Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, to Norwegia, są oczywiście jakieś prawa kobiet w ciąży ale...
Tak czy siak, moja szefowa bedzie przynajmniej wiedziała dlaczego nie chce dźwigać... nie mam ciężkiej pracy bo pracuję w recepcji w hotelu ale czasem trzeba pracować po 12-16 godzin... praca lekka ale np w maju pracowałam po 12h dziennie i miałam w całym miesiącu 2 dni wolne... ale teraz nie mogę tak robić i ona tego nie rozumie... dzisiaj np mamy servis bagażu dla 100 gości i chce bym nosiła walizka a ja odmówiłam... o to ta spina...To bardzo duży, dobry hotel biznesowy a ja lubię pracować ale musi zrozumieć że teraz nie mogę brać wszystkich możliwych zmian, za wszystkich i zostawać po godzinach... zwłaszcza, że tak mi hormony buzują, że Ci goście mi na nerwy wpływają
Idę do pracy, będę wieczorem to zdam relację z rozmowy... mam nadzieję, że pójdzie po mojej myśli... -
nick nieaktualny
-
No dobry namówiłyście mnie:)
No więc tak: Mam na imię Natalia mam 28 lat. Jestem ze Śląska.
Wiecie mam pewne obawy, ponieważ 7.04.2015 miałam opercje laparoskopową po operacji nie czułam sie za dobrze. Myślalam że zejde na tamten świat ale jakos na szczęscie mi przeszło:)I jakis czas temu okazało się że jestem w ciązy i nie wiem czy to nie za szybko. Z obliczen wychodzi że zaszłam tydzien po operacji.Monkey lubi tę wiadomość
-
Witam nowe koleżanki
Nataszko myślę, że się wciągniesz prędzej niż myślisz
I nie bój się, że poszło za szybko. Najwidoczniej tak miało być
Beta cudowna
Agisia masz zdjęcie kropka?
Ja dzis prawie cały dzień poza domem
Idę teraz wrzucić małą do wannyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 19:48
tysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)