Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopoki nie wyjda wszystkie zeby mleczne to nie mozna mowic o zadej wadzie zgryzu. I owszem-w mleczakach tez sie na to zwraca uwage i koruguje. Najczesciej robi sie aparat ruchomy, na noc i w wilnym czasie dzieciaki nosza. Najwazniejsza jest systematycznosc- rodzicow:)
-
Lexi150 wrote:A mój nie przepada za ksiazeczkam. Ile razy nie wyciagne to jest doslownie 30 sek zainteresowania a później mi wyrywa i nią rzuca.
Co do miesa to nie wyliczam, je ile chceWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 18:04
-
nie załąpałam sie na zdjecie
ja tez nie wyliczam mojemu. je ile mu dam ale on codziennie nie je mieska
No i mój nie lubi ksiązeczek ogladac, jak cos to sam chwilke ale ogólnie ze mna i jeszcze zebym czytała czy mówiła cos to tym bardziej nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 18:25
Kubuś
-
nick nieaktualnyMoja mięsa je dużo, może dlatego taka pultośka się zrobiła. Pojedynczą pierś z kurczaka ma dwa dni. No i mięso jemy codziennie.
Ja nie wiem czy już inwestować w buty czy kupić narazie byle jakie kapciuchy. Niechody ma zamałe, zresztą słabo to wygląda ogólnie. Tu pięknie wygląda a na nogach takie wory bo to niechody zimowe. Postawiłam ją dzisiaj na placu zabaw ale od razu kolana się ugięły i mi przeraczkowała cały plac zabaw. Możecie sobie wyobrażać jak później wyglądała -
Vayn to może kapciochy z befado albo z renbuta? Nie sa drogie a moze podpasuja Polence. Nasz tak sie do kapci przyzwyczaił ze bez nich nie chce chodzic a jak mu założę to od razu śmiga.
vayn lubi tę wiadomość
-
A moim zdaniem kup od razu porządne buty, ze trzy/cztery miesiące w nich pochodzi. Gabryśkę ze dwa tygodnie przyzwyczajałam do chodzenia w butach po dworzu i załapała w końcu, a tak to robiła kilka kroczków i od razu na ręce chciała. Dzisiaj zapierniczała przez całe podwórko i goniła biedne koty. Polcia się musi przyzwyczaić, bo jednak w butach też się chodzi inaczej niż w kapciach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 19:21
vayn lubi tę wiadomość
-
Tysia jeszcze trochę ale faktycznie czas ucieka przez palce. Tak naprawde to juz odliczam bo za niecałe 19 tyg w 39 tc będzie cc. No chyba że Borys będzie sie spieszyl.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Dopiero Was nadrobiłam. Od rana byliśmy u moich rodziców a po powrocie wpadliśmy na plotki na plac zabaw Księciunio był w kombinezonie pełnym (więc bez butów) ale jak zobaczył biegające dzieci na placu to aż nosiło go w wózku, więc postawiłam go na ziemi oczywiście zwiał ale przebiegł kilka kroków i halt do wózka. Mina bezcenna i matka wariatka
Pieluchy od 2 miesięcy mamy 5 pomimo że chudzinek, ale 4 nie wytrzymywały ilości i 1 i 2 i nie zmieniam raz dziennie tylko co 2-3 godziny -
Hej dopiero wracam do żywych. Jak jeszcze przed wyrwaniem 8 byłam pewna, ze po jednej pójdę wyrwać druga tak teraz no way żadna siła mnie tam na razie nie zaciągnie...
Dana z tą biała plamka miałam juz 2 razy, przebijałam to, jesli Ci nie przeszło i chcesz to pisz na fb to Ci powiem co i jak
D moja tez przesikuje, a pampers jak zmieniam 24-1 to prawie suchy, dopiero nad ranem chyba tak sika, ale wyedy boje sie zmieniać, ze sie wybudzi. Zmieniłam na 5 pampers zielone i one niewiele większe od4 sie wydają i dalej przesikuje, a to chyba wina tego ze sie okropnie wierci
Tysia jak Ty zrobiłaś te 7h snu?! Dawaj tu szybko przepis
Chorowitkom życzę zdrowka :*
Brusia jak nie urok to...oby przez weekend przeszło! Moze warto poszukać kogos awaryjnego w takich sytuacjach moxe jakas sąsiadka na emeryturze, kolezanka kogos co nie pracuje zeby podjęły sie opieki w razie takich sytuacji
A moje dziecko poszło spac o 18:30 tzn zasnęła w aucie, pojechała do mojego taty, bo mnie ten ząb a raczej dziura po zębie boli to wzięli ją 17:30 i juz 18:20 dzwonił, ze płacze i odwieźli do domu. W ogole dzis cały dzien sie przytula i pokłada, jak nie moje dzieckotysiaa93 lubi tę wiadomość
-
a my też byliśmy u fryzjera wczoraj. Mąż się zdenerwował że pozwoliłam go tak krótko obciąć. A ja chciałam żeby z małego Michasia stał się dużym chłopcem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 20:20
Lexi150, Mamusia_synusia, Tusiaa, tysiaa93, Mila920, vayn, tulipanna, Zosia_wop, Kri lubią tę wiadomość
-
Lexi to może będziesz miała małego pyskatego Lwa jak ja jeśli urodzisz tydzień wcześniej
Zosia ja tez mam jedna 8 do wyrwania i zwlekam bo jak sobie myśle ze tyle bólu i jeszcze za to zapłacić... a ja to do tego wszystkiego nie znoszę znieczulenia:(
Dana ale wcale krótko nie wyszło. Ma fajną pieczarkę i jakoś zeszczuplał ?