Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem brudna wiecznie, ale to pikus bo przebrać bluzkę to chwila. Gorzej jak zostawi mi coś na włosach... a ja tak nie lubię myć włosów bo mam grube i to jest tyle suszenia albo schnięcia..w ogóle rozczesac je to jest masakra a czasem jak mam wene i je sobie wyprostuje to w ogole magia gdy za godzine sa uklejone
Ale dzieci i tak w słodkie
Dziewczyny pozalilam się i gorączka przeszła! teraz został tylko nawyk, ze ciągle na raczkach by chciał jak dzidziuś..
Nie moge przeżyć tych głupich pind ze żłobka Jasiowego. Jak można po 2 czy 3 dniach takie rzeczy mówić? Nie wiem czy bym wytrzymała. Bratki Brusia ze wzięłaś to na klatę
-
7 godzin przespanych ciągiem, bez żadnej pobudki, czuję że żyję I dwa nowe ząbki, łagodnie wychodziły, zajrzalam do buzi a tam nowe nabytki haha, górne czwórki. Śmiesznie wygląda bez trójek na dole i na górze 12 sztuk zębów, byłabym z nich dumna gdybym nie była nimi gryziona, nie mogę jej tego oduczyć
Lexi150, Tusiaa, dana222, vayn, Mamusia_synusia, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
D ja używam 5 ale w dzień a na nic mam z babydream 4+ fun i fit czy jakoś tak i jak dla mnie super że 3 razy zdarzyło się ze przesikal. No ale ja jak się nad ranem przebudzi na mleko to zmieniam ale nie zawsze
Jak Tak przesikuje to spróbuj 5 na nocKubuś
-
A ja sie od rana z bólu zwijam. Na brodawce mam biala plamkę tak jakby mleko mi tam zostało a wokol na otoczce zrobiły mi sie buły, ale nie robi sie tak twarde jak kamień jak przy zatkanym kanaliku. Jak nacisnę to mleko nie leci, ale robi mi sie przy tym słabo. Zadzwoniłam do położnej, jeszcze mnie pamieta, to zaleciła tribiotic i kazała małemu zajrzeć do buzi czy ńie ma białych plamek. Tyle ile mi pokazał to nic nie zauważyłam. Jak do poniedziałku nie przejdzie to mam do niej przyjechać. Dziadka teraz wysłałam z Michałem na spacer bo ja bym musiała sie za cycek trzymać jakbym szła, a nie wiem co na to ludzie na wsi haha
-
https://www.youtube.com/watch?v=w1y-9pbpTJ0&ebc=ANyPxKokx_G8QPXBYhphuma7nP3j25q7QPg3tAl-kjwiEQnn27KjT9dFXqdo8UI5GU6EglhTOIVOX5SIw87VgOosiW4bPv0-9w Tu jest o bucikach poradnik może jeszcze ktoś nie kupił ( tak jak ja).
D masakrę masz widzę w nocy . U nas cyc to lek na całe zło usypia w kilka chwil... i teraz wisi na cycku szarpie za bluzkę i krzyk . Mam jedno karmienie conajmniej extra w dzień . Tak w ramach odstawiania haha -
My nosimy nadal 4-ki, dupcia mala i powiem Wam ze my to wstajemy z troche siknieta pielucha. Idziemy na nicnik i jest taki sik ze prawie pol nocnika po sniadaniu jest tez sik:) i o 9 sik,duzo sika rano i popoludniu. Wczoraj zesikala sie na podloge jak sie kapalam bo Julka rozebrala Jagode,ubrala jej szlafrok. A ta po chwili stanela,znieruchomiala i sie zesiusiala:) zwykle zaraz pi mojej kapieli jedt sadzana,tuz przed swoja i nie dotrzymala:)
-
udało się przełożyć szczepienie na 4/5 akurat chce wtedy jechać pociągiem 2h do domu ale myślę że to nie przeszkadza, bo będziemy sami w przedziale matki i dziecka.
Spróbuję 5tek. Ale wydaje mi się że nie budzi się bo mokro bo nie raz pusta pielucha tylko albo zeby albo ten skok z chodzeniem chociaż już nie chodzi.
Właśnie zmierza do mnie z 2 książeczkami więc terror książeczkowy się znowu zaczyna.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyU nas pajac do spania przez 2 noce zakładam, a bodziaki i geterki w których gania to do prania codziennie. Rano zakłądam takie brzydkie zjada śniadanie, wracamy na obiad i po obiedzie przebieram w takie lepsze. Przy blw to mi szkoda, moich bluzek też kilka już załatwiłą jak wyciągam takiego brudaska z krzesełka to mnie hyc za koszulkę
Wczoraj Polkę odwiedził kolega, moja jest wyższa od niego o jakieś 3cm a byli równi zawsze. No ale wagowo on jak piórko, ma niecałe 10 kg a my już pewnie 11 z hakiem. No ale diabeł wcielony, znowu mi właził na narożnik i z niego zeskakiwał. Bo oni się tak bawią, ja prawie na zawał zeszłam....
On ruchowo do przodu bardzo, ale nie mówi nawet sylab. Tylko yyy eeee i nic więcej. Także on poszedł ruchowo, a moja w mowę. Bo ciotka prawie skisła jak Pola do niej podeszła z tekstem dać upka Bo chrupki widziałą że przynieśliWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 13:27
-
Wow Lexi koniecznie pokaz swojego przystojniaka dorosłego:)
D u mnie to samo z książeczkami baja bajka, baja bajka, baja bajka i trzeba czytać albo oglądać. Ale bardzo często czytamy wspólnie ja swoją i on swoją i jak mu się nudzi to siada bierze książkę która akurat czytam i wciska mi albo mnie wola:baja bajka! -
Igus przystojniaku ! Ty dziś masz 13 miesięcy to musiałeś się odstawić Haha
Wiecie co kilka zębów na raz wyłazi Wojtkowi i długów brakowało mu górnej dwójki jednej o teraz patrzę i ona wyłazi ale jakos daleko od jedynki ( która z reszta jest krzywa ) . Czy to może być wada zgryzu już? Czy coś? Czy to przy mleczalach się noe patrzy na takie rzeczy ?
A powiedzcie ile Wy mięska dajecie dzieciom No na obiad ? Bo mój to by mógł mięsa jeść tyle ile mu dasz aż by chyba pękł Hihi jak tak z 50 g na obiad to na pewno daję....znacie jakieś normy?