Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo Monia ty to też biedna jesteś. Szpital - nie wyobrażam sobie. Trzymajcie się tam!
To ja widzę ze tu dużo zapóźnionych dzieci Mój tez pic nie umie sam. Tylko z bidony z słomką. Nie kuma ze kubek się do góry podnosi i się denerwuje. Ja wiem czy to takie zapóźnienie... No ale weź to usłysz od obcych osób i zaraz dola się łapie -
Lexi ale masz już duży brzusio piękny jest
Ja też nie słyszałam o tych dziwnych wirusach z kosmosu .
Baga ale to najlepsze ze to po paru dniach tak gadają. Dla dziecka przecież to też jest szok. zostać z jakimiś babami i tyloma dziećmi bez mamy bez kogoś bliskiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 22:48
Kubuś
-
Nie wiem czy iść do lekarza czy zganiac na zęby/po szczepieniu/3dniowka.. martwi mnie to że jak mu zbijam temp to i tak ma 37,5 najmniej a zaraz znowu okolo 38.. płacze biedny łapie się za główkę, widać że go boli.. a te 4 to masakrycznie wyglądają, mnie boli na sam widok, nie wyobrażam jak on sam musi sie przez nie męczyć..
-
Ehh dzięki wielkie dziewczyny. Pozdrawiam Was zza biurka. Siedzę i się nudzę bo nie mam żadnego hasła. Zobaczymy jk on dziś będzie rano wstał i już mamy katar więc już jest wspaniale. Myślałam że tydzień wytrzyma ale się mylilam. Ale też nie wiem czy żeby nie idą ale zajrzeć nie da.
-
Monia siły dla Ciebie i dużo zdrówka dla Mariki. :*
Tymi wracaj do siebie szybciutko. :*
Nasz od wczoraj znowu katar. Już mam dosyć. Żadnych innych objawów. Kicha i smarczy. Daje lipomal i tyle. Ale też obstawiam zeby bo gryzie wszystko i wklada po prawej stronie tak jak na 4. Ale jak dotykam to nic nie czuję.
Mój pije z bidonu ładnie w sensie nie wypluwa ale tez ja mu trzymam bo on to zaraz nim rzuca i wylewa.Moniaa lubi tę wiadomość
-
Moja tez ma braki bo glowy nie odchyla do picia na siedzaco, z bidonu umie sama ale z butli nie. Mysle ze my nigdy po prostu tego nie trenowalysmy i to stad,takze takie braki to niech sobie te panie ze zlobkow daruja. Znawczynie-po 3 dniach.
Mila920 lubi tę wiadomość
-
Moniaa i Brusia ściskam Was i trzymam kciuki! Badzcie silne! :****
Zosia u mnie z umową o pracę nie jest tak łatwo:( miałam dobra prace ale dyrektorka mnie już nie będzie chciała przyjąć z tego co słyszałam przez yo że we wrześniu jej odmówiłam a potem poszłam i po 2 tygodniach zrezygnowałam bo nie miałam z kim jednak małego zostawić. Mam dobre warunki na zleceniu i mało pracuje a dobre pieniądze ale brakuje mi właśnie takiego swojego miejsca jak tam miałam, mąż ma jedną pracę i jeden pit zawsze a ja mam 4-5 bo w różnych miejscach po trochu muszę kombinować
-
Lexi piękny brzuszek i super, ze wszystko w porządku
Brusia nie przejmuj się, spróbuj podejsc do tego na spokojnie. Cos za szybko na podejrzenia autyzmu. Posluchaj neurologa, zrobcie badania, wierze, ze bedzie wszystko ok.
Monia współczuje i duzo zdrowka dla Was!Moniaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Monia biedne dziewczyny ! Przesyłamy pozytywne fluidy !
Brusia weź oni teraz od razu autyzm srautyzm na wszystko . Ja mam wrażenie ,ze to taka moda jak dieta bezglutenowa. Łatwo jestvzrzucuc na autyzm lub np ADHD i tyle. Wiadomo jak są podejrzenia to trzeba diagnozować ale teraz tylko coś wolniej i już autyzm i najlepiej poszczepienny wielkie bzdury w 99%przypadków. Kolegi córka jak miała 10 mcy to leżała noe podnosiła się sama itp oni mówili wprost ze widzą , ze ona ma trochę "problem" ale nie przejmowali się tym. Mnie to tam dziwiło . A teraz ma prawie 3 lata i śmiga gada rezolutna dziewczynka .
Lexi brawo Wy !
Myszko a można zapytać jaki masz "fach"?Moniaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tylko tal szybciutko, nawet Was nie poczytałam wybaczcie, ale wlasnie jestem po ekstrakcji ósemki i z bólu wymiękam...ale do rzeczy mam kody do hm jakby ktos chciał 3 sie łącza przy zakupach za min 150zl jest -20 pozniek -15 i darmowa dostawa i od tego -10 jeszxze. Jesli ktos chętny piszcie do mnie na fb to wytłumaczę jak użyć :****