie ma kupy pylu z kredy.. I to mnie zniecheca.. Chyba magnetyczna bym wolala wlasnie dlatego.. -
Lexi ja jakbym miała znowu być w ciąży to zainwesywalabm w o łóżeczko właśnie next2 me. Tyle ze jak miałam kupić to małych spał u siebie całe nocki a teraz to wiadomo ze terror mam w łóżku tylko szkoda ze ono jest krótkie i bardzo długo czyt jak teraz nie posłuży chyba .
Kurczę ja tez się czaje na tę matę na podłogę . Ale mam w kojcu puzzle piankowe i nie wiem czy to nie za wiele będzie.
D świetnie sobie poradziliście u nas tez trzeba coś zrobić Hihi
Jasiu powodzenia , miłych wrażeń
-
Mnie to te puzzle piankowe wkurzaja szczerze powiedziawszy:/ i mycie tego i odkurzanie.jagoda na tym wcale sie nie bawi,w sumie to bym sie chetnie tego pozbyla:)tylko ze sa ponadgryzane :-p
To lozeczko next to me tez uznalam ze sluzy przez chwile tylko i sie nie oplaca. Julki mama kupila kolyske dla swojej drugiej corki i tez juz zaluja bo sluzyla 5 miesiecy i musieli pojechac kupic lozeczko bo raz ze kolyska mala a dwa ze juz niebezpieczna. Niektore rzeczy to jednak tylko bajerWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 08:20
-
Tuli są kredy nie pylące i one się nie kruszą.
Szara myszko napisz bo nie pamiętam jak małego od nocnego karmienia odstawiłaś?
A warzywka są duże nie do połknięcia, ja je widziałam w polsce w auchanie i na allegro są.
Baga link do maty ja mam ta w autka
https://pl.aliexpress.com/item/Kawaii-Floor-Children-Playing-Blanket-Dolls-Storage-Bag-Laundry-Basket-Kid-s-Toys-Plaything-Organizer-Storaging/32764465763.html?spm=2114.13010608.0.0.ZDYzOr
tulipanna lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri no wiem ze do ok 6 miesiaca. Ale szukam czegoś co latwo sie sklada bo czekaja nas wyjazdy. A pozniej to już będzie turystyczne po Igorze. Troche poszukalam i chyba zdecyduje sie jednak na chicco lullago. Albo z kinderkrafta jest takie dostawne a o połowę tańsze. Ogolnie tj i tak to bedzie chyba jedyny wydatek wiec mam nadzieję że sie opłaci.
Usg po zakończeniu kp sie robi.
Jasiu trzymamy kciuki za pierwszy dzień! :* -
mi moja gin ręcznie badała cycki i powiedziała że usg jeszcze nie. Ale jak ktoś karmi długo np 2 lata to robi się już.
Tuli kreda żadna nowość jak byłam w szkole jeszcze to takie były hehehe one są takie śliskie zewnątrz. Ja mojemu obkleiłam kredę dookoła taśmą izolacyjna tą do kabli żeby jej nie łamał i póki co działa.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kurcze znowu nie załapałam się na zdjęcie jakoś belly dziwnie mi odświeża i czasami dopiero po 2-3 godzinach pokazuje
Fajne te warzywa my wczoraj robiliśmy test basenu z piłeczkami. Owszem zainteresowanie było, uśmiech był.
Księciunio w basenie 10 min., tata pół godziny hahahaha
Kurde przeziębiłam się a w czwartek szczepienie. Boję się żeby małego nie zarazić fuck -
D karta, nożem i innymi próbowałam az sie wkurzyłam i przykleiłam jak leciało i są górki i dołki.
Lexi dzieki za info luknę sobie na hm
Jagódka sie zmieniła, dorośleją nam dzieciaczki
Szara myszko zazdroszczę, wcziraj na jednej z grup mamy chwaliły sie że ich dzieci od 3/4 mca życia przesypiają całe noce, a innych dzieci 2-3 lata i dalej sie budzą...pobudka 1-2 da sie znieść, ale najgorzej jak co chwile trzeba wstawać -
d84 wrote:Tuli są kredy nie pylące i one się nie kruszą.
Szara myszko napisz bo nie pamiętam jak małego od nocnego karmienia odstawiłaś?
D84 u nas to juz przyszedl taki czas, najpierw przestalam karmic w dzien, a karmilam tylko jako usypianie wieczorem i w nocy. Potem go nauczylismy samemu zasypiac ale budzil sie w nocy to karmilam tylko w nocy. Teraz maz mu daje wieczorem butle i kladzie do lozeczka po ciemku i on sobie zasypia, czasem trzeba go przytulic ale zazwyczaj zasypia i juz sie w nocy nie budzi <jup> dzis sie tez nie obudzil
A jak sie budzi to tez butle mu dajemy, choc narazie tylko pare razy sie obudzil no ale zaakceptowal chyba
Rany jaka czuje wolnosc w cyckachtulipanna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a wlasnie! Bo ja juz nie karmie Michalka od tego tygodnia i w piersi czuje troche mleka, tzn nie duzo ale troche jest - myslicie zeby to sciagnac czy to sie wchlonie? bo boje sie ze jak sciagne to mi pobudzi