Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No moj w firmie spedza cale dnie od pon-piatku. Niemniej jednak w weekendy jest tylko dla mnie, dzieci i domu. Mi taki uklad pasuje

Mam dzis golabki, ale cos nie mam na nie ochoty
Wiedzialam, ze tak bedzie
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Pianistka wrote:Mój również nie umie sprzątać... Najbardziej wkurza mnie kiedy bierze się za odkurzanie, i odkurza odkurzaczem bezprzewodowym który służy mi jedynie do sprzątania na bieżąco w kuchni... Zamiast wziąć porządny odkurzacz... I nigdy nie odkurzy pod stołem, wokół kominka... wrrrr... aż wolę żeby się nie czepiał bo aż mnie korci żeby poprawić a nie chcę mu robić przykrości...
Hahaha...ja znowu zgrzytam zebami, jak mój ma tylko szybko odkurzyc, a on wszystkie meble przestawia

-
Bianka* wrote:Ja mam nadzieję, że do porodu dam radę sama
W ogóle, najchętniej nikogo bym nie brała, bo ja to jestem Zosia-samosia i wszystko robię najlepiej
No ale wiadomo, że pewnych rzeczy nie przeskoczę. Moja doba, również ma jedynie 24h, a ja mam tylko 2 ręce 
Hehe ja wciaz poszukuje magicznego sposobu na rozciagniecie doby przynamniej do 48h
No nie da sie...a szkoda

-
No a mój mąż nie dość że pracuje pon-pt to jeszcze po nocach nie śpi...
Dzisiaj dzwoni wściekły że wszystko się w firmie posypało bo jakiś pacan dodał złych drożdży do kadzi i zmarnował 50 tys litrów piwa, od poniedziałku 2 chłopaków zaczyna urlop, wszystko na jego głowie... biedny spać nie może przez to bo się syf zrobił a nie może ludziom przesunąć urlopu...
Bianka, ja też lubię mieć nad wszystkim kontrolę i nie lubię gdy ktoś mi włazi w moją przestrzeń... Ale niestety, czasem trzeba przyznać że się nie da rady..
-
Skierka wrote:Hahaha...ja znowu zgrzytam zebami, jak mój ma tylko szybko odkurzyc, a on wszystkie meble przestawia

U nas odkurzacz to pole do popisu mojego narzeczonego, on odkurza 100 razy lepiej i dokladniej niż ja. Nie wyrywam się w takim układzie, bo ja odkurzac nie lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 15:59
Skierka lubi tę wiadomość
-
Cynamonowa wrote:U nas odkurzacz to pole do popisu mojego narzeczonego, on odkurza 100 razy lepiej i dokladniej niż ja. Nie wyrywam się w takim układzie, bo ja odkurzac nie lubię

Tak trzymaj kochana
Podzial obowiazkow musi byc
Ja tak mam z oknami. Moj zas uwielbia je myc

-
Pianistka wrote:jak już zrobisz to mi wyślij
a z czym??? 
Ja lubię z kaszą i z kapustą + grzyby
Skierka, masz w domu skarb
Ja na teraz mam ochotę na pierogi z kapustą i grzybami
muszę zjeść bo zwariuję :p
A co do sprzątania to mój mąż dostał w przydziale łazienkę
ale odkurzał i mopował raz - myślałam że mnie coś trafi jak widziałam, jak on to robi
-
Pierogi ruskie,to jest mysl.....z kefirkiem
Wczoraj przespalam caly dzien, w pracy tez chyba spalam bo jej wogole nie pamietam,ludzie juz sie domyslaja,ze w ciazy jestem.
Co do wozkow to jeszcze popatrze ale fajne sa te bugaboo,w moim przypadku na pewno uzywany,bo nie wydam tyle na wozek,chce tez nosic w chuscie i nosidelku.
milego weekendu dziewczynki,ja dzis usg.obaczymy...
Termin mam na 21.01.2015-duzo nas tu na ten termin ( moj pierwszy syn urodzil sie dokladnie w terminie
-
Helix wrote:Pierogi ruskie,to jest mysl.....z kefirkiem
Wczoraj przespalam caly dzien, w pracy tez chyba spalam bo jej wogole nie pamietam,ludzie juz sie domyslaja,ze w ciazy jestem.
Co do wozkow to jeszcze popatrze ale fajne sa te bugaboo,w moim przypadku na pewno uzywany,bo nie wydam tyle na wozek,chce tez nosic w chuscie i nosidelku.
milego weekendu dziewczynki,ja dzis usg.obaczymy...
Termin mam na 21.01.2015-duzo nas tu na ten termin ( moj pierwszy syn urodzil sie dokladnie w terminie
Chyba 21.02.16
to też mój termin
Helix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa fotelik maxi cosi już mam;D czeka na dziecko tylko;)
Mój A. Jest chyba ideałem sprząta porządnie i super gotuje!
A o chuscie też gdzieś już pisałam że też zakupie by np. Wyskoczyć szybko do sklepu zamiast schodzić z łóżkiem chuscie dziecko i idę na szybkie zakupy;)
Łapie mnie choroba czuje łamanie w kościach. Mój dostał opiernicz bo to on mnie zaraził. Pije mleko z miodem Czosnkiem i maselkiem
-
nick nieaktualny