Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia jak jestes przeziebiona to odłóz. Kolezanka była ptrzeziebiona i ta babka w recepcji usłyszała ze ona nie zdrowa i powiedziała jej zeby przyszła w innym terminie jak wszyscy w domu beda zdrowi. Lekarz moze zbadac ale kto wie czy juz sie jakies przeziebienie nie rozwija. Moze byc chory ale nie musi. Ja bym nie ryzykowała szczepienie nie zajac nie ucieknieKubuś
-
od 10 czy ilus lat trabia o tej madeline. rodzice pojechali do portugali chyba wyszli z pokoju do hotelowej knajpki i jak wrocili malej nie bylo. slad do dzis po nie zaginal. jedna z teorii jest ze ja rodzice zabili. bo poli ja nic nie znalazla. glosna sprawa w PL nawet co jakis czas o tym nadal mowia17/2/2016 B
11/3/2018 I -
d84 wrote:od 10 czy ilus lat trabia o tej madeline. rodzice pojechali do portugali chyba wyszli z pokoju do hotelowej knajpki i jak wrocili malej nie bylo. slad do dzis po nie zaginal. jedna z teorii jest ze ja rodzice zabili. bo poli ja nic nie znalazla. glosna sprawa w PL nawet co jakis czas o tym nadal mowia
-
Tusiaa wrote:D ja tez o tym nie słyszałam. A to nagrań w hotelu nie ma czy rodzice wychodzili z jakims worem albo torebka wypchana? dziwne . Przeciez nie mogła sie rozpłynac..
-
na nasrepny wtotek umowilismy sie zapisac malego do zlobka od wrzesnia. i juz sie wkurw.... dzwonilismy 2 razy kiedys i nam mowili ze w maju spokojnie sa rozmowy itp. zeby wtdlac tylko maila. nie dostalam potwierdzenia i dzis dzwonimy a ci ze to ostatni dzwonek i co tak pozno dzwonimy.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Nasz Młody spi z nami. Ale jakoś nie wyobrażam sobie kimś zostawić Małego. Z reszta on to taki typ ze jak zmeczony to nawet przy wiertarce będzie spal
Poszlam kupić sobie balerinki z lasockiego ale nie mogłam się zdecydować które to mój kochany Mąż kazał brać obydwie pary i sam zapłacił
A w auchanie kupilam Mlodemu fajne spodenki na lato za 15 zeta.vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOtotot Baga jak CI kasy nie szkoda na niańkę bo to jednak wydatek 100zeta+ to fajna sprawa. U znajomych jak byliśmy jeszcze bezdzietni to niańka w pokoju na piętrze a dorośli impreza na dole Tylko ona miała taką bez wideo, tylko głos i dopiero jak się młody konkret rozwrzeszczał to usłyszała
-
Baga a ja myślałam że normalną Nianię-osobę
Z taką z monitorem to normalnie bym zostawiła. Tym bardziej że mój Młody już się nauczył że schodzimy nóżkami. Nie raz zostawiam go śpiącego w pokoju i idę gotować a jak on sobie wstanie to schodzi.
Ale zawsze można jeszcze na podlodze rozścielić koc+kołdra czy jakiś przenośny materacyk. -
Baga ja polecam nianie jest genialna.My kupilismy swoja z monitorem za ok 700zl i na weselu spisala sie rewelacyjnie.Pozniej ja sprzedalam,bo stwierdzilam,ze sie juz raczej nie przyda.Jak jestesmy u rodzicow to mala spi z tatusiem.Czasami razem w trojke.
Vayn moja ma podobnie jak Polcia.Jak jej zaloze buty to nie chce na dworze chodzic,zrobi trzy kroki,albo wcale i krzyk i tupanie.A kaze sama sobie zakladac.Za to Attipasy uwielbia i w nich popierdziela po domu,na dwor raczej to buty nie sa i ogolnie nozka sie w nich poci,ale sa i tak swietne.A buty mrugała kroliczki jak ubiore i postawie na nogi to dostaje szalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 20:15
-
Biedroneczko nie zostawiłas sobie na drugie dziecko ?
Faktycznie niania jest dobra poki jest zasieg moja kolezanka kiedys sobie kupiła jak miała pierwsze dziecko i ogólnie spoko jest. Tylko miała problem jak poszli na wesele, a pokoje gdzies tam dalej były i niestety nie było zasiegu no ale uzywa jej przy drugim dzieckuKubuś
-
No ja właśnie mam. Monitora oddechu używam od 2 miesiąca jego życia jak zaczął spać sam i teraz lekko się czuję uzależniona. Wyłącze chyba jak będzie miał 18
Także miałabym co użyć. Z resztą to tylko na jakąś godzinę nie dłużej. I to do pokoju obok. jak hotel będzie spokojny to może nawet drzwi by się dało otwarte zostawić... nie wiem.