Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My mieliśmy huggies.
Boli mnie glowa,chce mi sie spsc na dodatek dostalam dzis okres jakas ogólnie dzis zmeczona jestem to chyba jeszcze po tej okropnie podróży do pl podsumowując jestem wyjebana jak bezpiecznik(sory za wyrazenie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 20:16
-
Biedroneczko solidaryzuje się z Tobą w milionach %. We wszystkim. Już jest chory ma 38 stopni katar i kaszel. Jutro będziemy musieli się podzielić że ja wyblagam o wcześniejsze wyjście a mąż wyblaga późniejsze pójście do pracy. Bo nie mamy z kim go zostawić. Weszłam a on purpurow sama lecialam to się ugotowalam i myślał a m że ciepły ale nie od razu w domu termometr i o. Dwie godz temp nie spadała ale jest lepiej.
A co do wcześniejszego to ta rodzinna pediatra tam nas nastraszyla o autyzmie a ta neurolog powiedziała że niech ona się puknie bo głupia jest. No ale poprzez eeg musimy padaczke wykluczyć. Już nie mam do nic sił. -
U nas chyba jeszcze nie było tak zeby sie nie ubrudził. Czasem rano jak jest chłodniej to zakładam mu na body bluzę, bluzkę z długim rękawem i jak nie ubrudzi to nie piorę, a i piżamki codziennie nie wymieniam.
D czapeczka jest ciut za duża, ale czy do jesieni wystarczy, tego nie wiem bo nie wiem jakim tempie te nasze dzieci bedą teraz rosły. W sumie jak urodziłam to bym nigdy nie uwierzyła ze jak bedzie miał rok to bedzie juz ńosil rozmiar 86
-
U mnie to tez kwestia przyzwyczajenia. Julka codziennie szykuje kreacje do snu,ma z tego radosc,a jak jej nie ma to mam naszykowane przez nia na dni kiedy jej nie ma kreacje dzienne i nicne dla Jagody:)no chyba ze aura nie taka to wtedy costam zmienie:)
-
Nasz się tak brudzi że czasami go przebieram 2 razy albo 3 dziennie:) a jeśli jakimś cudem nie to na wieczor zmieniam i tak bo sama bym nie mogła iść spać w tym samym ubraniu, jakoś świeżo chce żeby się czuł
-
Ja pizamke też muszę zmieniać codzienne bo zawsze ma takiego nabąblonego pamperaka, ze pizamka przesmierduje siuskami.
My dalej gorączka plus 2 okropne kupy, prawie sama woda oby się nie odwodnil. Jutro lekarz, chyba ze dziwnym trafem się poprawi. Przeciwgoraczkowe muszę dawać naprzemiennie ibum i pedicemtamol bo inaczej nie da rady, gorączka za szybko wzrasta a rano to w ogole spadać nie chciała.. no i całkowity brak apetytu, no ale przy gorączce plus zęby to raczej normalne
Staram się żeby cokolwiek jadł i dużo pil.
Jasiu duzo zdrówka!
-
A to my brudasy
Jasne ze na noc czyste ubranie i tylko do spania. Nie śpimy w ubraniu. musiałabym jednak mieć tych piżamek z 7 żeby codziennie przebierać
To, że on jest ufaflany to normalne, ale wciąż drażni mnie to ze ja czasami chodzę z roztartym bananem a ostatnio nawet z gilem, bo nie zauważyłam ze przy okazji przytulanek sobie ze mnie chusteczkę zrobił choć minął rok to ja nadal się na to strasznie denerwuje