Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:Iriss niestety też jestem zmuszona przejść na zdrową stronę mocy i od wczoraj jestem na bezglutenowej
Będę Ci bardzo wdzięczna jak będziesz pisać codziennie co jadasz bo nie powiem ale póki co jestem strasznie zagubiona.
Do tego walczę z głodem nikotynowym i szlak mnie trafia bo nie bardzo mam co przegryzać w zamian za dymka
Dzis pierwszy raz zagęściłam sos zmiksowanym ziemniakiem i nawet zajebisty wyszedł
Może nie będzie tak źle -
Monkey wrote:Cos mnie dziś brzuchol pobolewa. Nie mam nospy w domu.
Magnez mam wziąć?
Jaką dawkę? -
Pianistka wrote:U mnie myślą, że jestem chora skoro mam odwyk nikotynowy
Wiecie co mnie najbardziej wykańcza? Wahania nastrojów... raz skaczę z radości, raz płaczę, raz mam nerwa nie wiem na co... -
tulipanna wrote:po prostu łykaj codziennie tabletkę. Nie przesadzaj też, czasem musi pobolewać. Ja np. mam wrażenie jak kichnę (a kicham często bo wiosna) że mi się tam coś urywa. Aż taki ból czuję. Albo jak kaszlę. SPokojnie Monkey
Ja też tak mam, teraz z powodu alergii kicham często i czasem czuję takie dziwne kłucie w podbrzuszu...tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:po prostu łykaj codziennie tabletkę. Nie przesadzaj też, czasem musi pobolewać. Ja np. mam wrażenie jak kichnę (a kicham często bo wiosna) że mi się tam coś urywa. Aż taki ból czuję. Albo jak kaszlę. SPokojnie Monkey
zosiaaa lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:A dlaczego na dietę bezglutenowa przechodzisz? Bez wskazań to absurdalne Monkey i może zaszkodzić. A z głodem nikotynowym i ja walczę i po prostu piję zamiast palić
Takie dostałam zalecenie i od mojej endo i od ginki.
Myślę, że tutaj nie mam czym sobie zaszkodzić a jedynie mogę sobie pomóc
Prawda jest taka, że od ładnych kilku lat jestem jakby bez energii, siły na cokolwiek...
Rano nie jestem w stanie się dobudzić a jak już na siłę wstanę to jestem nieprzytomna.
Po prostu budze się zmęczona
Mam nadzieję, że ta dieta dopomoże mi w moim samopoczuciutysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
zosiaa mam jakiś taki magnez
http://www.promoceny.pl/detail/biedronka-vitalsss-plus-56-tabletek-238752/
Ja już wiem z czego mam ten ból. Za dużo gruszek się najadłam
W ogóle od wczoraj zjadłam tyyyyyle owoców, że mój organizm pewnie przeżywa szok
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
zosiaaa wrote:Monkey nie znam wcale tego magnezu, nie wiem ile ma go w składzie, ale lepiej więcej niż jedną dziennie nie bierz, bo widzę, że tam jest też wit b6 i b12, żebyś ich nie przedawkowała a skoro doszłaś do tego, że to z owoców to może wcale nie bierz
-
To moja druga ciąża, pierwsza, w grudniu 2014 okazała się pozamaciczną, więc na razie bardzo nieśmiało zaczynam się cieszyć... Zrobiłam dwukrotnie betę w 15 dpo (239) i w 17 dpo (606), więc chyba jest ok. W środę idę do lekarza i mam nadzieję, że już się będę mogła cieszyć bardziej śmiało