Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Lutóweczki :* nieśmiało dołanczam do Was. Jestem po jednej ciąży biochemicznej i teraz chyba dopiero będę się cieszyć po zobaczeniu serducha. Termin porodu według ovu to 2 luty.
Dziewczyny powiedzcie mi jak z Waszymi objawami? Ja mam ich mało - głównie to senność i ból piersi. I trochę mnie martwi, bo piersi mnie dziś prawie nie bolą. Mam nadzieję, że wszystko jest ok, że to normalne, że raz bolą mocniej a raz w ogóle. Strasznie stresujące jest to oczekiwanie do pierwszej wizyty....Magnosia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam na pokładzie nowe dziewczyny! Rozmawiałam dzisiaj z położną, która będzie prowadziła moją ciąże i pytałam, kiedy najwcześniej mogłaby zobaczyć coś na usg.. powiedziała że 12.06 ale to piątek więc nie mogę... mamy się umówić na 15ego lub 18ego czerwca mam jej dać znać jak poznam grafik w pracy Już się nie mogę doczekać tej wizyty Mówiłam jej o wcześniejszych biochemicznych, powiedziała, że najlepiej będzie jak wytrzymam do tego 15-ego na wizytę. Gdyby się coś działo to zrobi usg wcześniej... Mówiła że w razie plamień czy ostrego bólu od razu do łózka i progesteron (tyle to wiem) a ona nic więcej nie pomoże... Także kazała czekać do 15-ego to tylko 1,5 tygodnia...
Ale się dziś miałam ciężki dzień... hormony szalały i na widok małej dziewczynki krzyczącej "mamo, kup mi loda" się poryczałam ^^ Co za wstyd... Teraz też mam świeczki w oczach xD żenada -
agisia zazdroszczę wizyty. Ja to bym najchętniej co tydzień chodziła na podgląd a tsh mam ochotę badać co kilka dni...
Myślę, że jak minie te kilka pierwszych tygodni to potem jakoś wyluzuję
Kciuki za wizytę oczywiście trzymam
ek + 09.05.2014 (9tc)